Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece ili jutro svima, hvala na dobrodoslici a i cestitke na polozenom racunovodstvu...Znam koliki je to smor. Ja sam, ljudi, umorna od knjiga koje me ne zanimaju ni najmanje, a vremena za ono sto volim nikad. Laknulo mi je kad videh da postoji ovakav klub, citam vase posalice i odmah mi lakse. Ostajte veseli!
Idem na ucenje, u sredu mi ispit...Laku noc!

Hvala sto uvaziste moje opravdanje...
Mislila sam da ja jedina ne spavam, ali eto, ocigledno je koliko mi se uci, kad ne mogu da se skinem s neta...A ti Gigule si bas cesto ovde, koliko ja primetih. Nisam jos zapamtila sve clanove, ali ima vremena. Ajd sad stvarno odoh da apsolviram materiju (sto bi neki rekli), a sutra opet pa u sredu eto mene opet. Cao!

lovestruck:
Evo samo da se prijavim nasoj predivnoj sekretarici, da sam i ja b(l)udan u ovaj sitni sat i da kao svaki dobar decak, zelim da ostavim dobar utisak i budem dobar primer ostalima da i oni budu tako "budni"! :wink:

Hvala na komplimnetu.

A vidim,biće od tebe nešto...
Takvi članovi su nam uvek dobordošli-
posvećeni vredni...u svakom slučaju kako bi ti rekao za sebe a tačno je,dobar(si) dečko i ostavljaš dobar utisak.Bravo.

Dragi moji večiti apsolventi i njihovi prijatelji...

Evo nas kako postojimo već godinu dana, pa je izuzetna prilika da tim povodom spomenemo tu našu uspešnu doslednost.

Zimskog 8. decembra 2004. godine, iskreno i od srca ćemo jedni drugima čestitati naš prvi rođendan! :D Pošto rukovodeće članstvo Kluba nalazi za shodno da tim povodom isforsira privatnu međuljudsku komunikaciju među našim članovima, ne zaboravite da vaše želje i čestitke ne upućujete samo javno, već i privatno između sebe. 8)

Ima dosta nas odavde koji se poznajemo lično i koji smo prošli sito i rešeto i uspeli da održimo postojanje kluba bez ikakvih svađa, prozivki i bilo čega što nije u skladu sa tolerantnim modelima demokratskog ponašanja. Nadamo se da će se naše dobre vibracije širiti još više među ostalim forumašima.

Kao još uvek aktuelni predsednik našeg kluba, posebno bih se na ovom mestu zahvalio i pozdravio sve one koji nisu naši članovi a kojima smo bili dragi i koji su nas prijatno i nedvosmisleno podržavali svo vreme našeg postojanja. Ne bih hteo da sad navodim nadimke pojedinaca, jer je dovoljno (nadam se) i to što će se isti prepoznati u ovom tekstu.

Da se moje „pisanije“ slučajno ne pretvori u demagošku kazalicu, ili u patetični rezime dosadašnjeg rada kluba, rećiću samo još jednu, posebno bitnu informaciju.

Naše rukovodstvo se odlučilo da u saradnji sa prijateljima kluba organizuje svečano i opušteno zvanično obeležavanje godišnjice našeg postojanja (ili što bi se našim novijim članovima reklo: inicijacija :lol: ). S obzirom na činjenicu da ne planiramo javno da pozivamo ljude na taj skup, očekujte pozivnicu da vam ovih dana stigne na PP. Biće pozvani SVI naši članovi, kao i oni ostali forumaši koji su po privatnom mišljenju rukovodećeg tima kluba, miljenici naših ciljeva i ideja. Na žalost, naš podpredsednik nam se u zadnje vreme ne javlja, tako da ćemo Gigule (sekretarica), Zemunka (glasnogovornik) i moja malenkost odraditi ceo deo oko našeg skupa, koji svakako neće biti ni prvi koji smo organizovali, a nadam se, ne ni poslednji 8)

I naravno, još jednom vas sve pozivam da u narednih par dana upućujete kritike, pohvale, ideje, želje, čestitke i pozdrave.

