Evo nedelja ce biti extra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su mi simpaticni tvoji postovi.![]()
Pa dobro, kod nas kad su takve ocene zaključuju 5 (mislim, ne zaključuju, ali nema tu kod mene hoćeš-nećeš)
Kad kazem simpaticni mislim dopadljivi, kad kazem glupi, onda glupi.
Najinteresantnije su mi tvoja nerviranja oko hemije i oko škole.
Mislim nije da ti se podsmevam ili tak' nešto, vidim da baš voliš prirodne nauke,
nego mi je skroz smešna kombinacija smajlija koje stavis kad te nesto brine.xD
Onako...bas je vidljiva ta tvoja posvecenost i ljubav prema prirodnim naukama, nisam nikad "videla" takvog nekog.
Kako beše bio prošli nick?
@Carol,Steve
Deder da bacim koji hejt na prirodne nauke,da ne bude bas sve jednolicno... xD
Hahah, pa ja volim prirodne nauke, specijalno matematiku, ali nisam bas ko Stiv.xD
On deluje kao da zivi za to, a umetnost je moj smisao.![]()
Kad kazem simpaticni mislim dopadljivi, kad kazem glupi, onda glupi.
Najinteresantnije su mi tvoja nerviranja oko hemije i oko škole.
Mislim nije da ti se podsmevam ili tak' nešto, vidim da baš voliš prirodne nauke,
nego mi je skroz smešna kombinacija smajlija koje stavis kad te nesto brine.xD
Onako...bas je vidljiva ta tvoja posvecenost i ljubav prema prirodnim naukama, nisam nikad "videla" takvog nekog.
Kako beše bio prošli nick?
?????????????????????????????????????Ne moraš, setila sam se...koca chemist![]()
Ne moraš, setila sam se...koca chemist![]()
?????????????????????????????????????
To je on??????????????????????????????
E,na ovo nisam bio spreman... O.o
PS. Jos jednom cujem da se drustvene nauke STREBAJU i BUBAJU,ima u potok pola 'prirodnjaka' da potopim!!!
Meni je tako bilo drago što smo istoriju imali samo dve godine i to neku ekstra skraćenu i uprošćenuJa ne potcenjujem društvene nauke nikako, ali ti istoriju moraš da nabubaš.
Ako razumeš to što pričaš (kao mi prirodnjaci) to je odlično,
ali dobićeš pet i ako samo mehanički izdeklamuješ.
(ovo se ne odnosi konkretno na tebe, Stef)
Naravno da mozes da dobijes tako 5...NazalostJa ne potcenjujem društvene nauke nikako, ali ti istoriju moraš da nabubaš.
Ja se deklarišem zaljubljenikom u umetnost,
ali ako treba birati između društvenjaka i prirodnjaka, moj izbor je ovaj drugi..pa mislim na tom sam smeru.
Da ne bude zabune neke, ja imam sjajno društvo sa društvenog smera, samo ne znam kakav je to fanatični, a ne bubalački društvenjak?![]()
Hmm,onaj koji razume i voli ono sto uci.Ne onaj koji nabubachi napamet bez smisla,i kaze da vise voli i da mu bolje idu drustvene nauke,jer za prirodne nema mozga.(uzgred,nema ni za drustvene,nego on tako smatra)Ja se deklarišem zaljubljenikom u umetnost,
ali ako treba birati između društvenjaka i prirodnjaka, moj izbor je ovaj drugi..pa mislim na tom sam smeru.
Da ne bude zabune neke, ja imam sjajno društvo sa društvenog smera, samo ne znam kakav je to fanatični, a ne bubalački društvenjak?![]()
Ja ne potcenjujem društvene nauke nikako, ali ti istoriju moraš da nabubaš.
Meni je tako bilo drago što smo istoriju imali samo dve godine i to neku ekstra skraćenu i uprošćenu
Još sam ja dobio pet u drugoj godini a u sedmom razredu jedva dva![]()
sećam se da sam odgovarao nešto o početku 2. svetskog rata u Srbiji, vlada Cvetković-Maček, "bolje grob nego rob" i slično što smo učili u 3. ili 4. osnovne kod učiteljice
Još držim otvorenu svesku, a to nije moja sveska nego sveska najbolje učenice u odeljenju, a ona je posle otišla u doktore -> rukopis joj je bio krajnje nečitak, i ja se mislim šta tu piše... i još smo diskutovali srpsku kraljevsku porodicu, a ja sam čitao o njima u npr. TV novostima i krenem da pričam šta sve piše Tomislavu u ličnoj karti (on je gajio neke voćnjake jabuka pa su mu kao zanimanje upisali "farmer-voćar").![]()
Mislim meni je istorija jako interesantna...ne sve oblasti, ali interesantna mi je,
al' da se buba - buba se.
Ma 'ajde.![]()