Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrvice,opet brate tupis.
da bi sela gde ti srce zeli moras da stignes na vreme.
ti dodjes zadnja da napravis utisak ali su zato sva mesta zauzeta.
izaberi ??? :wink:[/quote]

Sto bre veco tupim...
Nisam dosla zadnja, zbog utiska , vec zato sto sam radila u subotu. A sto se tice gde ko sedi....meni je bilo izuzetno prijatno, dok sam komunicirala sa osobom sa moje leve strane. Ovi gore komentari su vise varijanta ,,ajde da se malo zezamo,,.
Zaista sem temperature sve je ostalo bilo O.K.

E narode kako bejaše na apsolvent party?!? Nisam uspeo da se dogegam, šef me maltretiro ceo dan da radimo popis!!! Znate već kako je jedan "pošteni" privatnik, pa ga sad jeza uvatila od PDV, a u svemu tome mi smrtnici najebavamo!!! Stvarno me interesuje kako je bilo, i kad će opet?!?!? :cry:

e Del pa šteta ali javljamo ti kada bude drugi put...
E a postoji mogućnost da drugi put to bude i u Novom Sadu...to ti je bliže...
Sve u svemu, tu smo mi, tu si ti...pa...što bi rekao naš šef, samo opušteno...he he
(to će govoriti i dok ga budem mlatila!!!)

mrvica 2:
mrvice,opet brate tupis.
da bi sela gde ti srce zeli moras da stignes na vreme.
ti dodjes zadnja da napravis utisak ali su zato sva mesta zauzeta.
izaberi ??? :wink:

Sto bre veco tupim...
Nisam dosla zadnja, zbog utiska , vec zato sto sam radila u subotu. A sto se tice gde ko sedi....meni je bilo izuzetno prijatno, dok sam komunicirala sa osobom sa moje leve strane. Ovi gore komentari su vise varijanta ,,ajde da se malo zezamo,,.
Zaista sem temperature sve je ostalo bilo O.K.[/quote]
sve je ok.
uzivaj :D :D :D

[quote="gigule
e Zemunka živiš??? ...ajd aktiviraj se curo mlada...[/quote]
JA prozvana pa da se objasnim i da vas uputim u desavanja poslednjih 3 dana moga zivota (koji vas garant uopste ne zanimaju al sta me briga! 8) )

Znaci za 3 dana sam uspela 2 puta da se isvadjam najstrasnije sa koleginicom, saznam da mi je kolokvijum za 24 sata, unesem preko 1000 podataka i racuna u bazu i fasujem visecasovno savetovanje o PDV-u! :evil:
A to sto mogu da zapalim cigaru samo ispred vrata firme gde je temperatura tek zeru visa nego napolju necu ni da pominjem. Uzmem tako svoju kafu, cigaru i upaljac i izadjem napolje... i toliko je hladno da zaboravim zasto sam izasla! :shock:
Pucam po svim savovima bre... :lol:

dođi cico na lečenje nerava kod mene na selo-
jaka rana( svinjokolji su, ima se...)svež vazduh a i štrikanju ću te naučim pa da pleteš čarape za drugove i -ce jer od grejanja ništa (Savremenik se nešto tu buni) a desetkovaće nas ova zima ako se budemo sastajali još do proleća....a moramo jer nema nam druge... to je kao droga jednom počneš nema prestajanja...

Gig,da se udruzimo:Mislim svinjokolj,shunke,chvarci,kiseo kupus,domaca rakija,domace belo vino,domaca pogacha...pa u zdrav zivot...I da znate zasto sve begate severnije,zasto opet skup u N.Sadu ili Bgdu?Velim zima je trebalo bi na jug ili na Istok...Jes da zivim u slepom crevu ali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back