gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
vzeoy7y9:ja pisem Srbima a ne Nemcima i Amerikanzima, pre svega, sta si sa strani jezik doprineo Srbima da svet uvidi njihove vecite patnje od takvi kao Ti?
Ajmo, engleski, ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vzeoy7y9:ja pisem Srbima a ne Nemcima i Amerikanzima, pre svega, sta si sa strani jezik doprineo Srbima da svet uvidi njihove vecite patnje od takvi kao Ti?
Ajmo latinskianaliticar:Ajmo, engleski, ok?
jomini:Ne može Engleski... Može citati, ali razgovor ne.
Vagrant:mala herba cito crescit
pa kad si tako obrazovan i znas svetske jezike valjda znas malo latinskoganaliticar:![]()
![]()
Izgleda da ne možeš bez latinskoga! :razz: :razz: :razz: :razz:
analiticar:JA Srpski nacionalista! :shock: :shock: :shock: :shock:
O Gospode Bože, što sve čovjek neće pročitati ovdje....Brate, definitivno se vrati Engleskom....Podsećaš na Aleksandra Karađorđevića...
eremita:Није Ти рекао да си НАЦИОНАЛИСТА, него да РАДИ СВОГА ЏЕПА ШИРИШ НАЦИСТИЧКУ ПРОПАГАНДУ... то Ти је рекао, али нема "вјезе"...
а да ли Ти знаш НА КОГА ТИ "ПОДСЈЕЋАШ" ?????????????
Njega znam samo onoliko koliko moje zanimanje zahtjeva.... :grin:Vagrant:pa kad si tako obrazovan i znas svetske jezike valjda znas malo latinskog
znaci hvalis se onime sto si hteo ti ili ne morao da naucisanaliticar:Njega znam samo onoliko koliko moje zanimanje zahtjeva.... :grin:
Jomini, hvala na raznjumevanju. Jasno je da je moj Srpski los,ali mi nije jasno, ovaj sa vise jezika naoruzan, koko moze da napada Srpski nacionalizam i Srpsku Istoruju koju mi Srbi zelimo sacuvati od zlonamerni svet,a "on" jos nije bannovan?jomini:Pogledaj koje je godište čovek. Raspitaj se, potom, od kada je van zemlje. Zatim, s obzirom na godište preispitaj se šta je video i gde je to viđao u svom životu. Poštuj drugoga, nije ti se ni obratio, a vidi sebe!!!
Učio sam ga u gimnaziji i to je to....Ipak aktivno koristiti tri strana jezika smatram dovoljnim! 8)Vagrant:znaci hvalis se onime sto si hteo ti ili ne morao da naucis
Niko ne treba da bude banovan,moramo da postujemo slobodu govora,ne trazite da forum postane b92vzeoy7y9:Jomini, hvala na raznjumevanju. Jasno je da je moj Srpski los,ali mi nije jasno, ovaj sa vise jezika naoruzaa, koko moze da napada Srpski nacionalizam i Srpsku Istoruju koju mi Srbi zelimo sacuvati od zlonamerni svet,a "on" jos nije bannovan?
Pozdrav,
analiticar:Učio sam ga u gimnaziji i to je to....Ipak aktivno koristiti tri strana jezika smatram dovoljnim! 8)
Iz njegove poruke,sto vi milite da se netrba bannovat,manjevise su, delo sirenje mrznje,pa oni koji su izgonjeni iz vecita ognjista bivse Jugoslavije ,ustase ih u njihovu (lijepu) unistavaju a Zapad kao ***** sa strane posmatra ,kao da se tamo nista ne dogadja...Vagrant:Niko ne treba da bude banovan,moramo da postujemo slobodu govora,ne trazite da forum postane b92
Elvin:u poslednje vreme na svakoj temi raspravlja se o ustasama...kad je toga bilo na temi o pozitivnoj diskriminaciji sve ti je jasno:rolleyes: