klimaks

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
brankic, pravac svekar da ti sredi neki pristojan start karijere
ugledaj se na cileta
dosta je bilo zajebavajnja
uzmi svoj zivot u svo...tudju imo...svoj...jbte, kako god okrenes ne valja
ako nista drugo idi prosetaj

brankic, pravac svekar da ti sredi neki pristojan start karijere
ugledaj se na cileta
dosta je bilo zajebavajnja
uzmi svoj zivot u svo...tudju imo...svoj...jbte, kako god okrenes ne valja
ako nista drugo idi prosetaj
Ma ne
Najbolje je da nastavi da kuka, jace i vise
To ce joj resiti sve zivotne probleme na koje sad kuka
A u Srbiji danas mozes da se zaposlis gde hoces, toliko ljudi odlazi, da svi traze radnike
Ali lakse je sedeti i kukati nad svojom tuznom sudbinom.

Ma ne
Najbolje je da nastavi da kuka, jace i vise
To ce joj resiti sve zivotne probleme na koje sad kuka
A u Srbiji danas mozes da se zaposlis gde hoces, toliko ljudi odlazi, da svi traze radnike
Ali lakse je sedeti i kukati nad svojom tuznom sudbinom.
čile, ti se sjajno pokazala u rešavanju svojih problema u svim segmentima. Što se mene tiče to je u redu. Ali da ti drugima držiš slovo to stvarno ne ide.

jeste
ima da propusti lukrativnu karijeru kasirke u maksiju kukajuci tako
Ali je zato zasigurna karijera “Majke zrtve” kojom ce za 10 godina unistiti samopouzdanje svoje dece jer se ona “zbog njih zrtvovala” a cekala je inace velika karijera da njih nije dobila... itd itd...
nekad ljudima treba dobar samar da se trgnu
čile, ti se sjajno pokazala u rešavanju svojih problema u svim segmentima. Što se mene tiče to je u redu. Ali da ti drugima držiš slovo to stvarno ne ide.
Pa da znas, da sam donekle zadovoljna.
Sto se da videti

Ali je zato zasigurna karijera “Majke zrtve” kojom ce za 10 godina unistiti samopouzdanje svoje dece jer se ona “zbog njih zrtvovala” a cekala je inace velika karijera da njih nije dobila... itd itd...
nekad ljudima treba dobar samar da se trgnu

Pa da znas, da sam donekle zadovoljna.
Sto se da videti
Naročito kad ti žmu pojede poslednju jabuku ili kad te prijateljica ne udostoji pozivom u svom domu za dečiji rođendan. Vidi se da si jako zadovoljna kad pucaš na tim stvarima.
Ovo prvo ne bih ni komentarisala. Preporučila bih ti da više brineš o sebi i svojoj deci.

Back