svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 228
Šta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi slagao puzle nekad?Šta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Šta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Kad nisi anksiozan s njom. Ujedas se za jezik i te stvari, nego sve spontano.Šta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Kad kliknu to znaci da se sa obe strane cuje 'klik' a ne zna se kako se desio i od kogaŠta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Cuces kad klikneteŠta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Kada nenadano provalite da se poklapate po nekim zajedničkim stvarima i kada iz toga krene nešto da se razvija (prijateljstvo, veza, etc.).Šta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Da u vecini slucajeva musko odgovara njojŠta se podrazumeva pod tim kad dvoje kliknu, jer se meni npr. to nikad nije desilo ?
Ja sam od zena cuo da one cesto ne znaju sta hoce, takoa da…Kad imas iskustva mozes da kliknes svaku, samo mi nemoj o ravnopravnosti i da zene znaju sta hoce
možda ne znaju šta hoćeJa sam od zena cuo da one cesto ne znaju sta hoce, takoa da…
Ali nepogrešivo znaju šta neće!Ja sam od zena cuo da one cesto ne znaju sta hoce, takoa da…
Kontam, ni ja ne znam sta hocu al volim da kliknemmožda ne znaju šta hoće
ali zasigurno vole da kliknu.
Neće da otkriju šta hoćeAli nepogrešivo znaju šta neće!
pa najlepši su ti prvi trenuci kad si kliknutKontam, ni ja ne znam sta hocu al volim da kliknem![]()
Zato treba odrzavati tu malu vatricu, to vecina zaboravi i samo se prepustipa najlepši su ti prvi trenuci kad si kliknut
posle se navikneš pa prestane da ti bude zanimljivo...
Super si Napokone, dopadaju mi se tvoje objave, 60%Kad nisi anksiozan s njom. Ujedas se za jezik i te stvari, nego sve spontano.