Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pop Relja:
vecavestica:
Pop Relja:
Kad mi neko popuje, ljutnja.
U ovom trenutku, to je tuga, tuga što sam takav. Bilo bi mi lakše da manje poznajem samog sebe. :cry:
da li je to ili nešto drugo :?:
kako to da si se odjednom :cry: :?:

Setio sam se koliko mi je još ostalo do kraja! Do kraja studija, do početka G.O. i tako.
kakve veze imaju ove dve stvari :?:
do kraja studija ti treba oho-hoj godina a do GO SAMO 7 dana :wink:

Nestasna Ameba:
Pop Relja:
vecavestica:
Pop Relja:
Kontra. Svi mi stalno POPuju. :roll:
I :?:
Kome ćeš da naudiš :?: :roll:

Sebi, naravno!
Kao da ne znaš da sam sam sebi najveći neprijatelj!
Gde si, Relja brate :D

Oduvek sam znala da imam negde brata, da su ga moji negde sakrili od mene, kad eto ti mog blizanca na Krsti :D

Znao sam da mi fali pola mene, da ne mogu da dotaknem žensku stranu u meni! Nisam shvatao zašto. :cry:
Amebice, sestro slatka! :lol:

I have an announcement to make:

Za ono nekoliko ljudi iz kluba koji znaju kako izgledam :arrow: E, pa, kosa mi je BILA plava kovrdžava, duga do pola leđa, a jutros sam je ošišala na tzv. visoki paž i ofarbala u nešto crvenkasto što je trebalo da bude kestenjasta boja, ali je na mojoj svetloj kosi ispala, kako moja koleginica insistira da kažem, lešnik boja.

Eto, samo toliko :wink:

Ama, gde ste, ljudi bre?! :shock:

Nestasna Ameba:
I have an announcement to make:

Za ono nekoliko ljudi iz kluba koji znaju kako izgledam :arrow: E, pa, kosa mi je BILA plava kovrdžava, duga do pola leđa, a jutros sam je ošišala na tzv. visoki paž i ofarbala u nešto crvenkasto što je trebalo da bude kestenjasta boja, ali je na mojoj svetloj kosi ispala, kako moja koleginica insistira da kažem, lešnik boja.

Eto, samo toliko :wink:

Ama, gde ste, ljudi bre?! :shock:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: vise si mi se svidjala onako. :cry: :cry: :cry: :cry:

E kad se ne$to choveku osladi... on ne zna $ta je dosta!

Apsolvent, evo u oktobru slavim 3 godine.
Sociologija u NS...

Te$im sebe (i mamu) da je bolje biti apsolvent, nego da ima$ diplomu, a da sedi$ ku'ci u depresiji zato $to ne moze$ da se zaposli$.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back