Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad kazem simpaticni mislim dopadljivi, kad kazem glupi, onda glupi.;)
Najinteresantnije su mi tvoja nerviranja oko hemije i oko škole.:D
Mislim nije da ti se podsmevam ili tak' nešto, vidim da baš voliš prirodne nauke,
nego mi je skroz smešna kombinacija smajlija koje stavis kad te nesto brine.xD
Onako...bas je vidljiva ta tvoja posvecenost i ljubav prema prirodnim naukama, nisam nikad "videla" takvog nekog.;)

:D

Kako beše bio prošli nick?

Pa dobro, kod nas kad su takve ocene zaključuju 5 (mislim, ne zaključuju, ali nema tu kod mene hoćeš-nećeš :lol: )

Kod nas su u osnovnoj išli uglavnom po aritmetičkoj sredini, ali u srednjoj su išli po medijani
:eek:

:rtfm: Za one koji još nisu radili iz matematike, medijana je kada poređaš sve vrednosti od najveće do najmanje, pa uzmeš onu srednju cifru u nizu. Npr.
55511 -> 5
55411 -> 4

Mislim nije da ti se podsmevam ili tak' nešto, vidim da baš voliš prirodne nauke,
Onako...bas je vidljiva ta tvoja posvecenost i ljubav prema prirodnim naukama, nisam nikad "videla" takvog nekog.;)

@Carol,Steve
Deder da bacim koji hejt na prirodne nauke,da ne bude bas sve jednolicno... xD

Hahah, pa ja volim prirodne nauke, specijalno matematiku, ali nisam bas ko Stiv.xD
On deluje kao da zivi za to, a umetnost je moj smisao.;)

Sve sto ste rekli tacno je :manikir:

Misl'm neko se pronalazi u pisanju pesama, sviranju klavira, strebanju filozofije :huh: meni nekako prirodne nauke isnpirisu :zaljubljena:

:rotf:

Sad me nasmeja :hahaha:

Ju ju ju sve sami komplimenti prste :rumenko:

A za prosli nick :per:

Paz da ti ne kazem :cmok:

Ne moraš, setila sam se...koca chemist :P
:manikir:
?????????????????????????????????????
To je on??????????????????????????????
E,na ovo nisam bio spreman... O.o

PS. Jos jednom cujem da se drustvene nauke STREBAJU i BUBAJU,ima u potok pola 'prirodnjaka' da potopim!!!

Pa znas kako, nama koji ne kapiramo da to je istina strebaju se i bubaju, ali isto tako cujem drustvenjake kako kukaju teska im hemija teska im matematika i moraju da bubaju tako da se razumemo :cool:

Ja ne potcenjujem društvene nauke nikako, ali ti istoriju moraš da nabubaš.
Ako razumeš to što pričaš (kao mi prirodnjaci :mrgreen: ) to je odlično,
ali dobićeš pet i ako samo mehanički izdeklamuješ.:P

(ovo se ne odnosi konkretno na tebe, Stef ;))

Meni je tako bilo drago što smo istoriju imali samo dve godine i to neku ekstra skraćenu i uprošćenu
Još sam ja dobio pet u drugoj godini a u sedmom razredu jedva dva :dontunderstand: :hahaha:
sećam se da sam odgovarao nešto o početku 2. svetskog rata u Srbiji, vlada Cvetković-Maček, "bolje grob nego rob" i slično što smo učili u 3. ili 4. osnovne kod učiteljice
Još držim otvorenu svesku, a to nije moja sveska nego sveska najbolje učenice u odeljenju, a ona je posle otišla u doktore -> rukopis joj je bio krajnje nečitak, i ja se mislim šta tu piše... i još smo diskutovali srpsku kraljevsku porodicu, a ja sam čitao o njima u npr. TV novostima i krenem da pričam šta sve piše Tomislavu u ličnoj karti (on je gajio neke voćnjake jabuka pa su mu kao zanimanje upisali "farmer-voćar").:hahaha:

Naravno da mozes da dobijes tako 5...Nazalost ;)
Ja lepo kazem da problem danasnje omladine nije neucenje,vec kako uciti.
Heh,hvala Bogu da se na mene ne odnosi ;)
PS. Tek sad vidim da se deklarises prirodnjakom :D.Ja se ranije nisam izjasnjavao ni drustvenjakom ni prirodnjakom,dok na kraju nisam shvatio da sam onaj stoprocentni zagrizeni drustvenjak xD.Ali onaj fanatichni,ne bubalachki xD xD

Ja se deklarišem zaljubljenikom u umetnost,
ali ako treba birati između društvenjaka i prirodnjaka, moj izbor je ovaj drugi..pa mislim na tom sam smeru.
Da ne bude zabune neke, ja imam sjajno društvo sa društvenog smera, samo ne znam kakav je to fanatični, a ne bubalački društvenjak?:P

ali ako treba birati između društvenjaka i prirodnjaka, moj izbor je ovaj drugi..pa mislim na tom sam smeru.
Da ne bude zabune neke, ja imam sjajno društvo sa društvenog smera, samo ne znam kakav je to fanatični, a ne bubalački društvenjak?:P

Mislim da postoji uočljiva razlika kada posmatraš časove u odeljenju društvenjaka i odeljenju prirodnjaka, u načinu na koji pristupaju gradivu i razumevaju ga.
Kod društvenjaka nekako postoje jasno određene kategorije ili teze ili pejzaž sa jasnim linijama ili kao mali kvadratići sa podacima povezani strelicama, dok prirodnjaci nekako razmišljaju sa prelazima i izuzecima, kao kad imaš sliku nekog pejzaža pa je svuda docrtana neka paprat u svim ćoškovima i sve se nekako preliva i spaja

:eek::dontunderstand: sad ko je razumeo razumeo :dash:

Hmm,onaj koji razume i voli ono sto uci.Ne onaj koji nabubachi napamet bez smisla,i kaze da vise voli i da mu bolje idu drustvene nauke,jer za prirodne nema mozga.(uzgred,nema ni za drustvene,nego on tako smatra) ;)

Meni je tako bilo drago što smo istoriju imali samo dve godine i to neku ekstra skraćenu i uprošćenu
Još sam ja dobio pet u drugoj godini a u sedmom razredu jedva dva :dontunderstand: :hahaha:
sećam se da sam odgovarao nešto o početku 2. svetskog rata u Srbiji, vlada Cvetković-Maček, "bolje grob nego rob" i slično što smo učili u 3. ili 4. osnovne kod učiteljice
Još držim otvorenu svesku, a to nije moja sveska nego sveska najbolje učenice u odeljenju, a ona je posle otišla u doktore -> rukopis joj je bio krajnje nečitak, i ja se mislim šta tu piše... i još smo diskutovali srpsku kraljevsku porodicu, a ja sam čitao o njima u npr. TV novostima i krenem da pričam šta sve piše Tomislavu u ličnoj karti (on je gajio neke voćnjake jabuka pa su mu kao zanimanje upisali "farmer-voćar").:hahaha:

Mislim meni je istorija jako interesantna...ne sve oblasti, ali interesantna mi je,
al' da se buba - buba se.

:lol:

Blago mene pa imam samo jos ovu godinu istoriju i geos :rotf:

Inace ja sam prirodnjak i nikad ne bih menjao to:mrgreen:

Napred streberi :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back