- Poruka
- 54.963
Ајаооо боле'с

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајаооо боле'с

Повремено и привременоJel ti živiš u bw ili samo povremeno dolaziš?
Aaa, kaži šta je butkica.Ајаооо боле'с![]()
Топ! Идем да пробам обавезноAaa, kaži šta je butkica.
Probao sam sve, onu u sosu od rena i sa mlincima, ali smo @marsijaner i ja jeli klasičnu ispod sača.Топ! Идем да пробам обавезно![]()
mogli smo se svi sa kalimero dogovoriti?Топ! Идем да пробам обавезно![]()
jeli ponesete kući ono američki?Probao sam sve, onu u sosu od rena i sa mlincima, ali smo @marsijaner i ja jeli klasičnu ispod sača.
Da znaš da je porcija za dve osobe dovoljna za tri. Osim ako nisu neke baš ješne i krupne osobe. Nas dvojica nismo pojeli sve.
Naravno, upakuju sve što ostane. A ja imam psa. Podelimojeli ponesete kući ono američki?

Kupuješ kiseli kupus?ja ću sutra spremati sušenu butkicu, rebarca, kiseli kupus i krompir
Vodi i mene, ti sad imaš pun džak dojčmarki.Топ! Идем да пробам обавезно![]()

Може, да поделимо буткуVodi i mene, ti sad imaš pun džak dojčmarki.![]()
Ja sam uvek za. Volim da se družim sa forumašicama, ako me pusti žena.Може, да поделимо бутку![]()

Поведи и жену, таман да помогне са бутком!Ja sam uvek za. Volim da se družim sa forumašicama, ako me pusti žena.![]()

Juče je bila sa nama.Поведи и жену, таман да помогне са бутком!

Највећа будалаштина је не понети храну која остане. То се онда баци, што је тотално безвезе.Naravno, upakuju sve što ostane. A ja imam psa. Podelimo![]()
Па зашто да не, не плашим се ја женаJuče je bila sa nama.![]()

Ja ne znam ko tako razmišlja? Ako ostane, molim upakujte i to je to. Oni ionako pakuju, može da se naruči butkica preko Wolta.Највећа будалаштина је не понети храну која остане. То се онда баци, што је тотално безвезе.
Не знам ко нас је учио да је срамота узети храну која остане, која је плаћена и која ће бити бачена ако се не понесе кући.![]()
jao rifke de ćeš one delicije psuNaravno, upakuju sve što ostane. A ja imam psa. Podelimo![]()

Meni meso, njoj koske.jao rifke de ćeš one delicije psu![]()
da, a ne pravim ga buraz doslovce mi treba ovako 15ak puta zimi, to kupimKupuješ kiseli kupus?

onda doslovce ako vas je troje naručiti porcije za dvojeA porcije su stvarno velike. Nas dvojica nismo pojeli sve iz te porcije za dvoje. Gospođa nije mogla celu činiju sa mlincima, a bila i ćerka, ona nije uspela celu porciju sa sosom od rena.

Ni ja ne pravim, još uvek prave moji, tačnije za to je otac zadužen. Ja pomažem samo u kupovini, vožnji autom i ove godine sam prvi put i vodu nosio do bureta. Drži ga u podrumu i dugo traje.da, a ne pravim ga buraz doslovce mi treba ovako 15ak puta zimi, to kupim![]()