Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Osećam se prozvanoSavremenik:Ja sam se prestrojio odavno i zamorio ali eto... svratim i nestanem. Takav mi posao.![]()
Nestasna, sta fali ovim novima ovde... tzv. ostatku![]()
ops:Savremenik:Ja sam se prestrojio odavno i zamorio ali eto... svratim i nestanem. Takav mi posao.![]()
Nestasna, sta fali ovim novima ovde... tzv. ostatku![]()
da li je ono sredjenoSavremenik:Dobro je, zivi ste!
:wink:Ako mislimo na isto, vrlo verovatno da cemo se veseliti! 8)vecavestica:da li je ono sredjenoSavremenik:Dobro je, zivi ste!:wink:
Nema, al' bude posle... :wink:drug_igrutin:pozdrav drugari!
narocito tzv ostatku :wink:
ima li ovde koga sada?
:shock: ASavremenik:Ako mislimo na isto, vrlo verovatno da cemo se veseliti! 8)vecavestica:da li je ono sredjenoSavremenik:Dobro je, zivi ste!:wink:
Ko, šta, gde, kada 

Nestasna Ameba::shock: ASavremenik:Ako mislimo na isto, vrlo verovatno da cemo se veseliti! 8)vecavestica:da li je ono sredjenoSavremenik:Dobro je, zivi ste!:wink:
Ko, šta, gde, kada
![]()
Joj, što sam sad uzbudljiva svaSavremenik:Nestasna Ameba::shock: ASavremenik:Ako mislimo na isto, vrlo verovatno da cemo se veseliti! 8)vecavestica:da li je ono sredjenoSavremenik:Dobro je, zivi ste!:wink:
Ko, šta, gde, kada
![]()
Ja, zivot, Beograd, sutra prvi deo![]()
Tajna bice skrivena, za tebe verovatno nece... 8)
ops: Pa, dobro nam doslaSala:Apsolvent prava vec 2 god.- znači,ima nas još
ops:zeka-peka:Samo za stare poznanike saljem jedan ogroman LJUBAC!!!
Vidim da ima sveze mlade krvi koja jos duugo, duugo nece diplomirati.
Nadam se da vam nisam previse nedostajala vidim da se i dalje super zabavljate.
SAVREMENI, druze moj kolegijalni, mozes li i dalje sve da drzis pod kontrolom?
:wink: Sala:Apsolvent prava vec 2 god.- znači,ima nas još
Ne da nas ima jos, nego ste vi sa prava bas aktivni ovde. Defilujete u svim varijantama