Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogami meni nije dosadno
Pijem čajeve i mleko po ceo dan, kljukam se tabletama (ona doktorka nije normalna,svašta mi je dala da pijem), i čitam HP 7...
Matorci me služe, spremaju mi pizzu, palačinke, kupuju mi šta god mi se prijede, časopise, kredit :mrgreen:
Ma milina :D
Jedino što dečka nisam videla danima... Ali stalno me zove da me pita kako mi je...

Pa požuri, ovaj deo je najbolji
Dobro, i 6-ti... ;)
Ovaj je zaista opširan, i koliko sam upoznata, sve se saznaje u njemu... Mene zanima Dambldorov život, tj. da li se Hari s pravom razočarao, ili su sve ono bile samo laži koje je Rita Skiter pisala... Mada ja iskreno verujem da su u pitanju laži...

Opet ja. Sad ispada da saljem brz odgovor samom sebi.
Setio sam se da pitam: da nema neko od postovanih clanova ovog Kluba rodbinu u Americi? Da ne moram svojom mukom da maltretiram druge clanove foruma, one koji zive u SAD. To su ljudi koji se tamo krvavo bore za koru hleba i tesko da ce razumeti moj problem, imaju dosta i svojih. A klupska rodbina je nesto drugo, ona se vec sazivela sa nasom problematikom i verujem da ce hteti da pomogne.
Dakle, ako neko ima rodjake u SAD, dobro bi bilo da mi se javi. Treba mi neko ko bi mogao da mi nabavi i posalje neku knjigu iz Amerike. Pogodili ste, zbog diplomskog.

1.Pa juče državni praznik, pošta nije radila
2.Dva dana sam mortus pijana
3.Sve sam pare potrošila da kupim dečku poklon za dan zaljubljenih, koji mu je ujedno i rođendan, ostalo mi je 30 din, to čuvam za čaj kad izađem u grad, tako da nemam novac za markicu :lol: Nažalost, istina, surova, ali mojima nikako da pare legnu na račun, ovde plate kasne mesecima :?
Valjda će biti dovoljno, imam 3 opravdanja :lol:
Kupila sam i onu kovertu za cd i sve, samo da dođem do neke kinte, da imam makar za markicu, pa ti šaljem, obećavam ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back