- Poruka
- 54.951
Фали ти неки цветни шалNije još, mislim da će sutra, ali sam isprobala novi zimski jorgan
Pogledajte prilog 1819567

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фали ти неки цветни шалNije još, mislim da će sutra, ali sam isprobala novi zimski jorgan
Pogledajte prilog 1819567

Па ок, уклапаш сеtk maxx, gasterski![]()

Bukvalno, okolina je zaista neopterećujućaПа ок, уклапаш се
Мада реално, нигде се не осећам опуштено као овде по питању изгледа.
Само се умијем и понекад очешљам![]()
Doktor Udo?Шварцвалд![]()
Швестер Елке?Doktor Udo?
Al si ti matora kad se toga sećaš.Швестер Елке?

Заправо се не сећам да сам гледала ал зезанција кружи нетомAl si ti matora kad se toga sećaš.![]()

Ja nisam gledao, bila je previše ženskasta serija.Заправо се не сећам да сам гледала ал зезанција кружи нетом
Ко бре матор!![]()

Вероватно и за менеJa nisam gledao, bila je previše ženskasta serija.![]()

Nismo, ali smo klopali samo tako.jeste skuvali 2345 jela u 20 strana poruka?
Шта је то
Sodžu, korejsko nacionalno piće. Recimo blaga rakija. Oko 15%. Oni tu klasičnu mešaju sa pivom često, a ove aromatizovne piju kao mi likere. Onako, fino je. Moje devojke to vole. Ali one vole sve to istočno.
Несам школувалаSodžu, korejsko nacionalno piće. Recimo blaga rakija. Oko 15%. Oni tu klasičnu mešaju sa pivom često, a ove aromatizovne piju kao mi likere. Onako, fino je. Moje devojke to vole. Ali one vole sve to istočno.

Probaj, nije to skupo (bar ne za nas snobove koji kupujemo u kineskom TC) pa ako ti se svidi, super. Ako ne, ništa strašno. Taj klasik je bez arome, kao blaga radža. A sa ukusima ih ima više, moje najviše vole sa grožđemНесам школувала
Дал да пробам
Кад рече штапиће...на каленићу пекара Ранковић има најбоље штапиће са маслинама икад. Нигде нису као тамоKupio sam na pijaci, umesto hleba, najbolje štapiće sa belim lukom, mmmmm
Ето идеје шта да ми купиш на поклон за повратак у домовинуProbaj, nije to skupo (bar ne za nas snobove koji kupujemo u kineskom TC) pa ako ti se svidi, super. Ako ne, ništa strašno. Taj klasik je bez arome, kao blaga radža. A sa ukusima ih ima više, moje najviše vole sa grožđem
Aj na linseneintopf, al po južnjački
Можда сам само једном јела, ова изгледа суперAj na linseneintopf, al po južnjački
Pogledajte prilog 1819896
Jednom bi zbilja mogla da dođeš, ako ideš nekad u Štutgart, Tübingen, Böblingen. Bilo bi lepo da se upoznamo.Можда сам само једном јела, ова изгледа супер
Не знам када ћу следећи пут да дођем, ал запамтићу да сам позванаJednom bi zbilja mogla da dođeš, ako ideš nekad u Štutgart, Tübingen, Böblingen. Bilo bi lepo da se upoznamo.