BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
tehnicki da
razradjene
opustenije
ali i mlitavije
Mlitavije!?
Malo morgen!
Ne znas ti nista!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tehnicki da
razradjene
opustenije
ali i mlitavije

Klinke se sminkaju i oblace dopichnjake zbog koga?kao gledaju mtv spotove pa oce ga izgledaju droljasto zbog britney jel..sve to treba ebati cim im tako mama i tata dozvoljavaju da izlaze po kaficima i u klubovima da se penju po stolovima..bolje nego da se drogiraju
Razumem te
Ali ja sam pricao samo za sex
Koja je muskarcu privlacnija za sex
A ne koja ima vise vrednosti u sebi

Ali nemam ja sta koga da ubedjujem.. Zalepila sam zakon , ja ga nisam pisalaEvo ubedila si nas..odo onda do ciganchica koje se poradjaju s 12![]()

I jos nesto..
Sad se setih..
Poridicni zakon
Prvi deo Osnovne odredbe
Zakon o braku
Maloletstvo
Član 25.
(1) Brak ne može sklopiti lice koje nije navršilo 18. godinu života.
(2) Sud može, iz opravdanih razloga, dozvoliti sklapanje braka maloletnom licu koje je navršilo 16. godinu života, a dostiglo je telesnu i duševnu zrelost potrebnu za vršenje prava i dužnosti u braku.
ali ne razumem da se sa 30 setaju mladuncad...mislim razumem - infantilnost, nedojjebanost, nezrelost...i drugi uzroci

Ali nemam ja sta koga da ubedjujem.. Zalepila sam zakon , ja ga nisam pisala![]()

Jao al si mi naivna ne razumes jel..sace chika da ti pojasni
![]()

E pa metlo to vec ne znam, to je vec pitanje praksejeli a ako roditelji ne daju?
Po teoriji mogu da zabrane jer su oni staratelji i mogu ako lica sklope brak da traze ne razvod vec direktno ponistenje jer nisu ispunjeni zakonski uslovi za sklapanja braka.. jel moze neko da mi definise sta je STARIJI ADOLESCENT

Zanima te neki? Klinke se sminkaju i oblace dopichnjake zbog koga?kao gledaju mtv spotove pa oce ga izgledaju droljasto zbog britney jel..sve to treba ebati cim im tako mama i tata dozvoljavaju da izlaze po kaficima i u klubovima da se penju po stolovima..bolje nego da se drogiraju
poenta je da smo pricali o zakonskoj regulativiA koja je poenta?da nas ubedis da nam se zbog zakona ne digne na piletinu..uspeces![]()
Tu je sud za tak'e 
Zanima te neki?
Lice od 16 do 18 godine![]()
ne daj sveta kravo pa kad si mlad tako ponashanje je josh i razumljivo..penjanje po stolovima,oblachenje,ne droljasto { neke da } vec vishe,prooovokativno.....ko da ja nisam videla devojke od 25,zene od 30 koje se isto oblace....
primer..
![]()
ovo je jedna devojka na koju sam slucajno naletela,ima...27-28 godina valjda,a pogledaj je,ko avion...
To ti je boles' tih sto vole klinke od 16 do 18ne daj sveta kravo
ma eno u onom sto sam citrala pise jedna od filija kad vole starije adolescente...pa reko sta je to majku mu

E pa metlo to vec ne znam, to je vec pitanje prakse![]()
Ja sam teoreticarka..Po teoriji mogu da zabrane jer su oni staratelji i mogu ako lica sklope brak da traze ne razvod vec direktno ponistenje jer nisu ispunjeni zakonski uslovi za sklapanja braka..
To je ono o cemu je i pilo pricalo, ta procena koja se vrsi ako postoji tuzba za sex sa maloletnim licem (pun naziv krivicnog dela)
poenta je da smo pricali o zakonskoj regulativi![]()
Sta ja imam koga da ubedjujemTu je sud za tak'e
![]()
Ko stvo vidos Dzordzi pitala je Metla za neke pravne regultave a i BeziBre, sad cu i to da ti kopiram...ma jasno mi je ..ja i za teoriju i pitam...mislim imaju prava da traze ponistenje, dizu tuzbe za silovanje i sl...a drugo su procene...znaci imaju prava...to sam htela da cujem

Evo vidis i njega zanimao zakonodakle ti ovo? mislim zanimama me ozbiljno, kud već uđosmo u polmniku oko godina, kako je uređena ta materija, ako si pravnica i ako te ne smara da objasniš, šta bez obzira okolnosti svako punoletan ko "obeščasti" maloletnicu je učinio krivično delo? ne mogu da zamislim u sudskoj praksi da je neko osuđen za tako nešto... a šta ćemo sa dvoje maloletnika...

Raisa
Koja god se tako predstavlja spremna je za kitu dizvines
Ne poenta je da si ti pocela tu pricu a covek je jasno postavio temu ispod kog godista ne bi kresnuli klinku..ako izgleda kao sto zeli da izgleda to jes sto kaze raisa provokativno(sto u prevodu znaci da provocira sigurno ne na igranje lastisha)sve treba ebati
pa kad si mlad tako ponashanje je josh i razumljivo..penjanje po stolovima,oblachenje,ne droljasto { neke da } vec vishe,prooovokativno.....ko da ja nisam videla devojke od 25,zene od 30 koje se isto oblace....
primer..
![]()
ovo je jedna devojka na koju sam slucajno naletela,ima...27-28 godina valjda,a pogledaj je,ko avion...

Ko stvo vidos Dzordzi pitala je Metla za neke pravne regultave a i BeziBre, sad cu i to da ti kopiram...
dakle POSTOJE NEKI NA OVOJ temi koje je zanimao zakon.. EVO METLA MOZE DA TI POTVRDI .. Taj post je upucen njima![]()
haha