Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, super!!! :D :D :D :D :D
Posle duuuugo, duuuugo vremena sam zaista :D :D :D :D :D :D :D :D i imam utisak da ovaj put zaista vredi.

Nego, oćemo li ići lkad god na neku Zvezdinu tekmu?
Šta uradi Zvezda Partizanu vešeras u košarci?

P.S. Ovaj moj je grobar, ali ispravićemo mu greškom nanetu nepravdu i ukazaću mu na pravi put :wink:

Auuuu sta se sve ovde izdesavalo!

Potseti me malo ovo na Slobodana41, a Savremeni? Secas se coveka?

Amebice,
ne radi se to 'vako bre! To kad se razestis prebacis se na PP i objasnis sta si htela. Razmenite par porukica i strasti se smire. Tako je i Slobodan napadao a na kraju molio da ga pozovem kad se budemo nalazili!

Pozdrav svim ljudima dobre volje. Sto se junskog tice, na matematici ne znam sta se desava al cu najverovatnije (jos 2 komada) na Visoj ETF ocistiti godinu! :shock: :lol: Sta reci a ne zaplakati, a? To se bre zove linija manjeg otpora! :lol:

Fala, Zemo, na savetima, znala sam to i sama, ali sam mislila da vagina ima gangliju viška u glavi, te da će shvatiti da ne treba da se trpa u isti koš s ljudima koji nisu intelektualci kao ona :wink:
Pravo da ti kažem, sve vreme sam očekivala njen pp, ali ona ništa.

Ja se vama izvinjavam svima što sam se nastavljala javno i naružila ovako vedar klub.

Svejedno, NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD OSMOG B, ups, ajmo ispočetka: NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SUDBINE (ovde bi se rimovalo i vagine, ali se naglasak ne uklapa, šta ćete, neko ne može ni u pesmu) :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back