Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E dobro... sad ovo sve lici na one studentske klubove i organizacije :lol:
Ljudi, ne moze tako! - mi smo ipak na vecoj drustvenoj lestvici. Ajde sto smo apsolventi, nego i veciti. To nikako ne znaci da vecito zivimo. Dajte malo zivosti i ostalih "frizidera" u vasim zivotima. 8) i dajte glas ovoj finoj +52kg vrednoj clanici. Pertikularna situacija... zaista smo u minusu sa apsolventkinjama. Potreban je bolji marketing (ili u smislu da vise ne bude zena kod nas ili da ih bude vise) :D
Demokratija na delu, na veliku zalost Gigule. :(
Ali nadam se da ce ti repozicioniranje Che-a na listi doneti potrebnu vecinu. Tu je s vremena na vreme i nasa Nefre, dok za Krvoloka... eh sta da ti kazem... svega ovoga ne bi bilo, da je... :roll:

Savremeniče,izvini me na trenutak...

Krvoloče,ja zovem na private...šta si ti imao bunike na meniju??? Ajd izađi napolje pa da to rešimo kao kolege...ne znaš tiiii ko je Gegule...:)

Dakle,Savremeniče primetio si lepo da se sve sručilo na moja nejaka pleća...pomagaj zaboga...
Che zabušava i ako se ne javi uskoro vraćam stari spisak...
A žene ko žene nabacuju boju...

:oops: dobro,dobro...moraću da objasnim...mislila sam,kolko kila težim dajem samo na PP.Koga je briga...ma znam da me zezaš..ali šta mogu jezik brži od pameti(koje pitam se..hm,hm..)...a posebno kada su kg u pitanju...moji,naravno...
...ja sam samo slaba(+52 kg)žeeena...
A mogu ti poslati i PP...:)

Pa ne mogu po ceo dan i noc da visim po netu, pa da se odmah oglasim, pa radim vljda nesto da zaradim svoj hleb nasusni.
Povlacim veto, a glas dobijas kada platis pivo :lol:
Salim se. Evo imas i moju podrsku (glasam da talasam :lol: ), ali ne mozes glasati za samu sebe, tako da ti fali jos samo jedan glas.
Cestitam na ispravci i ne dam svoje podatke :evil:

A da ja mojim šefovima, tj. vama Savremeniče i Che,skuvam jednu kaficu, poslužim i ladno pivce...kao prava sekretarica(buduća... moram da vežbam)...
A ako kažem da bi mogla i da izmasiram glavu,NEKO će reći da tu šefove muvam,ali...ja moram da se trudim da vama bude bolje.

Koristim svoje zakonsko pravo da po jos ne usvojenom Statutu naseg Pokreta prijavim moju dragu prijateljicu i koleginicu Mimu u nas Pokret.Ona se naime precutno slaze,mada joj je malo neprijatno.Naime ona je jos daleke 1988 ili 89e apsolvirala na Stomatologiji i ostala su joj jos dva ispita i diplomski.A ni preko veze ne mogu da izdejstvujem i prijavim moju devojku koja je izdajnicki pretprosle godine diplomirala na PMF na hemiji.Na zalost.Dakle samo jedan novi clan.Sve posteno.Pozdrav svima.Elendil. :D

Svecano i zvanicno proglasavam i naglasavam:

S obzirom na obzir... posto je, prema nepisanom zakonu ovog pokreta, za nasu Gigule glasalo tri ZA dok su svi drugi ostali uzdrzani (mada mi se ucinilo da sam video i jedan glas protiv) - izglasavanje istoimenog clana kluba je zavrseno!" 8)

Gigule, cestitam na sjajnoj borbi protiv same sebe i mnogo srece u daljem sekretarisanju. Naravno, procice jos neko vreme dok ne steknes poverenje svih i dok ti Che i ja ne dopustimo da imas pravo "veta", ali nadam se da ces nakon inaguracije nastaviti dobrim putem. Inaguracija ce se odrzati 12 ili 13 ovog meseca i neka tvoj prvi zadatak bude da taj dogadjaj sama osmislis i realizujes posto nas ostale mrzi :lol:

Aplauz :!: :!: :!:

Jao Savremeniče ulepša mi dan...
Meni pravo veta ne treba...
Onaj glas protiv...Misliš na Krvoločnog? U majku mu...Jel to neka smetnja u mojoj karijeri?
Hoćeš da se ja pobrinem oko dotičnog ili...
Hahaha...ma biće glas protiv za tili čas glas za....

Savremenik:
Svecano i zvanicno proglasavam i naglasavam:

S obzirom na obzir... posto je, prema nepisanom zakonu ovog pokreta, za nasu Gigule glasalo tri ZA dok su svi drugi ostali uzdrzani (mada mi se ucinilo da sam video i jedan glas protiv) - izglasavanje istoimenog clana kluba je zavrseno!" 8)

Gigule, cestitam na sjajnoj borbi protiv same sebe i mnogo srece u daljem sekretarisanju. Naravno, procice jos neko vreme dok ne steknes poverenje svih i dok ti Che i ja ne dopustimo da imas pravo "veta", ali nadam se da ces nakon inaguracije nastaviti dobrim putem. Inaguracija ce se odrzati 12 ili 13 ovog meseca i neka tvoj prvi zadatak bude da taj dogadjaj sama osmislis i realizujes posto nas ostale mrzi :lol:

Aplauz :!: :!: :!:

PRIGOVOR !!! Ulazem energicno, prigovor,jer se glasanje obavilo van svih rokova i to bez kvoruma !!! Predlazem da se glasanje ponovi, ovaj put bez navedenih proceduralnih propusta, u cetvrtak, uvece, izmedju 20 i 24 h, pa da znamo dobismo li sekretara ili ne !!! Ako se predsednik Srbije birao 5 - 6 puta, i to u regularnijoj formi dok nije izabram, pa valjda se i ovde MOZE i MORA u drugi krug, pa upravo neka bude i PROSTOM vecinom ( tj. da Gigule glasa sama za sebe ! ) !!!
:x

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back