Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji je shesti?
Ne prijavljujes svojoj koleginici, pu, sram te bilo... :D
I chemu nesanica? Ja sam jedva zaspala nocas, ali onda sam se jedva probudila ;)
Ne pitaj me... :D Noćni život, Društvene Igre, Pozorište, Radio, Škole, Televizija... :shock:
Prva četri su za dizanje, a nikako da nadjem vremena... :D
Inache, chestitam za Knjizhevnost, prava si osoba za to! 8-)

Inache, bio sam na msn-u do oko pola 4, otishao da legnem, pa sam gledao neki film, i onda je tjale ustao i krenuo da se sprema za posao, i dok nisam primetio svanulo je... Ustala keva, zaprepastila se, potom nasmejala, a ja otishao do kompa, poshto je vetj svanulo bilo, gledao malo kroz prozor, odobrio neke poruke, opet otishao da legnem, gledao jutarnji program... Sve u svemu, zaspah u 9.... I evo me sad... :lol:

sad kad procitah slusalice,setih se...drugarica i ja se dopisivale na papiru i sad ja slusala muziku na telefonu,i nisam ni primetila da profesorka stoji i vuce papir da mi ga uzme,a ja mislila da drugarica oce da uzem papir pa pocela rekla "pusti budalo" JOJ

Aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu, to je bilo bas zezutno. . .
Ja sam do prosle nedelje sedela u poslednjoj klupi do prozora, a sad kada sam se posvadjala sa tom "drugaricom" sedim gde god stignem. . . :p
Mada se zna da na hemiji sedim u prvoj klupi u sredini, obozavam tu da sedim i zezam profesorku tj. da je ceo cas nesto zapitkujem, a ona se jadna mci, kao sve da mi objasni. . . :P

Prijavljujem se i ja,ali sa drugim razlogom.Trebala bi mi vaša pomoć da okončam agoniju.
Moj profa sa F.F. u Beogradu mi je zadao diplomski ,ali je otišao .Drugi profesor je preuzeo temu,ali ja nikako da je dovršim.Ustvari ,ja sam napisao jedan diplomski,ali mu se ne sviđa i hoće drugi.

Ja sam siguran da negdje neko ima napisan ovaj diplomski,sa BAŠ ovom temom,jer sam na internetu našao novinski članak,gdje se moj tadašnji profesor prijavljuje na neki konkurs,i taj rad mu treba za ispunjavanje uslova.

Rad se zove "Die deutsche Ballade des 20 Jh".

Kao što ste već skontali,studiram njemački jezik ,a od kada,to me je već i sram reći;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back