Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve najlepse Veco (poruku nisam uspeo da procitam na mojoj tarabi),Capro,drage dame Klarica i Una...ne uzoh kredit pa nisam mogao da vam pustim sms...Hvala na lepim zeljama...i ja vama od srca zelim zdravlje ljubav i sedmicu na lotou...i Savremeniku svakako...

E Veco Veco, mislim da niko ne voli tvoje tužne oke. :) Zato smo se isčestitali za ovu nastupajuću godinu, svako na svoj način. Mislim da je to dovoljno za početak da mislimo pozitivno, makar u ovih par dana, a posle će stvari neke doći a neke otići. Keep those smiles on your face. :D Idemo dalje... :wink:

Neopisano mi se svideo tekst sa Mobiklick-ove cestitke...

Sreca je stvar izbora! Trazi vise!... Srecna Vam svima Nova 2005. i brdo zdravlja, uspeha i srece!

P.S. Mene sramota da kazem da sam radila poslednje nedelje decembra od 9h do 24h i da sam za docek zaspala u 1h! I kako mi je pao imunitet sad sam skroz slinava i kasljava i glindzava... i nisam bre nicemu! :?

3EMYHKA:
Neopisano mi se svideo tekst sa Mobiklick-ove cestitke...

Sreca je stvar izbora! Trazi vise!... Srecna Vam svima Nova 2005. i brdo zdravlja, uspeha i srece!

P.S. Mene sramota da kazem da sam radila poslednje nedelje decembra od 9h do 24h i da sam za docek zaspala u 1h! I kako mi je pao imunitet sad sam skroz slinava i kasljava i glindzava... i nisam bre nicemu! :?

Ako ti je za utehu, ja radim svaki dan. I za praznike :roll: Srećom, imunitet me služi. Ajd oporavljaj se bre :wink:

Cao drustvo!
Srecna vam Nova i sve naj, naj...
Ja sam inace ona koja je prva odgovorila na temu (pogled. str. 1) i nije me bilo duze vreme.... sad smo na 108 str...bas ste bili vredni... :wink:
Inace, hm, ja sam htela da trazim "ispisnicu" iz ovog kluba jer sam diplomirala!!!! :D
Da, posle 14 godina i 5 meseci....sjajan prosek, zar ne?!...Ali da znate kako je to diiiivan osecaj....
Neopisiv...morate sami da probate...i zato mi budite vredni ove godine....CMOK,CMOK,CMOK

vrstanka:

Cao drustvo!
Srecna vam Nova i sve naj, naj...
Ja sam inace ona koja je prva odgovorila na temu (pogled. str. 1) i nije me bilo duze vreme.... sad smo na 108 str...bas ste bili vredni... :wink:
Inace, hm, ja sam htela da trazim "ispisnicu" iz ovog kluba jer sam diplomirala!!!! :D
Da, posle 14 godina i 5 meseci....sjajan prosek, zar ne?!...Ali da znate kako je to diiiivan osecaj....
Neopisiv...morate sami da probate...i zato mi budite vredni ove godine....CMOK,CMOK,CMOK

:shock: Ispisnica :?:
Nema toga ovde 8) Ko ti kriv sad :wink:
Nego, čestitam ti na diplomi. Možda ako bi htela da nam svima ovde pošalješ po primerak iste čisto da vidimo kako izgleda to čudo. :lol:
Sad... dal da ti poželim sretan povratak u klub ili... :? U svakom slučaju, lepo te je opet videti prva članice :D (zapravo.. dođeš mu nešto kao osnivačica)

Da, u pravu si, osnivacica....ali rame uz rame sa tobom...hvala sto me zadrzavas u klubu...nadam se da ni ostali nemaju nista protiv... a diplomu jos nisam dobila...i ja je nestrpljivo iscekujem.valjda cu tek tad da poverujem sta mi se desava :o ..tek skoro sam diplomirala, a procedura traje malko duze...valjda im treba vremena da mi saberu prosecnu ocenu :wink:

Nestasna Ameba:
Caoske drugari, el primate i mene u drustvo? Apsolvent sam od ... joj i ne secam se vise, al ima oko 3 godine i ne vidim mu kraja :D
Eto, toliko, pa mi recite el sam vasa ili nisam.

Caoske! :D
Ovde smo svi isti. Znači nema 3 godine, 15 godina apsolvent... ima samo da uživaš i da služiš svrsi ovakvog kluba. Ovde se ne svraća, ovde se boravi :lol: I to je to od dnevnog reda i pravilnika ponašanja. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back