Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Savremenik:
gigule:
:o Savremeniče?!? Pa daj nam tu listu prioriteta...ne ostavljaj nas u mraku neznanja!!!!

he he mrvice pazi se sledeći put!!! će padne zagledanje... :)

Lista prioriteta se deli u čak tri kategorije: Genetičku, fizičku i psihičku.
Polje genetičkih elemenata podrazumeva prost princip muškarčeve desne hemisfere mozga, u kojem je smeštena tzv podsvest. On je meni najzanimljiviji jer deluje potpuno autonomno u odnosu na sve ostale uticaje i sublimatore procesa (električnih, živčanih, sexualnih,...). Konkretno rečeno, on izaziva NEsvesnu akciju-reakciju koja nagoni kompletan muški organizam da traži biološki i medicinski zdravu žensku osobu (to kao ono: nastavak vrste i to hehe).
Najčešće pominjana kategorija je fizička, kao sekundarno-primaran prioritet važnosti. Sekundarno-primaran jer naučnici često brkaju prioritet ove kategorije sa gore već opisanim genetičkim elementima. U svakom slučaju, fizički uticaji su definitivno najdominantniji pri prvom kontaktu (mislim na tzv. eye-contacts). Ali tu se ne uzimaju u obzir svi oblici zenskog organizma. E tu sad variraju podele na npr: grudo-sledbenike, nogo-sledbenike, guzo-sledbenike, faco-sledbenike, ima ih još mnogo...
I kao treća, manje cenjena ali isto kao prethodna veoma popularna kategorija je psihička. Ona se usko kombinuje sa prethodnim odredbama koje odredjena devojka (zena) pojedinac nosi sa sobom. Na zalost, mnogo toga psihičkog žena (devojka) ostavi kod kuće ili na poslu i to se da opravdati time što živimo gde živimo i kako živimo, pa od muke mnogo ženskih sivo-belih moždanih sklopova što-šta zaboravljaju kod kuće, na poslu, kod ljubavnika, itd.
I šta reći na kraju osim... da bi ste spoznali svet oko sebe (ovo čitaj: muški svet), upoznajte prvo sebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a mi ćemo se već nekako snaći :roll:
Druze, ne da si me ostavio bez teksta, vec si me ubio u pojam sa ovakvim izlaganjem.
Zaboravih bre, kako je sve ovo pocelo............. :roll: a da noge........u pravu si, kome one jos trebaju........... :wink:

mrvice ti nisi u toku? ma ženo ni ja nisam u toku!!!! :) ništa mi nije jasno ali se pravim da jeste... :)

oću pismeni rad Savremeniče!

Veco ne beži! Nema povlačenja, ćeš da budeš ko oni komandosi???

Zemunka imaš PP već danima zaboga ženo!!!

e kakva kablovska???
nemo da moram da bijem nekoga za tu kablvsku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back