Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chernobill:
Izvolite, koji vam deo nije jasan, pitanja mozete postavljati isklucivo pisanim putem. Radno vreme za stranke, koje nisu clanovi kluba je svakog sedmog petka u mesecu od 12 do podne. Hvala lepo, dovidjenja.

Podpredsenik

Chernobill

Za takve stranke kao sto je izvesna gdj-ica je svaki sedmi petak u mesecu je nevidjena pogodnost....molim te pomeri, bar na deseti...;-)

Ja samo da objavim da, iako sutra branim diplomski, ostajem verna klubu i ostajem veciti apsolvent - to je najlepsi period mog zivota :D i zelim da se tako zauvek osecam!!!

Malo kasnim, par meseci :) , ali nema vezee. Cestitam! Jest da si Diplomirala pre 3 meseca, ali to nije razlog da se ne popije.

Ja i dalje veran Klubu, ali nadam se (radim na tome) da dogodine skinem bedu s vrata. E i bilo je vreme :)

Ubi nas ova Bolonja, nasa vrsta je njome ugrozena, nema vise institucije vecitog apsolventa Syebase nas :)

a da organizujemo jedan protest? Onako fin jedan, tromesecni, cisto da se prisetimo starih dobrih vremena :)

Zadivljujuće da tema sa ovakvim naslovom ima ovoliko stranica :)

Hajde, još po' godine i mogu na apsolventske rokove... al' nisam apsolvent. Hm, ili možda jesam?! :shock:

E sad, večiti... i to mi nekako blisko dođe iz ovog ugla :)

Pa da.. to je i moja deviza, samo ne funkcionishe
uvek.
girl_sigh.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back