- Poruka
- 4.270
Jel to onaj iz Birmingema?lokal: 二百一十八
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to onaj iz Birmingema?lokal: 二百一十八
nepoznaem onogJel to onaj iz Birmingema?
upoznaćešnepoznaem onog

本家韩式烤肉
Ја се решавам одавно а никако да је направим. Правим пуслицу са разним кремовима али Павлову нисам.Razmišljala sam da kada se steknu uslovi da imam vremena i da mi se kuva - napravim Pavlovu tortu.
Tako meni padne na pamet.
Pre 2 godine sam pravila Vasinu tortu - nije vredna truda.![]()
То је бре на крају света, једном сам ишла тамо, три дана јахања, печено пиле и килу леба да изједеш док стигнешMa može i ovde, šta fali, neka znaju ljudi gde je dobro.
Euroasia, novi kineski TC iza blokova, Mileve Marić Ajnštajn 114.
Ima dosta restorana, ali nisu svi sa dobrom klopom. Ovaj je proverno odličan, a često bude gužva i čekaš u redu, dok u lokalima pored imaš mesta.
https://forum.krstarica.com/threads/sta-trenutno-radis-xx.1038752/page-80#post-51933034
Pa to ako dolaziš iz okoline Beograda, ali nama iz grada je tu, skoro pred nosom.То је бре на крају света, једном сам ишла тамо, три дана јахања, печено пиле и килу леба да изједеш док стигнеш
А тамо све кинез на кинеза!

Којег бре града? Руме?Pa to ako dolaziš iz okoline Beograda, ali nama iz grada je tu, skoro pred nosom.![]()
Pa to ako dolaziš iz okoline Beograda, ali nama iz grada je tu, skoro pred nosom.![]()
Па ни то није близу нама из центраA ovi mudriji prvo odu u blok 63 na Lav sendvič za doručak, pa dok odatle stignu do kineza, taman na ručak.
Zaprati me za još saveta.

Ti si iz Rume? Pa onda su ti kinezi bliži nego ovima i borče, ovče i sličnih Mirijeva.Којег бре града? Руме?

Naravno, to je sve novo tu, još se gradi.Pogledajte prilog 1829407
Около само ливаде и градилишта!
Aj dođi i ti jednom da vidiš modernog sveta.Па ни то није близу нама из центра
Но, ако си се спремио, долазим на кафу и гелато![]()

kina i jeste na kraju sveta, i sve kinezi... i meni je na kraj sveta a i od kineskog znam samo da kazem 'pozdrav' i 'hvala'То је бре на крају света, једном сам ишла тамо, три дана јахања, печено пиле и килу леба да изједеш док стигнеш
А тамо све кинез на кинеза!

Ја јок ал изгледа да ти јесиTi si iz Rume? Pa onda su ti kinezi bliži nego ovima i borče, ovče i sličnih Mirijeva.![]()

Mjok, ja iz jedne od dve centralne gradske oblasti.Ја јок ал изгледа да ти јеси![]()

Центар је само један! Џаба измишљатеMjok, ja iz jedne od dve centralne gradske oblasti.
Postoje samo stari i novi Beograd, ostalo je periferija.![]()
![]()
Nisam napisao centar, skoncentriši se.Центар је само један! Џаба измишљате![]()

Не постоје две ,,централне" областиNisam napisao centar, skoncentriši se.![]()
Postoje. Nevadi se sad.Не постоје две ,,централне" области![]()