Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nestasna Ameba:
Welcome, tiso!

Pa, donekle i jeste kako kazes to za diplomu, ali nekako ipak ne bi bilo zgoreg da se i toga resis. Sto se posla tice, razumem te skroz.

Pozdrav od koleginice s Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Odsek za sroski jezik i knjizevnost :wink:

Slazem se potpuno da se tog posla treba re$iti
i radim na tome... samo
koliko od nas bi promenilo svoje navike (ili nedostatak istih :wink: ) da nam neko obe'ca posao u struci posle faksa?

Ali da ne kukumavchemo, evo pitanja za sve iz kluba Vechitih Apsolvenata:

Da li ste, i na koji nacin poku$ali da sami udjete u posao za koji se $kolujete i kakva su vam iskustva na planu samoafirmacije?

Ako ve'c znamo da nas niko ne'ce "vu'ci za rukav"
da nas posele zavr$enog faksa zaposli,
$ta svako od nas kao pojedinac moze da uchini za sebe, mislim generalno, da ne ulazimo u prirodu razlichitih profesija?

Pozdrav svima!
odgovore primam i na mail :wink: :D

Biće da su i ostali apsolventi sada već bivši, pošto se NIKO NE JAVLJA :x :( :cry:

Evo, da obznanim da sam bila kod dragog u Valjevu i da sam se lepo provela iako je bilo +100 stepeni baš u subotu. Mislim da će vam samo reči da LJUBAV CVETA i posle dva meseca neviđanja biti dovoljne :wink: (ako iko uopšte više čita ovo :cry: )

Nestasna Ameba:
Biće da su i ostali apsolventi sada već bivši, pošto se NIKO NE JAVLJA :x :( :cry:

Evo, da obznanim da sam bila kod dragog u Valjevu i da sam se lepo provela iako je bilo +100 stepeni baš u subotu. Mislim da će vam samo reči da LJUBAV CVETA i posle dva meseca neviđanja biti dovoljne :wink: (ako iko uopšte više čita ovo :cry: )

Bravo, seko! :D

Nestasna Ameba:

Valjevo Kraljevo izlecice ... :P

Pop Relja:
Nestasna Ameba:
Objašnjeno mi na pp :wink:

Nego, bato, kako si mi ti?

Malo sam ti bljak! :cry:
Danas mi se završio GO, koji i nije bio slavan.Tako... :(

Bitno je da si ti super! :D
Ne daj se, bato.

Važno je da si živ i zdrav. Ima dana za megdana :wink:

Ljubi te tvoja seka :D

@Igrutin
Moj diplomski se lagaaaano, ali baš lagaaano krčka. Nadam se da će na jesen biti fešte :wink:

Naravno, svi ćete biti o tome uredno i blagovremeno obavešteni :D

Jeste da se ne smatram nekom naročitom kuvaricom, mada me otac uvek pohvali kad nešto spremim, ali mislim da je to zato što se to desi triput godišnje :oops: , međutim...

Ako mi sad zagori... :(

Ama, neeeće mi zagori, mešam redovno :oops: sve po receptu :roll:

Ako ga budem skuvala ko kafu što kuvam... Ima prste da ližemo svi odreda :wink:

Kako si se ti, bato, proveo na GO?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back