- Poruka
- 27.343
Nema snega, sve se skoro otopilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali padao je, dovoljno !Nema snega, sve se skoro otopilo.
ma tu po temamaПа , вероватно капирају неку другу врсту хумора.
Да, мало је тих што капирају овакав хумор. Они други су у већини.ma tu po temama
A što ? idi izjutra gledaj u sunce , grli drvo ...Nemam običaj, ali šinuh nešto protiv bolova...i radi jbt!
Шта си радио па те боли?Nemam običaj, ali šinuh nešto protiv bolova...i radi jbt!
Ćuti i trpi stil života.A što ? idi izjutra gledaj u sunce , grli drvo ...![]()
Pozdravio se sa devijacijom nosaШта си радио па те боли?
Зашто да не? Зашто трпети бол..
Kad mora mora. Ja stvarno trpim do stupidnosti. Bilo je par situacija , ali kad boli- bolje popiti .Шта си радио па те боли?
Зашто да не? Зашто трпети бол..
Ја сам некад то радила, али онда оде дођавола. Сад попијем одмах кад ме глава заболи, не чекам.Kad mora mora. Ja stvarno trpim do stupidnosti. Bilo je par situacija , ali kad boli- bolje popiti .
Имао си проблема? Мој син одавно вуче ал никако да се реши.Pozdravio se sa devijacijom nosa![]()
Pa sve više i više, do prije par godina se nisam mi obazirao, ali već neko vrijeme mi žestoko smeta.Имао си проблема? Мој син одавно вуче ал никако да се реши.
И није страшно? Све ок?Pa sve više i više, do prije par godina se nisam mi obazirao, ali već neko vrijeme mi žestoko smeta.
A družili smo se od rođenja.
Ništa strašno, potpuno podnošljivo.И није страшно? Све ок?
Drugarica anesteziolog: "Dajte 1 mg f...... venski " a ja : A zašto f....... , zašto venski , nije li to mno......kraj .Е лепотее...![]()