klimaks

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a šta se ti šunjaš po ovoj temi ko zadnji stalker? Šta te tačno loži u priči o menstruacijama, valunzima i klimaksu kod žena?

šta je sad to loše što se interesujem ?

zar ne treba da se znaju informacije iz iskustava drugih žena, da bi jednog dana bio spreman da razumem to stanje
kada mi supruga 'upadne u te vode' ?

Mi žene smo veoma jednostavne, šta vam je...
Kad kažemo da nas ništa ne pitate, onda mislimo da treba da nas pitate ali tako da ne izgleda kao nas pitate, kad kažemo možda to može da znači samo 2 stvari, ili DA ili NE, mislim stvarno koje su to priče...MI komplikovane?
:rotf: :lol:

ja kad kazem da me neko nista ne pita
to i mislim
i vidi mi se na faci tako da

- - - - - - - - - -

a inace sad u tramvaju slusam dva olinjala glupana
kako smjestaju zene u kategorije
poslusna zena, zena domacica i zena divljakusa
a najgore su kaze te zene divljakuse
i one koje zaradjuju puno
jesu, mislim si, iz tvoje perspektive
fakat su uzasne

Poslednja izmena:
ja kad kazem da me neko nista ne pita
to i mislim
i vidi mi se na faci tako da

- - - - - - - - - -

a inace sad u tramvaju slusam dva olinjala glupana
kako smjestaju zene u kategorije
poslusna zena, zena domacica i zena divljakusa
a najgore su kaze te zene divljakuse
i one koje zaradjuju puno
jesu, mislim si, iz tvoje perspektive
fakat su uzasne

Najgore i najopasnije su poslusne zene.

Мени је најодвратнији израз женице...

Ovo ne razumem? A ne mogu tacno ni da objasnim zasto nekad npr. kazem ,rekla mi jedna zena,a nekad rekla mi jedna zenica.dal je to do mog raspolozenja ili do kategorizacije koje nisam ni svesna.ali ako postoji kolacic,cvetic,automobilcic,sto je ruzno zenica?

Ovo ne razumem? A ne mogu tacno ni da objasnim zasto nekad npr. kazem ,rekla mi jedna zena,a nekad rekla mi jedna zenica.dal je to do mog raspolozenja ili do kategorizacije koje nisam ni svesna.ali ako postoji kolacic,cvetic,automobilcic,sto je ruzno zenica?

I meni je ružno, kao da omalovažava, umanjuje vrednost. Zamisli da mu tako tepaš,u deminutivu, koliko bi mu se dopalo? z:D

Kad vidis onu malu iz reklame za Lidl sta drugo da kazes o njoj nego da je ženica
Ali to može da se kaže i kada je neka žena posebno ljupka da bi joj dali do znanja
da im odgovara milina koju ona širi okolo:lol:

Back