JerryRopero
Primećen član
- Poruka
- 835
inagadadavida:Da li neko moze da mi napise koja su to, konkretno , krivicna dela , koja je ucinio M.Dinkic?
nista komplikovano, za strucnjake i vrsne politicke analiticare![]()
Dakle, takstativno, po rednom broju, STA JE NEZAKONITO URADIO M.DINKIC????
Ja sam vec pisao o pozitivnim rezultatima njegovog ministarstva, kao sto su : stabilan dinar, budzetski suficit, izgradjen bankarski sistem , koji u Srbiji ,prakticno nije ni postojao, uvodjenje PDVa, itd..........posto nisam fan , doticnog, siguran sam da ima i neke propuste u radu, ali da je LOPOV, KRIMINALAC, I SLICNO......... za to mi treba neki dokaz,ili bar pametna , rezonska indicija........pa , eto , pomozite mi da se ukljucim u klub strucnjaka za pitanja vodjenja drzavne monerarne politike.......strucnjaci![]()
![]()
Eto ja cu ti navesti par krivicnih dela Mladjana Dinkica:
1. nakon 5. oktobra sa oruzanom bandom izvrsio drzavni udar i upao tj okupirao prostorije narodne banke Jugoslavije(tada) i postavio sam sebe za guvernera NBJ i ako se zna da po zakonu samo skupstina Srbije ima ovlascenje da postavlja i smenjuje guvernera Narodne Banke. Ovo je tesko rkivicno delo rusenja ustavnog poretka zemlje i krivicno delo terorizma i pobune. Za to sleduje minimum 10 godina robije
2. Organizovao i sproveo pljacku nekada najjace bank u drzavnom vlasnistvu bivseg SDK. Ko se bavi malo biznisom zna da je SDK bila banka sa na jjacim klijentima u zemlji jer su svi privatnici MORALI svoje dnevne pazare da uplacuju preko SDK. Dinkic je sa svojom mafijom preimenovao SDK u Nacionalnu Stedionicu, kao da gradjani pomisle da je to i dalje drzavno, satro NACIONALNO, i onda na mutan nacin preko svojih dr ugara otkupio vlasnistvo NS i sve prostorije u vlasnistvu drzave bivseg SDK IZDAO SAM SEBI, sa kompletnom radnom snagom i klijentolom. Ovo je jedna od najvecih pljacki u istoriji Srbije
3. Organizovao i odradio aferu "kofer" tj uzeo mito za privatizaciju jedne banke mislim da je bila u pitanju Kulska Banka.
4. Organizovao i odradio pljacku tzv. fiskalizacije tj ugradnje nekog GPRS sranja uz svaku fiskalnu kasu i svakom privatniku u Srbiji na taj ancin preko svog drugara koji je jedini imao mnopol na prodaju tih uredjeja uzeo 200e
Ima toga jos al ovo je dovoljno za pocetak.