Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf uzbudjenja na pretek!Aktivnosti na sve strane,potrosih grdno vreme dok sam ovo procitao,posramih se sto sam ostao samo sa visom skolom,sto sam kupio samo jedan stan i tri auta,ovako jadan bez dipl.ispred svog imena i sam sa dvoje dece.Ne znam kako zivim sa Visom skolom i zasto me nikada nije povuklo da diplomiram za ovih 15ak godina.Osecam se ko Gadafi,mogo bi da budem marshal i general,a ja se zadovoljavam sa bednim pukovnikom.No,nema veze,vrednosti kojima je ovako propao,nedoskolovan i bedan stremim su drugacije prirode...

elendil:
Uf uzbudjenja na pretek!Aktivnosti na sve strane,potrosih grdno vreme dok sam ovo procitao,posramih se sto sam ostao samo sa visom skolom,sto sam kupio samo jedan stan i tri auta,ovako jadan bez dipl.ispred svog imena i sam sa dvoje dece.Ne znam kako zivim sa Visom skolom i zasto me nikada nije povuklo da diplomiram za ovih 15ak godina.Osecam se ko Gadafi,mogo bi da budem marshal i general,a ja se zadovoljavam sa bednim pukovnikom.No,nema veze,vrednosti kojima je ovako propao,nedoskolovan i bedan stremim su drugacije prirode...

Šta ti bi :?: :D
Nije ovo tvoj stil... Ovde ima novih članova pa će pomisliti neki ili kako si bedan ili kako si prebogat! 8) By the way - kako klinci? :D

Hvala na pitanju dobro...cera ide na zimovanje na Rtanj,a sin ide u skolu racunara...sa 9 se pocinje,nije valjda kasno...malo ga engleski muci ali uci brzo...
Ne znam sta mi bi,za ovo gore stvarno to nije moj stil...cisto da dam glas da i mi nedipl.mozemo itekako da vodimo firme,budemo manje vise uspesni,kupujemo stanove,putujemo u inostranstvo...ma nije vazno...Znas lako je nama koji imamo shpic production kinematografsku kucu,naftonosna polja,hacijendu,pamuk...i ergelu svinja...za izgladnele dushe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back