Vole vas vaši rukovodioci!!! :wink: 8) :wink: :D :wink:

Savremenik:

Evo nas kako postojimo već godinu dana, pa je izuzetna prilika da tim povodom spomenemo tu našu uspešnu doslednost.

Zimskog 8. decembra 2004. godine, iskreno i od srca ćemo jedni drugima čestitati naš prvi rođendan! :D Pošto rukovodeće članstvo Kluba nalazi za shodno da tim povodom isforsira privatnu međuljudsku komunikaciju među našim članovima, ne zaboravite da vaše želje i čestitke ne upućujete samo javno, već i privatno između sebe. 8)

Ima dosta nas odavde koji se poznajemo lično i koji smo prošli sito i rešeto i uspeli da održimo postojanje kluba bez ikakvih svađa, prozivki i bilo čega što nije u skladu sa tolerantnim modelima demokratskog ponašanja. Nadamo se da će se naše dobre vibracije širiti još više među ostalim forumašima.

Kao još uvek aktuelni predsednik našeg kluba, posebno bih se na ovom mestu zahvalio i pozdravio sve one koji nisu naši članovi a kojima smo bili dragi i koji su nas prijatno i nedvosmisleno podržavali svo vreme našeg postojanja. Ne bih hteo da sad navodim nadimke pojedinaca, jer je dovoljno (nadam se) i to što će se isti prepoznati u ovom tekstu.

Da se moje „pisanije“ slučajno ne pretvori u demagošku kazalicu, ili u patetični rezime dosadašnjeg rada kluba, rećiću samo još jednu, posebno bitnu informaciju.

Naše rukovodstvo se odlučilo da u saradnji sa prijateljima kluba organizuje svečano i opušteno zvanično obeležavanje godišnjice našeg postojanja (ili što bi se našim novijim članovima reklo: inicijacija :lol: ). S obzirom na činjenicu da ne planiramo javno da pozivamo ljude na taj skup, očekujte pozivnicu da vam ovih dana stigne na PP. Biće pozvani SVI naši članovi, kao i oni ostali forumaši koji su po privatnom mišljenju rukovodećeg tima kluba, miljenici naših ciljeva i ideja. Na žalost, naš podpredsednik nam se u zadnje vreme ne javlja, tako da ćemo Gigule (sekretarica), Zemunka (glasnogovornik) i moja malenkost odraditi ceo deo oko našeg skupa, koji svakako neće biti ni prvi koji smo organizovali, a nadam se, ne ni poslednji 8)

I naravno, još jednom vas sve pozivam da u narednih par dana upućujete kritike, pohvale, ideje, želje, čestitke i pozdrave.

živeli vi meni dragi apsolventi 1000 godina :)
šefe svaka čast!!!

Savremenik:

I da, KRITIKA nemam niti jednu, apsolutno sve POHVALE za idejne sposobnosti koje stvorise temu ovoga foruma, mozda ja imam jednu IDEJU a ta je da to okupljanje bude tzv toga party :wink: , ZELJA mi je da mi samo jednom pustite, na tom skupu, Draganu Mirkovic - Kroz sljivike i livade (nema problema donecu disk) 8) , izCESTITACEMO se i izljubiti na proslavi 1. rodjendana, a sad cu da POZDRAVIM sve divne ljude sto pisu na ovom forumu, cineci ga stvarno najboljim od svih koje sam do sad posecivao: dakle najsrdacniji POZDRAV :wink:

gigule:
Savremenik:

živeli vi meni dragi apsolventi 1000 godina :)
šefe svaka čast!!!

Malo je mnogo 1000, ali ajde. A i malo sam okrenuo novi list pa da i ostali vide objavu. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back