- Poruka
- 54.222
Љубитељи клопе, било спремања или изједања, сланог, љутог, слатког, на брзину или лагано дајте да се саберемо, да оставимо ЉИС сексу, Политику корупцији, а ми лепо овде несметано да се замастимо и попијемо узгред по коју.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim azijsku kuhinju, plodove mora bukvalno sve volim.Тај ојстер сос сам морала да гуглам, ок нисам нешто баш са азијском кухињом, мада радо пробам.
Спремала сам разне шкољке па и те каменице од којих се прави. Нисам никако љубитељ морскох плодова, мада их ( доста добро) спремам, тако да тај сос немам појма чеђу служи, капирам да попут инћуна ( које трпају у све и свашта) даје тај слани морски шмек.
Си јео капешантеVolim azijsku kuhinju, plodove mora bukvalno sve volim.
Naravno, naše pragnje i sve domaće obožavam, slano i slatko.
Na žalost nisam. Ali bih rado.Јеси сигурно. Како их оцењујеш?
Ено ставих слику. Е за њих сам мајсторNa žalost nisam. Ali bih rado.
Čekam ovih dana da kupim dagnje, ipak sam na taj ukus navikao, klasično kuvano na buzaru. Samo beli luk, prezla i to je to uz biber. Počele su da se pojavljuju u ribarnicama, vakum pakovanja po kliogram.

Доста за почетак. Да се поделимо, пошто ти ординираш ноћу, твоја је ноћна смена, моја дневна.za sad samo upis na temu
(to sto vi mislite na osisanu latinicu pa vam padaju bezobrazne ideje to vam ja nisam rekao)

Ja svu ribu volim, ali uglavnom morsku ako mogu da birem. Od slatkovodne, u poslednje vreme uzimam filete losos pastrmke, odlični su. Pre neki dan i jednu lepo riblju čorbu sam pojeo.Волим рибу, више речну ал може и морска. Остало, једино лигње фритане када су свеже..
Друго, само у случају нужде и пробе ради.
А бело вино? Першун, мало рибље супе..ц ц цNa žalost nisam. Ali bih rado.
Čekam ovih dana da kupim dagnje, ipak sam na taj ukus navikao, klasično kuvano na buzaru. Samo beli luk, prezla i to je to uz biber. Počele su da se pojavljuju u ribarnicama, vakum pakovanja po kliogram.
kad sam bio mali moj brat koji je malko stariji je uvek bio prvi a ja drugi, to sam trpeo neko vreme i rekao da zelim da nekad i ja budem prvi! - i tako stric je smislio pa rekao - dobro evo ovako - on ce biti prvi-prvi a ti prvi-drugi. Tad sam naucio da kako god se okrenem to je to.Асистент @Nemoguća Могућност изволите на позицију.![]()
plodovi mora, tora i obora ... sto jes jes kuhinja nam je bogataVolim azijsku kuhinju, plodove mora bukvalno sve volim.
Naravno, naše pragnje i sve domaće obožavam, slano i slatko.
Лигње сам правила пуњене морским плодовима или пуњене сирођ и пршутом, са жара, јамачно. То је баш просто за припрему.Ja svu ribu volim, ali uglavnom morsku ako mogu da birem. Od slatkovodne, u poslednje vreme uzimam filete losos pastrmke, odlični su. Pre neki dan i jednu lepo riblju čorbu sam pojeo.
Najukusnije lignje sam jeo prošple godine u Grčkoj. Velika lignja punjena fetom i paradajzom i raznim začinima, porcija za dvoje, tolika je. Pored toga, u CG lignjene punjene poršutom, isto odlične. Nisi frigane, već sa gradela/roštilja.
Ovog leta sam jeo odlične repove gambora u sosu od belog luka, vrhunske.
kako pravis buzaru? - detaljno ...Na žalost nisam. Ali bih rado.
Ма не. Ноћу си ти - први а прекодана ја. Може?kad sam bio mali moj brat koji je malko stariji je uvek bio prvi a ja drugi, to sam trpeo neko vreme i rekao da zelim da nekad i ja budem prvi! - i tako stric je smislio pa rekao - dobro evo ovako - on ce biti prvi-prvi a ti prvi-drugi. Tad sam naucio da kako god se okrenem to je to.
Sta treba da radim kao asistenat na kutlaci ?
Peršun se podrazumeva, belo vino poželjno ali ne mora. Bez supe.А бело вино? Першун, мало рибље супе..ц ц ц
Ћабата па да се умаче?

ne znam sto si se zakacila na ojster sos ? jes, slan je, ali to je samo trecina dozivljaja. Ja recimo preferiram terijaki.Тај ојстер сос сам морала да гуглам, ок нисам нешто баш са азијском кухињом, мада радо пробам.
Спремала сам разне шкољке па и те каменице од којих се прави. Нисам никако љубитељ морскох плодова, мада их ( доста добро) спремам, тако да тај сос немам појма чему служи, капирам да попут инћуна ( које трпају у све и свашта) даје тај слани морски шмек.
Ja jedem, uglavnom majka pravi.kako pravis buzaru? - detaljno ...

ju! pa to onda dodje ono kao iz narodnih prica - preko dana zaba, a preko noci najlepsa devaМа не. Ноћу си ти - први а прекодана ја. Може?

Обична? Шкољке у дубок тигањ, шерпу пар кашика тршћанског ( бели лук, першун ситно у маслиновом уљу) мало рибље супе и поклопим док се не отворе шкољке, онда долијем бело вино и још мало прокрчка, гурнем у страну шкољке и умешам пар кашика презле да добије густину.kako pravis buzaru? - detaljno ...