Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Ma radila je,kaze,fax na vrijeme zavrsila.Gotovo citav zivot radila.To ti je filozofija večitih apsolvenata!? Zašto se žuriti i svojim radom kreditirati sistem koji će ti to (možda?) da vrati, ako poživiš toliko!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma radila je,kaze,fax na vrijeme zavrsila.Gotovo citav zivot radila.To ti je filozofija večitih apsolvenata!? Zašto se žuriti i svojim radom kreditirati sistem koji će ti to (možda?) da vrati, ako poživiš toliko!![]()
Meni je bilo lijepo studirati.To ti je filozofija večitih apsolvenata!? Zašto se žuriti i svojim radom kreditirati sistem koji će ti to (možda?) da vrati, ako poživiš toliko!![]()
I zašto onda to lepo ne produžiti ako možeš?Meni je bilo lijepo studirati.
Znam sve,ali neko se nada docekati starost.Zamisli,pod stare dane ni za hljeba nematiI zašto onda to lepo ne produžiti ako možeš?![]()
Pa kaže: Ako za 40 godina rada svaki mesec izdvajaš samo 50 evra u penzioni fond, to ti dođe ukupno 24 000 evra! Za te pare danas npr. u Subotici kupiš dvosoban stan....A ti crkneš mesec dana pre prve penzije?
![]()
Znači, sve ti se svodi na kladionicu!? Kladiš se na jednu opciju, zaradiš ili popushish?Znam sve,ali neko se nada docekati starost.Zamisli,pod stare dane ni za hljeba nemati
Jedno je realnost a drugo nada, zelje, cestitke i pozdraviZnam sve,ali neko se nada docekati starost.Zamisli,pod stare dane ni za hljeba nemati
Ja se evo bojim za sebe pod starost sta moze biti.Jedno je realnost a drugo nada, zelje, cestitke i pozdravi
A danas tesko da se sta zaradiZnači, sve ti se svodi na kladionicu!? Kladiš se na jednu opciju, zaradiš ili popushish?![]()
![]()
Vise popusi vecina.Znači, sve ti se svodi na kladionicu!? Kladiš se na jednu opciju, zaradiš ili popushish?![]()
![]()
I jaJa se evo bojim za sebe pod starost sta moze biti.
Sta ce,vidis posla nema.I ja
I jos mnogo njih...
bezi iz bosne ako mozesGdje naci posao do 65 godine?
Ma odose u Njemacku svi.Mogla sam,ali jezik neznam.bezi iz bosne ako mozes
ma idi peri sudove za pocetak pa ces naucitiMa odose u Njemacku svi.Mogla sam,ali jezik neznam.
A zenu da cuvam.ma idi peri sudove za pocetak pa ces nauciti
moze i toA zenu da cuvam.
Al jezik treba.moze i to
Ako ćeš se brinuti o bogatim, starim i čangrizavim gospođama, bolje je da NE znaš jezik radi svoga psihičkog mira!Al jezik treba.
Ne ipak.Ako ćeš se brinuti o bogatim, starim i čangrizavim gospođama, bolje je da NE znaš jezik radi svoga psihičkog mira!![]()