Kletva na Miki Mausa

Ево мало окултизма од Микија.:)
Mickey-Magic-Rain-Believe-Magic.gif

:eek::eek::eek:

Jel baca ovaj tvoj Miki kletve i koliko trazi za jednu :mrgreen:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=09&dd=27&nav_category=78&nav_id=320774

Rijad -- Brojni muslimanski intelektualci osuđuju saudijskog šeika sirijskog porekla Muhameda Salaha al Mundžida, koji je nedavno izdao fatvu za ubistvo - Mikija Mausa.

Saudijski šeik Muhamed Salah al Mundžid, poreklom iz Sirije, nedavno je na saudijskoj verskoj TV mreži Al Madž al Islamija gnevno zaključio da je Miki Maus "vojnik Satane" i zatražio je njegovo "ubistvo".

"Ovaj miš je odvratan lik. Potpuno je pokvaren. Iza njegovog lika krije se sam Satana", smatra šeik i dodaje, kako prenosi Glas Amerike, da je "taj miš očigledno Satanin vojnik".

------------------------------------------------------------------------------------------

evo radikalskog pandana u islamskom svetu.........:hahaha:
i oni Vjericu za trku imaju.......:hahaha:

p.s.
ko je pomislio da se u temi radi o Bozi Djelicu??;)

da taj seik vidi stimpija i rena ...hehehe omg!:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::klap::klap::rotf::rotf::rotf::super::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=09&dd=27&nav_category=78&nav_id=320774

Rijad -- Brojni muslimanski intelektualci osuđuju saudijskog šeika sirijskog porekla Muhameda Salaha al Mundžida, koji je nedavno izdao fatvu za ubistvo - Mikija Mausa.

Saudijski šeik Muhamed Salah al Mundžid, poreklom iz Sirije, nedavno je na saudijskoj verskoj TV mreži Al Madž al Islamija gnevno zaključio da je Miki Maus "vojnik Satane" i zatražio je njegovo "ubistvo".

"Ovaj miš je odvratan lik. Potpuno je pokvaren. Iza njegovog lika krije se sam Satana", smatra šeik i dodaje, kako prenosi Glas Amerike, da je "taj miš očigledno Satanin vojnik".

------------------------------------------------------------------------------------------

p.s.

Si siguran da je to samo pandan? :think:
Poznato je da radikali (srs radikali) imaju saradnju sa tamo nekom strankom iz Sirije i da je Opstina Zemun prijatelj sa nekim Al Rijadom i da imaju nekog njihovog u stranci, koji je bio i savetnik za spoljnu politiku pop-lazicki dok je bila predsednik SO Zemun :dash::dash::dash:
tako da ja nebi bio siguran da je to neki muslija, nego su mozda ovi ostavili tamo nekog svog da kune?! :think::think::think:

a sta da kazem-mili sehid

Naravno.

Uzmi samo ovaj primer da vidis o kakvim se izuzeznim ljudima radi -

Zelimo ljude poput onoga koji je na Bedru pitao Poslanika, s.a.v.s.: ,, Bozji Poslanice, sta kazes za mene ako poginem na Bozijem putu , gdje ce biti moje mjesto?,, Poslanik rece:,, U Dzennetu ,,. Cuvsi to baca hurme koje je drzao nu ruci, krece u napad i gine kao sehid.

p.s.

o boze... da je svet bio na Arapima jos ni tocak ne bi izmislili...:hahaha:

kada kazes Sotona...mislis Sejtan:lol: ..

Back