jbga
radi na sebi
misli pozitivno
pocni s afirmacijama jos jutros

Pozitivan stav je ključ svega. Vidiš kako sam negativna, zato sam i tu gde sam.
Moraću afirmacije u dva termina onda, jedan za nekretnine, drugi za komšiluk.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbga
radi na sebi
misli pozitivno
pocni s afirmacijama jos jutros
Da, u pravu si. Radila sam u trudnoći tsh 3, 4. Antitela nisam odavno, a meni su se pojavila u neznatnom broju pre više godina. Ja sam kandidat i za Hašimoto.Kichibran, provjeri stitnu, ako to nisi skoro radila. Tegobe koje ti imas bi mogle biti zbog poremecenog rada stitne.
A sigurno ces ih zaraditi ako nastavis sedeti kuci i cuvati decu.Ahahaha... Samo još par nekretnina na svoje ime da prebacim i to je otprilike to.
I neki atraktivniji komšiluk. Ovde nema ništa.![]()
Čile, koji ti je đavo?A sigurno ces ih zaraditi ako nastavis sedeti kuci i cuvati decu.
Pa ne mogu te podrzati ako nisi zadovoljnaČile, koji ti je đavo?
Čile, mani se tih fraza, ja te shvatam vrlo ozbiljno. Ovo je koji post po redu gde držiš neki monolog van konteksta.Pa ne mogu te podrzati ako nisi zadovoljna
Menjaj nesto
Kukajuci i zrtvovanjem neces zaraditi ni stan ni za racune
Ipak bih pre izabrala afirmacije.brankic, pravac svekar da ti sredi neki pristojan start karijere
ugledaj se na cileta
dosta je bilo zajebavajnja
uzmi svoj zivot u svo...tudju imo...svoj...jbte, kako god okrenes ne valja
ako nista drugo idi prosetaj
Biće na kraju i jedno i drugo.Pa da, prije ce biti stitna nego preuranjeni klimaks.
onda znas sta ti je cinitiIpak bih pre izabrala afirmacije.![]()
Ebo, već sam počela. Počela sam sa nekretninama, komšikuk sa mojim statusom hormona otpada.onda znas sta ti je ciniti
Ma nebrankic, pravac svekar da ti sredi neki pristojan start karijere
ugledaj se na cileta
dosta je bilo zajebavajnja
uzmi svoj zivot u svo...tudju imo...svoj...jbte, kako god okrenes ne valja
ako nista drugo idi prosetaj
jesteMa ne
Najbolje je da nastavi da kuka, jace i vise
To ce joj resiti sve zivotne probleme na koje sad kuka
A u Srbiji danas mozes da se zaposlis gde hoces, toliko ljudi odlazi, da svi traze radnike
Ali lakse je sedeti i kukati nad svojom tuznom sudbinom.
čile, ti se sjajno pokazala u rešavanju svojih problema u svim segmentima. Što se mene tiče to je u redu. Ali da ti drugima držiš slovo to stvarno ne ide.Ma ne
Najbolje je da nastavi da kuka, jace i vise
To ce joj resiti sve zivotne probleme na koje sad kuka
A u Srbiji danas mozes da se zaposlis gde hoces, toliko ljudi odlazi, da svi traze radnike
Ali lakse je sedeti i kukati nad svojom tuznom sudbinom.
Ali je zato zasigurna karijera “Majke zrtve” kojom ce za 10 godina unistiti samopouzdanje svoje dece jer se ona “zbog njih zrtvovala” a cekala je inace velika karijera da njih nije dobila... itd itd...jeste
ima da propusti lukrativnu karijeru kasirke u maksiju kukajuci tako
Pa da znas, da sam donekle zadovoljna.čile, ti se sjajno pokazala u rešavanju svojih problema u svim segmentima. Što se mene tiče to je u redu. Ali da ti drugima držiš slovo to stvarno ne ide.
Naročito kad ti žmu pojede poslednju jabuku ili kad te prijateljica ne udostoji pozivom u svom domu za dečiji rođendan. Vidi se da si jako zadovoljna kad pucaš na tim stvarima.Ali je zato zasigurna karijera “Majke zrtve” kojom ce za 10 godina unistiti samopouzdanje svoje dece jer se ona “zbog njih zrtvovala” a cekala je inace velika karijera da njih nije dobila... itd itd...
nekad ljudima treba dobar samar da se trgnu
Pa da znas, da sam donekle zadovoljna.
Sto se da videti
Zlatna makaIpak bih pre izabrala afirmacije.![]()
Nekad mi se stvarno smuci kad procitam sta pises, cicak.
Kad slijep covjek ubjedjuje u intenzitet boja.