Клопастичарница

Па истина да су гриловане квалитетније припремљене, али да би биле добре, треба да су баш свеже, лепе.
У фритане могу све да прођу :D
Ima tu i fora sa mojom obožavanom ribom, sabljarkom. Samo sveža ide na žar, ona iz zamrzivača se prži.
Sabljarku bih mogao stalno da jedem.

Ima tu i fora sa mojom obožavanom ribom, sabljarkom. Samo sveža ide na žar, ona iz zamrzivača se prži.
Sabljarku bih mogao stalno da jedem.
Е то се не сећам да сам пробала, мада ја испробам све што ми падне под нос. :mrgreen:
Мени још ни једна риба није зајебала шарана и пастрмку.
А у Немачкој сам јела најбољу димљену пастрмку, немош је се најести колко је добра. Човек сам направио справу за димљење.

@totsi, ovo je za mene najbolji (kupovni) sendvič tog tipa.
1000037993.jpg

Ne znam ko je odakle, ovo je iz Beograda, tačnije Novi Beograd.

Е то се не сећам да сам пробала, мада ја испробам све што ми падне под нос. :mrgreen:
Мени још ни једна риба није зајебала шарана и пастрмку.
А у Немачкој сам јела најбољу димљену пастрмку, немош је се најести колко је добра. Човек сам направио справу за димљење.
Definitvno mi je najbolja riba, ali sa roštilja.
Dimljena pastrmka je najbolja iz Bajine Bašte, bilo ih je i u Bg da se kupe, dugo ih nisam video. Dimljeni šaran može na podvarku ili u posnim sarmama/paprikama. Pre neki dan smo jeli te paprike, kupljene.

Па ваљда сте после тога пили нешто! Па превари
Naravno, vino po želji ćerke, imam priliku da pijem vrhunsko. Višestruki pobednik poslednjeg Novosadskog sajma vina. Kod nas u regionu nisam ovako dobro pio, a imamo zaista kvalitetnih vina (Makedonija, CG, Hrvatska, Srbija)

Back