klimaks

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne možeš je tužiti, ona je mogla pre početka radionice da ti kaže deci, idite lepo kući, roditelji vam nisu uplatili ovaj kurs.
Nije mogla jer tako nije dogovoreno.
Da je tako ne bih ni upisala dete.
Nema placanja unapred za decije kurseve.
Jesi li ti njoj rekla, ne mogu sad pošta mi nije usput, u gužvi sam. Mogu tek sledećeg petka, izv, i tako to.
Ili se prosto nisi obazirala na poruke?
Naravno da nisam.
Zena pise na grupu. Ne meni licno
Ni ja ne podnosim da budem duzna
sve Placam na vreme a sad vidim da ima jos takvih:lol:

- - - - - - - - - -

Ne naravno Em
ali uzaludno je nekom ko ima kašu u svojoj glavi objašnjavati svoja osećanja
obicno se distanciras
ima mnogo finog sveta sa kojim ima sta da se razmeni osim deminutiva

Pa ja nikad u zivotu nikome nisam bila duzna
Izvrsis uslugu, ja ti platim i cao.

Nije mogla jer tako nije dogovoreno.
Da je tako ne bih ni upisala dete.
Nema placanja unapred za decije kurseve.

Naravno da nisam.
Zena pise na grupu. Ne meni licno

Pa ja nikad u zivotu nikome nisam bila duzna
Izvrsis uslugu, ja ti platim i cao.

zasto kupis prvo kartu za bioskop, pa tek onda gledas film? sto ne platis na izlazu?

Ево примера када ми је то запарало уши, израз женица користио је шеф за своје службенице.

Оне моје женице су урадиле то, нагласивши женице, притом женице су правница и економиста, змајеви у свом послу, и пре свега његове колегинице или службенице, а он шефчић са вишом школом, постављен због рођачких веза.

Да би излечио своје комплексе, шта ли, никада за њих није рекао колегинице, или моја служба је урадила, него искључиво женице.

То је понављао и понављао, док на крају нисам одреаговала на једном састанку и рекла да он без тих "женица" не би могао да функционише, и да је време да почне да их ословљава како доликује, јер оне носе посао, а он само потписује.

Да ли се осећао угрожено,јер није имао појма о послу, или је просто из куће понео такав однос, нисам хтела да залазим у то, али од тада израз женице доживљавам искључиво као пежоративан.

Е, сад, како би он реаговао да сам ја на тим састанцима говорила да су нешто урадили они моји мушкарчићи, као шеф друге службе, шта ти мислиш?

Свакодневна комуникација је нешто друго, али на послу је мени тај израз изразито, изразито пежоративан.

Znas sta ja mislim?
Mislim da taj šef ima malog miska pa mu u zivotu trebaju male stvari kao sto su zenice hranica pićence kafica
cisto zbog njegove ravnoteze nema osnova za uvredu jer on je vec sve vas uvredio sto postoji:lol:

Znas sta ja mislim?
Mislim da taj šef ima malog miska pa mu u zivotu trebaju male stvari kao sto su zenice hranica pićence kafica
cisto zbog njegove ravnoteze nema osnova za uvredu jer on je vec sve vas uvredio sto postoji:lol:

Нешто мало је свакако имао, али нисмо се упуштали у проверавање z:mrgreen:

49773468_10217552627358377_7833479143369998336_n.jpg

Ovo nema veze sa klimaksom.gore je zimi nego leti.leti ti je i onako vrucina,znojis se svakako,al si bar tanko obucen.zimi hladno,debelo obucen,pa kad te opali valung,a ti napolju,pa mokar do gaca,ni da se skines,ni da legnes u sneg da se valjas.pa kad te onako mokru na hladnom opali drhtavica....

:vatromet:

ovo je pdf koji nacesce posecuju zene
volela bih da razmenimo utiske kako se borimo sa ovom fazom zivota, bilo da je prolazimo mi, bilo neko ko je nama blizak pa to na neki nacin opet utice na nas
neko ima srece pa kroz pubertet, adolescentno doba, klimaks se provuce bez nekih oscilacija
neko kad je samo u pms-u par dana ugrozi zivot svojih clanova porodice :lol:

sta je ono sto vam je najteze palo u ovoj divnoj zivotnoj fazi :heart:

evo ja cu prva
sigurno ima dvadesetak godina da idem golisava
i uvek mi ej nekako bilo vruce
nikad ispod zimskih jakni nisam mogla da nosim dzemper ili duks
najvise sam bila obucena kad sam na -20 ispod jakne nosila rolku
inace uvek nosim samo najicu bez rukava
moram da imam neki otvoren deo koze, pa su to najcesce noge
jutros sam na -7 prosetala pse u japankama, haljini i jakni preko jer nije duvao vetar pa nije bilo hladno
odavno sam prestala da se osvcem na reakcije ljudi oko sebe, jer njima nije, a meni jeste vruce
najgora stvar koja mi se desila je sto sam upala u neopisivo bolnu fazu
celo telo me je bolelo par meseci
svaki zglob, svaka kost, svaki misic
jos uvek nisam nacisto da li je to bila kulminacija svega sto sam prozivela, pa je sa tim stavljena tacka na kraju recenice ili je to nesto sto prozivljava vecina kod koje postoji ta faza nagle oscilacije hormona
i jos jedna jako neprijatna stvar je izrazena emotivnost
u stanju sam bila da zaplacem za svaku sitnicu, ali onako iz duse i od srca
dozivim punu emociju
zeni mi se setric, isplakala sam se kao kisa
sanjam da mi je dzukelica pala sa stene, ubijem se od plakanja
gledam film neprilagodjeni - divan francuski film, svima preporucujem, gledam ga 5 puta i svaki pu na istim deonicama suze same krenu
to sam resila nekom suplementacijom
sto se ostalog tice, nema promena..sve je b.o. kao i do sada..ako me razumete :)

ajde sada vi :)

mene samo zanima jel žene u tom dobu i dalje vlaže

Ovo nema veze sa klimaksom.gore je zimi nego leti.leti ti je i onako vrucina,znojis se svakako,al si bar tanko obucen.zimi hladno,debelo obucen,pa kad te opali valung,a ti napolju,pa mokar do gaca,ni da se skines,ni da legnes u sneg da se valjas.pa kad te onako mokru na hladnom opali drhtavica....

a u pravu si za ovo što kažeš sto posto.

- - - - - - - - - -

nisam solventan za mlađe

ma jedna tvojih godina mi se namešta, pa ko reko dal moram da kupujem lubrikante po seksi šopovima

kako si diskretan!

kod mene je -5c
malopre sam otisla da setam dzukelice u sumi
obukla sam haljinu sa bretelama do kolena, cizme do skocnog zgloba i samo jaknu duzine do kolena preko..bez carapa
kao gospodja na fotografiji
to mi ej bio taman balans sa garderobom u odnosu na temperaturu

- - - - - - - - - -

mene samo zanima jel žene u tom dobu i dalje vlaže

vlaze, tu nema nikakvih promena

kod mene je -5c
malopre sam otisla da setam dzukelice u sumi
obukla sam haljinu sa bretelama do kolena, cizme do skocnog zgloba i samo jaknu duzine do kolena preko..bez carapa
kao gospodja na fotografiji
to mi ej bio taman balans sa garderobom u odnosu na temperaturu

- - - - - - - - - -

vlaze, tu nema nikakvih promena

:eek: :sad2:

Back