Nestasna Ameba
Domaćin
- Poruka
- 5.000
Pa, jej malko
A ostatak daj seji, ona nije na dijeti, mada je krajnje vreme da se opameti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

don't panic:Aha, zato ja stalno vičem da sam samo pola Sremica![]()

Ne znam zašto, ali mi nekako neće teško pasti ove tvoje rečiPop Relja:Osim toga, sejo, zar ti nisi Sremica? Koliko se razumem, jedan od epiteta koji vas opisuje (na moje veeeeliko zadovoljstvo) je i "debela".
Stoga, da nisi pomišljala na dijetu. Prvo gde se gubi masa su grudi, a ne struk!
ops:
:wink: Pa dobro, nismo ni mi za bacanje. Nismo mi tako loši kad nas čovek upozna :wink:Chernobill:Evo ja samo da se javim da sam ziv, ne zna se do kada cu. Pozdrav svima, posebno Predsedniku koji mi je izgleda jedini preostao od osnivaca.
Odeljenje za održavanje kluba u životu :wink:
)
najcrnjoj najmrachnijoj.Joxy:Hello, I'm večiti apsolvent, from 2001, upravo sam došao iz Sidney, i neću skorije da diplomiram.
Nestasna Ameba:Ja nisam ni odlazila, a sve se poudavale, pozenili se muski, posvrsavali faxove i pozaposljavali se... Decu da i ne pominjem...
A mene familija vec uveliko gnjavi slicnim pitanjima...
I tebe, sestro![]()
Zato ja imam vas![]()

Nestasna Ameba:Pa, znas kako, i ja radim, pa razumem nemanje vremena zbog posla, a na neki nacin razumem i ostale brige oko dece i sl.
Ali, postojimo mi koji se drzimo zajedno ne zato sto smo rejected, nego zato sto smo oslobodjeni tih stega :wink: