Klub ugnjetavanih muskaraca

Pa to je najlaksi nacin, ako imas para naravno a nemas zivaca. Ako pak nemas para onda kokodaci i ti.

Ma nemoj da te zene uce da ti trebaju pare za njih. Poslusaj mene, samo ih dobro jebi i u picu i u mozak i sve ce ti dati. Ja sto sam manje imao love vise sam zena imao. One vole pomoci muskarcu. I onda kad nekad zaradim nesto da neku pocastim, nigde ni jedne nema. I ko je tu lud, zato ***** novce.

Cim jednom udari, gotovo je. Jedina situacija gde mozda ima pravo da me udari je ako sam navalentan i nasrcem ko sivonja posle petog "Ne!" ili ako me uhvati u krevetu sa drugom zenom.
Ako *ebe u mozak, e tu je drugo pitanje, mada i to treba lepo da se poprica, ako ne moze, dovidjenja i gotova stvar.

A oni koji trpe to, zavrse kao ovaj lik:

http://www.nydailynews.com/news/national/man-posted-dead-wife-pic-fighting-video-article-1.1459450

Navodno, bila je ljubomorna, htela je "oci da mu iscupa samo ako pogleda drugu zenu" tukla ga je, pukao mu film i upucao ju je.

Ma nemoj da te zene uce da ti trebaju pare za njih. Poslusaj mene, samo ih dobro jebi i u picu i u mozak i sve ce ti dati. Ja sto sam manje imao love vise sam zena imao. One vole pomoci muskarcu. I onda kad nekad zaradim nesto da neku pocastim, nigde ni jedne nema. I ko je tu lud, zato ***** novce.

Pa dobro ima tu istine, imao sam takve slucajeve nemam nista vole me imam svasta ne vole te sta znam. Nego kazem ovako kad pocne da dosadjuje, mada to se najcesce desava u braku to oko para, u vezi manje-vise.
Evo jedan primer koji sam video na jednoj stranici na fejsbuku:

995512_549430348444820_582314135_n.jpg

A ne ucutis kad vidis pare? Ili nastavis da se svadjas sa deckom/muzem? Jel se pojavi smesak na licu kad ugledas 500 evra npr. kao ova gore pa mozes da kupis cizmice koje zelis?

ne slusas je uopste
na jedno udje na drugo izadje
ako te nesto pita samo se treniras da pamtis bez smisla poslednju njenu rec
I onda ponovis upitno
ako je lukava pa se doseti da te pita o "onome sto smo razgovarali" kazes joj
"u pravu si"

Back