elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Vazi!Vunu i domace vino! :wink:gigule:Elendil... da donesi vunu...isplešće teta Gig devojkama čarape...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazi!Vunu i domace vino! :wink:gigule:Elendil... da donesi vunu...isplešće teta Gig devojkama čarape...
gigule:Elendil... da donesi vunu...isplešće teta Gig devojkama čarape...

elendil:Vazi!Vunu i domace vino! :wink:gigule:Elendil... da donesi vunu...isplešće teta Gig devojkama čarape...
gigule::shock: Savremeniče pa ti...ti ...ti ...stvarno hoćeš batine... :wink:
ja sam đak pešak meni treba prvo,ja sam sekretarica i ja sam svašta nešto ali ne mogu sada da se setim, i ja treba da dobijem čarape prva!!!!
Tzzzz !!! Imaš PRIRODNE !!!![]()
gigule:...e pa ja sam tela soknice ne dokolenice...slaba vajda od tih prirodnih kad nema adekvatne zaštite na stopalima...

mrvica 2:mrvice,opet brate tupis.
da bi sela gde ti srce zeli moras da stignes na vreme.
ti dodjes zadnja da napravis utisak ali su zato sva mesta zauzeta.
izaberi ??? :wink:
gigule:e Del pa šteta ali javljamo ti kada bude drugi put...
E a postoji mogućnost da drugi put to bude i u Novom Sadu...to ti je bliže...
Sve u svemu, tu smo mi, tu si ti...pa...što bi rekao naš šef, samo opušteno...he he
(to će govoriti i dok ga budem mlatila!!!)

ovo je skolski primer slihtanjagigule:ma ne brini Savremeniče...znaš kako se kaže, ko se tuče taj se voli...šefe moj![]()
![]()
ma neeee, mene samo peče savest...pretim čoveku ceo dan da ču ga mlatiti...vecavestica:ovo je skolski primer slihtanjagigule:ma ne brini Savremeniče...znaš kako se kaže, ko se tuče taj se voli...šefe moj![]()
![]()
![]()

vecavestica:ovo je skolski primer slihtanjagigule:ma ne brini Savremeniče...znaš kako se kaže, ko se tuče taj se voli...šefe moj![]()
![]()
Nije, to je već NADGRADNJA !!!![]()
elendil:A,ja mislio vrele mi usi od vina!E,to tako ne moze,ima da platite litar Dunjovace next time! :wink: Una,valjda ce nam biti dosta!una:vecavestica:ma ne da smo ih najvise ogovarali nego su bili tema dana???? :wink:Savremenik:Ma gotovi ste. Vas dvoje smo najviše ogovarali![]()
Zato su meni gorele usi celi dan!

objasniSavremenik:Gigule, da mi ovu njihovu predstavu ipak ostavimo za "sledeci put u Novom Sadu"?![]()