Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Savremenik:
Eto i nje! 8)

Pa kako putovalo? Nisi nas zvala :shock:
Moram malo...Obecavam sledeci put da cu da zovem :wink:

Oprpstićemo ti ovaj put, ali...
Bas vam hvala...:)

GIGULEEE, stavi lepu Unu na spisak Večitih! :lol:
Nikako da se setim ko ovde fali na spisku :D
Teras me da crvenim pred ovim silnim narodom :oops: u svakom slucaju hvala na komplimentima,a stvarno bi bilo krajnje vreme da se prijavim i ja, a ne samo da "voajerisem" sa strane. Sem tog, kad neprijatelj napada treba se zbiti u redove..:)

Da li primate jos jednog vecnog tj. vecnu?

Una, veliki topli januarski poljubac od "vesele družine" :wink:
Hvala macane :wink:

Šta se radi kod tebe?
Sta da ti pricam..prelazak na novu, PDV, papirologija...ustvari brdo papira :shock:

Savremenik:
Hose, samo da znaš da mi ovde nekad organizujemo tzv. "okupljanje". I sad mi pade na pamet da bi mogao da nam središ da dodjemo u London. Lepo izorganizuješ prevoz, neko poslovno garantno pismo i... eto nas za tili čas. Onda se preorganizujemo u međunarodnu asocijaciju i postavimo te za počasnog predsednika. :lol:
To je samo ideja... onako čisto... :roll:

Jao, jao... Moram vas rastuziti drugari! I ja sam bio samo petnaest dana tamo! Juce se vratih!!! :( Planiram da do septembra izgubim mogucnost produzetka clanstva u ovom klubu (citaj, da zavrsim fakultet), iako se zahvaljujem na toplom prijemu.
E, u septembru Hose ode put britanske prestonice, i znate kad cu da se vratim...?!!!

Dragi prijatelju do septembra ce tu prestonicu progutati magla a u njoj ce se putovati kao u Veneciji s obzirom na poplave koje ne stede ni England...by the way zelim ti puno srece u nastojanjima da izgubis clanstvo u nasem klubu...Samo ti nama diplomiraj!Pozdrav!

Hose Arcadio:
Savremenik:
Hose, samo da znaš da mi ovde nekad organizujemo tzv. "okupljanje". I sad mi pade na pamet da bi mogao da nam središ da dodjemo u London. Lepo izorganizuješ prevoz, neko poslovno garantno pismo i... eto nas za tili čas. Onda se preorganizujemo u međunarodnu asocijaciju i postavimo te za počasnog predsednika. :lol:

Jao, jao... Moram vas rastuziti drugari! I ja sam bio samo petnaest dana tamo! Juce se vratih!!! :( Planiram da do septembra izgubim mogucnost produzetka clanstva u ovom klubu (citaj, da zavrsim fakultet), iako se zahvaljujem na toplom prijemu.
E, u septembru Hose ode put britanske prestonice, i znate kad cu da se vratim...?!!!

Kažeš da si bio 15 dana :shock:
Ma nama je dovoljan samo jedan! :lol:
Znači u septembru... :?
Znači u septembru u Britaniju idu samo oni koji izbegnu taj čuveni ispitni rok.
Naravoučenije: Učite ljudi! :lol:

Hose Arcadio:
Savremenik:

Znamo, znamo!! Pa vratićeš se po NAS!! Nadamo se!! Good luck!! :D

Savremenik:
una:
3EMYHKA:
Prvo deli komplimente za noge....sad velike tople poljupce i to u ime svih nas, ne bi li seizvadio!... STa je sledece? :shock: :lol: :lol: :lol:

Ajde kono,sto si na kraj srca? Ma dobit ces i ti jedan.... :wink:

Ma šta jedan?! DVA ako treba! :D

Ihhhhh....Ispade sad da sam iskamcila kompliment! :shock:

Al' ova dva ne odbijam... da se ne bace! :wink:

Rukavodilica:
'Ej, "Veciti", sorry, sto ja ovako upadam, al' je l'
se veciti postaje slucajno ili ....?Samo bih da proverim jesam li na dobrom putu. :wink:
pa ti prvo upadnes, pa ako te iskuliraju....... :?
onda ces ipak morati da podneses zahtev za clanstvo u pismenoj formi, sa svom pratecom dokumentacijom.

probaj, videcemo sta kaze gospodin predsedavajuci,

i, Savremenik :?:

ps. kad sam ja prosla, onda ne verujem da bi bilo ko trebao da ima problema :lol: (valjda sam prosla :roll:)

mrvica 2:
Rukavodilica:
se veciti postaje slucajno ili ....?Samo bih da proverim jesam li na dobrom putu. :wink:
pa ti prvo upadnes, pa ako te iskuliraju....... :?
onda ces ipak morati da podneses zahtev za clanstvo u pismenoj formi, sa svom pratecom dokumentacijom.

probaj, videcemo sta kaze gospodin predsedavajuci,

i, Savremenik :?:

ps. kad sam ja prosla, onda ne verujem da bi bilo ko trebao da ima problema :lol: (valjda sam prosla :roll:)

Prošla si, prošla! :D

Savremenik:
Rukavodilica:

Malo levo pa desno opa-cupa i na dobrom si putu :lol: Za zahtevom u pismenoj formi nema potrebe jer kako Mrvica kaže, kad je ona mogla - eheeee :lol:
Dobrodošla ti nama :wink:
pa ti si moja dusa.
eto vidis rukovodeca,
treba samo da budes dobra sa glavnima i imas prodju. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back