prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.085
Jes vidjela Kako je fejkovao kod svih tih cura da ce ih zeniti I zivjeti s njima? To se I meni desavaloА Мађионичара сам недавно читала, још немам став, али занимљива је књига.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes vidjela Kako je fejkovao kod svih tih cura da ce ih zeniti I zivjeti s njima? To se I meni desavaloА Мађионичара сам недавно читала, још немам став, али занимљива је књига.
15 min 40 s jednako 300 m12 08m ...12 23m 40s ...300 m
Intelektualno me uzbuđuje šah , pa ne mogu sve ...jamačnoПливај Делфина, биће времена за књиге, здрав дух је важнији од сабијања литературе у главу.
i našminkala sam oči , neka mi neko stavi parfem a Pinoccio spremi večeru i pošalje fiksnim , zamolila bihjednom rukom sušim kosu drugom držim viljušku
slikaj noge pa nam posaljinemamo više vremena ja ne mogu sad hodati
Nije ti se dalo, jbg!Kad sam letos otišla da polažem ispit ( deo po deo , dan za danom ) poslednja dva dana nisam spavala ni sekund. Morala sam da učim. Još pešačim. Vreo Bg asfalt, 50 stepeni ja sa knjižurinama u ruci i kažem sebi : Pa padaj već jednom u nesvest ovo više nema smisla , ali ne padam.![]()
Delfin ili Delfi, pitanje je sad.Пливај Делфина, биће времена за књиге, здрав дух је важнији од сабијања литературе у главу.
Quel blamage. Nisam ukapirala Natu. Ali upozorila sam vas da sam ujutru kategorija tupih, posle malo promrdamDelfin ili Delfi, pitanje je sad.
ne pričaj sa mnom, nisam bistra !Ма то је неки стари филм, мало се шалим.
А и не треба ти превише снаге, само кондиције. Супер је што пливаш, супер![]()
Kojeg?deni glover oce da utepa ovog snajperasa
Kojeg?
ne pričaj sa mnom, nisam bistra !
@Pinocchio имаш ли фиксни?i našminkala sam oči , neka mi neko stavi parfem a Pinoccio spremi večeru i pošalje fiksnim , zamolila bih![]()
Чекај, јесам ти на игнору?Jes vidjela Kako je fejkovao kod svih tih cura da ce ih zeniti I zivjeti s njima? To se I meni desavalo
Nisi vise sto je bilo bilo je...Чекај, јесам ти на игнору?
Ако видиш...
Зато је лик завршио зазидан у бункеру, па ти види!
А шта је било јбт пешо била сам мод на јбним блоговима, за срце си ме ујео са тим игнором!Nisi vise sto je bilo bilo je...
Imam imam, samo se ispraznio prošlog leta, ali ako treba turam ga na punjač pa šaljem @pikax lunch paket!
A sad Sam drugi covjek....totalno druga ekipa mi je sad na ignore svatio Sam gde Sam gresioА шта је било јбт пешо била сам мод на јбним блоговима, за срце си ме ујео са тим игнором!
![]()
Čovek se uči dok je živ.A sad Sam drugi covjek....totalno druga ekipa mi je sad na ignore svatio Sam gde Sam gresio
Ајде бре, ја сам лигија све звала Пети елемент, дешава сеne pričaj sa mnom, nisam bistra !