klimaks

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ноћно знојење се подразумева, тетка више нема редовне линије, дође, па је нема два месеца, па се опет припојави и тако, вртешка :lol:

Ноћно знојење се подразумева, тетка више нема редовне линије, дође, па је нема два месеца, па се опет припојави и тако, вртешка :lol:

to je mnogo bolje od tetke koja dodje, pa nece da ide..i tako godinu dana :lol:

Moj tetka je pokojna vec godinu i tri meseca

moja nesto malo krace, al pre toga nisam mogla da je isteram..dosla i ne ide..ja na bazen, ona sa mnom, ja u saunu, evo nje, ja u tursko kupatilo - a ona vice kazi dragicka..jbmti..
kad sam bila u eg, dogovor idemo u pustinju..ja se obradujem - super, napoon slobodna..obucem se sva u belo..a ona progviruje
uzas bre
fali mi samo sad jer mi fale one pms faze

Poslednja izmena:
Fale ti pms faze?! Haha pa jeste trip...moja majka misli da se drogiram :rotf:
Inače, ni majka ni tetka (bukvalno tetka) nisu imale klimaks; i većina žena koje znam, pričala sam vam, svima trajalo sve kraće i za godinu- dve malo neredovno i sa 38 ćao.
Ja imam 44 a tek sam u nekoj pred-menopauzi izgleda

ja citam o kakvim tetkama na samrti pricate i to sve veselo o njima. :zcepanje:

bolje da nisma usla na ovu temu, meni je ova tema nocna mora.

Какве сурове жене, а :zcepanje:

Нема ту ништа за трауму, чиста мајка природа...

E pa nije. Otišla je, definitivno u 51. Pre toga je dolazila i odlazila bez nekog pravila.;)

Kuku...:besna: :aaa:

Ja ću da flipnem. Već sam primetila da počinje da mi se vrti j glavi dok menjam uložak, 31 godinu gledam sopstvenu krv, ali nije vrtoglavica najgora...počinjem da pokazujem znake koji znam da nisu normalni...na primer, kad se na wc šolji obrišem toalet papirom i desi se ako je krvarenje jako da mi ostane malo krvi po ruci...
Bacim toalet papir u wc šolju i blenem u krvavu šaku- prosto gledam krvavu šaku, ko psihopata jbte.

Mada mn generalno gledano krv(arenje) ne smeta, nego grčevi (bol).
Ovo za gledanje u krv sam skoro primetila...

Моја тетка баш ухватила возни ред, изем ти климакс...
Могла би бар на један бус да закасни :evil:

Back