Nisam znao u koji podforum da stavim ovu temu...da li u humor ili u crnu hroniku...
Ma nek ide sve u politiku![]()
idi bre
a ja se taman spremao da otvorim temu
"Strela i Bilja na B92"
a ti si morao da me preduhitrish

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao u koji podforum da stavim ovu temu...da li u humor ili u crnu hroniku...
Ma nek ide sve u politiku![]()
..............at least 150,000 Serbs gathered in the capital Belgrade for a massive demonstration in protest against Kosovan independence........Peres li ti te noge ikad? Po zvanicnim podacima MUPa ne manje od 500 000.
Žensko je to.....mnogo mu treba.
Gledale devojke 5. oktobar, pa onog što obijao trafike a postao ministar.....gledale Dinkića, Đelića (od kauča do miliona), Vlahovića, Đilasa, Velju, Jelašića (fina kućica na Dedinju 5x jeftinija od tržišne cene),Janjuševića, Kolesara, koferče.....Ko će njima da zameri za 100-200 evrića? Neznaju da se na sitnima kola slome.
..............at least 150,000 Serbs gathered in the capital Belgrade for a massive demonstration in protest against Kosovan independence........
http://russiatoday.ru/news/news/21213
..............at least 150,000 Serbs gathered in the capital Belgrade for a massive demonstration in protest against Kosovan independence........
http://russiatoday.ru/news/news/21213
..............at least 150,000 Serbs gathered
RUSI kazu bilo 150.000 MAXIMUM
Ma ne... hteli su da kazu kako su devojke koje u UZELE patike samo htle da te patike PROSLEDE SRBIMA na KosovuAha...znaci, zato su ih pretukli...
Meni je dovoljan RUSKI jeziku prevodu najmanje posto ne znas te strane jezike, dakle >150000
a ti si prvo rekao
Pa jesu mene zatvarali samo zato sto sam vikao ZIVEO STALJIN I SVETSKA REVOLUCIJA!!! Jeste me zato zatvarali?? Pa sta je trebalo da vicem? ZIVEO KAPITALIZAM??
Žensko je to.....mnogo mu treba.
Gledale devojke 5. oktobar, pa onog što obijao trafike a postao ministar.....gledale Dinkića, Đelića (od kauča do miliona), Vlahovića, Đilasa, Velju, Jelašića (fina kućica na Dedinju 5x jeftinija od tržišne cene),Janjuševića, Kolesara, koferče.....Ko će njima da zameri za 100-200 evrića? Neznaju da se na sitnima kola slome.
Meni je dovoljan RUSKI jezik
Ma dajma vichi koj ti brani... das srbin ti bi juche pevao na mitingu a ne shacovao de josh imaju slobodne nike br. 38...![]()
Na prvi pogled, jeste kao što kažeš.Gledala sam i ja sve to. Gledala sam i ko je sve bio i ministar i heroj i uspešan bizmismen i pre i posle 05.10. - ali da su mi ove ćurke ćerke, ne bi smele ni da pokušaju da dođu kući, radije bi same otišle u policiju, jer bi tamo svakako bolje prošle :x
Ma jok... josh od 11.marta...ko zna koje godineotkud ti te sandale u avataru a? iz bate a?
pa sudeci po godistu kad su bile adolescenti vaspitavali su ih oktobarski revolucionari i njihova ideologija....
Na jednom topicu sam ti već postavio pitanje na koje mi nisi odgovorila. A odnosi se na tvoju izjavu da pališ zelene novčanice i cepaš štedne knjižice :shock:....kao znak patriotizma. Pitam još jednom - oklem ti sve to u današnjoj Srbiji? Jesi li ti neotkriveni član narko, duvanske, stečajne, drumske, naftne, sportske.......mafije? Ima se - može se, aMa daj
da nije neko snimio mene u grupi kako PALIM DOLARE i EVRE.
Bilo bi dobro hostovati taj video snimak kao najveci patriotski cin - ZA PRIMER DRUGIMA
Dug je put od guze do mozga.Na jednom topicu sam ti već postavio pitanje na koje mi nisi odgovorila. A odnosi se na tvoju izjavu da pališ zelene novčanice i cepaš štedne knjižice :shock:....kao znak patriotizma. Pitam još jednom - oklem ti sve to u današnjoj Srbiji? Jesi li ti neotkriveni član narko, duvanske, stečajne, drumske, naftne, sportske.......mafije? Ima se - može se, a![]()
Мајку им *ебем краду горе од демократа!
сниматељ је пратио ове две краве као по наруџби, а оне се понашају као да глуме. Иначе најочигледније је да у неколико различитих сцена, краду од игле до логомотиве а најбоље када не могу у рукама да понесу неке ствари да то изгледа смешно.
1. Рибе су нашминкане и намонтиране за излазак (или снимање) а не за демонстрације
2. Камера их прати свуда по граду
3. Краду све што им падне под руку, али никада се не види где однесу
4. Најсмешније када краду кабасте ствари па им све изпада, очигледно ни немају где да однесу
5. Рибице су се намештале за снимање, очигледно.
П.С.
Погледајте сцене још једном, људи пролазе улицом а у највећем броју случаја само њих две нешто "краду"... и то на очиглед камере... прави вандали би прво поломили камеру и оног што ју је држао..
Погледајте сцене још једном, људи пролазе улицом а у највећем броју случаја само њих две нешто "краду"... и то на очиглед камере... прави вандали би прво поломили камеру и оног што ју је држао..