- Poruka
- 398.660
Srećna Nova Godina i sve najbolje vam želim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 imam jos. na hemijskom samMolim sve zainteresovane, koji ispunjavaju ocigledan kriterijum, da pokazu koliko nas u stvari ima!
![]()
zavisi sta ti se desava i koliko ti je ostalo?Kako neko stopira na zadnjoj godini?
zavisi sta ti se desava i koliko ti je ostalo?
I koji fax si upisao.zavisi sta ti se desava i koliko ti je ostalo?
i kakav si kapacitet za taj fakultet.... nisu svi ljudi isti. neko moze vise neko manje. svakome ide nesto, samo treba da se pronadje u tomeI koji fax si upisao.
U moje vreme je bio običaj 'stopiranja' na zadnjoj godini radi studentskih prava!Kako neko stopira na zadnjoj godini?
Kojih?Zdravstveno stane u 26.godini.U moje vreme je bio običaj 'stopiranja' na zadnjoj godini radi studentskih prava!
Studentski kredit, pravo na studentski dom, besplatan javni prevoz, popust za železnicu (autobus, avionske karte)....26-ta? Upravo tako: ako si sve rešavao u roku, sa 24 si diplomirao!Kojih?Zdravstveno stane u 26.godini.
Jedna od životnih filozofija: Uživaš u životu dok si mlad, a onda crnčiš dok ne crkneš! Koliko ljudi padne u tešku depresiju kada odu u penziju? Neki ni ne dočekaju prvu penziju!Pa neki do 37 idu
Vjerujes li da su neki umrli cim su penziju docekali?Evo primjer,profesori s mog faxa.Jedna od životnih filozofija: Uživaš u životu dok si mlad, a onda crnčiš dok ne crkneš! Koliko ljudi padne u tešku depresiju kada odu u penziju? Neki ni ne dočekaju prvu penziju!
?? U mojoj bivšoj firmi, mnogi koji su 40 godina radili teške poslove u lošim uslovima nisu ni dočekali prvu penziju!Vjerujes li da su neki umrli cim su penziju docekali?Evo primjer,profesori s mog faxa.
I cemu zivot?Zena 63 god gace po parku prodaje,kaze moram,jos 2 do penzije.?? U mojoj bivšoj firmi, mnogi koji su 40 godina radili teške poslove u lošim uslovima nisu ni dočekali prvu penziju!
To ti je filozofija večitih apsolvenata!? Zašto se žuriti i svojim radom kreditirati sistem koji će ti to (možda?) da vrati, ako poživiš toliko!I cemu zivot?Zena 63 god gace po parku prodaje,kaze moram,jos 2 do penzije.