Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.408
Ma Bulja Vracarevic je jedan od najvecih satlatana, smesan je. Kada ga vidis kako se hvali, ja ovo, ja ono, ego mu je kao zgrada! Takav covek jednostavno nije kvalitet da bude neki sensei, a kamo li soke! To su takvi ljudi koji jedino mogu da se uzdignu (u svojim ocima) tako sto unizavaju druge! Cuj, on je izbacio relgijske elemente iz Aikidoa!? Pa ispadne da se ljudi tamo mole nekom istocnjackom Bogu (to sam bukvalno cuo od ljudi koji treniraju RA jednom davno) pa dalje, kada "oni tamo meditiraju 40 minuta" hahaha gde je on to bio, u kom tripu?? To je cista laz i glupost, i on na tome izgradi svoje ime. Svako ce onda reci - pa idem ja na taj realni Aikido, sto da meditiram 40 minuta pa da me posle neko istuce na ulici i tako dalje...
Tako da takav ne zavredjuje mnogo paznje, ali da ne odbaciom nista a priori cak sam i odvojio neko vreme prouciavao malo i gledao kako radi, i tako dalje, jednom da bio uzivo na semniaru jednom njegovom, malo je reci da smesan klovn! Ali takve stvari u nas Srba ocigledno prolaze...
Sto samog tog realnog Aikidoa tice, da budem iskren to i nije tako losa borilacka vestina, poluge bacanja, ok ko to navezba i uspe da upotrebi to je ok. Ali to nije videlo aikidoa, to je neka mesavina Aikijucua Dziudzice i tako od svega po malo. Ko to voli super! Ali on se okoristio marketinski imenom Aikido i to je prevara...
- - - - - - - - - -
Aikido nije sport, kako onda neko da se poredi u sportu gde postoje pravila kategorije i drugo?
Tako da takav ne zavredjuje mnogo paznje, ali da ne odbaciom nista a priori cak sam i odvojio neko vreme prouciavao malo i gledao kako radi, i tako dalje, jednom da bio uzivo na semniaru jednom njegovom, malo je reci da smesan klovn! Ali takve stvari u nas Srba ocigledno prolaze...
Sto samog tog realnog Aikidoa tice, da budem iskren to i nije tako losa borilacka vestina, poluge bacanja, ok ko to navezba i uspe da upotrebi to je ok. Ali to nije videlo aikidoa, to je neka mesavina Aikijucua Dziudzice i tako od svega po malo. Ko to voli super! Ali on se okoristio marketinski imenom Aikido i to je prevara...
- - - - - - - - - -
Kad si toliko sigurna, evo lagano pitanje: zasto aikidoke ne ucestvuju u sportskim borbama, da pokazu koliko vrede , nego samo seminari i trening,
Aikido nije sport, kako onda neko da se poredi u sportu gde postoje pravila kategorije i drugo?