sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jel tako da bi bilo dobro ovde se pozaliti ko od zene dobija batine i stiklom u jaja? Ili koga zena maltretira kokodakanjem.
Kako resavate kad vam kokodace?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel tako da bi bilo dobro ovde se pozaliti ko od zene dobija batine i stiklom u jaja? Ili koga zena maltretira kokodakanjem.
jaja u ljusci ?![]()
Ti si skroz popizdila za mnom. Kad bi te pozvao na kafu, mislim da bi ti skocila na mene dok ja jos ni secer ne bi stavio.
Ti si skroz popizdila za mnom. Kad bi te pozvao na kafu, mislim da bi ti skocila na mene dok ja jos ni secer ne bi stavio.
svaka zena koja drzi do sebe, pije kafu bez secera jer joj je zivot sladak![]()
Nahraniti kokosku kad kokodace, a ako se pak nema cim onda... jbg.
Znaci ti to radis brutalno, kad kokodace ti kitom u grlo, pa nek hropce.
Pa dobro ne mora uvek kita. Najcesce ucuti kad joj bacis para.
Od toga svi cute, to nije fora.
Pa to je najlaksi nacin, ako imas para naravno a nemas zivaca. Ako pak nemas para onda kokodaci i ti.
A je lPa dobro ne mora uvek kita. Najcesce ucuti kad joj bacis para.
Znaci ti to radis brutalno, kad kokodace ti kitom u grlo, pa nek hropce.
Ma nemoj da te zene uce da ti trebaju pare za njih. Poslusaj mene, samo ih dobro jebi i u picu i u mozak i sve ce ti dati. Ja sto sam manje imao love vise sam zena imao. One vole pomoci muskarcu. I onda kad nekad zaradim nesto da neku pocastim, nigde ni jedne nema. I ko je tu lud, zato ***** novce.
A je l
uh ima i gora kategorija onih koji bi i na to pristali samo dimaju povremen bocJel tako da bi bilo dobro ovde se pozaliti ko od zene dobija batine i stiklom u jaja? Ili koga zena maltretira kokodakanjem.