- Poruka
- 54.221
Нисам, срећом. Верујем да смрди још неподношљивије од свежегJesi li probala suvog bakalara? Meni lepši od svežeg, za koga se slažem da umr da bude malo čudan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам, срећом. Верујем да смрди још неподношљивије од свежегJesi li probala suvog bakalara? Meni lepši od svežeg, za koga se slažem da umr da bude malo čudan.

Ima tu i fora sa mojom obožavanom ribom, sabljarkom. Samo sveža ide na žar, ona iz zamrzivača se prži.Па истина да су гриловане квалитетније припремљене, али да би биле добре, треба да су баш свеже, лепе.
У фритане могу све да прођу![]()
Па не, али ово је храна коју ЈЕСАМ јела.lepo i primamljivo izgledaju
jesi joj to u gostima?
Suvi mora da se rehidrira, bez toga može da posluži kao tupo oružje.Нисам, срећом. Верујем да смрди још неподношљивије од свежег![]()

Е то се не сећам да сам пробала, мада ја испробам све што ми падне под нос.Ima tu i fora sa mojom obožavanom ribom, sabljarkom. Samo sveža ide na žar, ona iz zamrzivača se prži.
Sabljarku bih mogao stalno da jedem.
Имали смо бакалар са маслинама па са тартуфима и људи се у томе даве. Уз тостиран хлеб. А ја оћу да повратим од мириса.Suvi mora da se rehidrira, bez toga može da posluži kao tupo oružje.![]()
Где на НБГ@totsi, ovo je za mene najbolji (kupovni) sendvič tog tipa.
Pogledajte prilog 1811305
Ne znam ko je odakle, ovo je iz Beograda, tačnije Novi Beograd.
Definitvno mi je najbolja riba, ali sa roštilja.Е то се не сећам да сам пробала, мада ја испробам све што ми падне под нос.
Мени још ни једна риба није зајебала шарана и пастрмку.
А у Немачкој сам јела најбољу димљену пастрмку, немош је се најести колко је добра. Човек сам направио справу за димљење.
ovo je komplet lepinja?@totsi, ovo je za mene najbolji (kupovni) sendvič tog tipa.
Pogledajte prilog 1811305
Ne znam ko je odakle, ovo je iz Beograda, tačnije Novi Beograd.
Picerija Lav, blok 63. Lav sendvič sa dimljenim belim mesom, slaninicom i kajganom, u najukusnijoj lepinji ikad.Где на НБГ
Nije, sad sam objasnio.ovo je komplet lepinja?
Ц, студеничка је најбоља.Dimljena pastrmka je najbolja iz Bajine Bašte,
Nisam probao, ali i dalje obožavam ovu iz BB.Ц, студеничка је најбоља.
Ето сад се сетих, рецимо туна стејк волим мало боље печен, добар комад лососа је исто одличан.Nisam probao, ali i dalje obožavam ovu iz BB.
Е ово је

Jao što smo se najeli, jedva preživeh juče.Е ово је![]()

ovo slično ja napravim doma kad se baš imam volje zajebavat,Picerija Lav, blok 63. Lav sendvič sa dimljenim belim mesom, slaninicom i kajganom, u najukusnijoj lepinji ikad.
Па ваљда сте после тога пили нешто! Па превариJao što smo se najeli, jedva preživeh juče.
Pečenje i ovo dole špic rebra sa ražnja, opet NBgd, najbolja, sočna.
Posle toga imali tri torte, užas.![]()
Naravno, vino po želji ćerke, imam priliku da pijem vrhunsko. Višestruki pobednik poslednjeg Novosadskog sajma vina. Kod nas u regionu nisam ovako dobro pio, a imamo zaista kvalitetnih vina (Makedonija, CG, Hrvatska, Srbija)Па ваљда сте после тога пили нешто! Па превари
Јамачно.edit: jeli ti to znaš napraviti?
ovo mi zovemo bajaderaMože i ovo od juče?
Pogledajte prilog 1811318