KLEROFASISTICKI POKRET PODRZAO NEONACISTE

analiticar:
JA Srpski nacionalista! :shock: :shock: :shock: :shock:
O Gospode Bože, što sve čovjek neće pročitati ovdje....Brate, definitivno se vrati Engleskom....Podsećaš na Aleksandra Karađorđevića...

Није Ти рекао да си НАЦИОНАЛИСТА, него да РАДИ СВОГА ЏЕПА ШИРИШ НАЦИСТИЧКУ ПРОПАГАНДУ... то Ти је рекао, али нема "вјезе"...

а да ли Ти знаш НА КОГА ТИ "ПОДСЈЕЋАШ" ?????????????

jomini:
Pogledaj koje je godište čovek. Raspitaj se, potom, od kada je van zemlje. Zatim, s obzirom na godište preispitaj se šta je video i gde je to viđao u svom životu. Poštuj drugoga, nije ti se ni obratio, a vidi sebe!!!
Jomini, hvala na raznjumevanju. Jasno je da je moj Srpski los,ali mi nije jasno, ovaj sa vise jezika naoruzan, koko moze da napada Srpski nacionalizam i Srpsku Istoruju koju mi Srbi zelimo sacuvati od zlonamerni svet,a "on" jos nije bannovan?
Pozdrav,

Vagrant:
Niko ne treba da bude banovan,moramo da postujemo slobodu govora,ne trazite da forum postane b92
Iz njegove poruke,sto vi milite da se netrba bannovat,manjevise su, delo sirenje mrznje,pa oni koji su izgonjeni iz vecita ognjista bivse Jugoslavije ,ustase ih u njihovu (lijepu) unistavaju a Zapad kao ***** sa strane posmatra ,kao da se tamo nista ne dogadja...

Elvin:
u poslednje vreme na svakoj temi raspravlja se o ustasama...kad je toga bilo na temi o pozitivnoj diskriminaciji sve ti je jasno:rolleyes:

stvarno su bre ljudi...dosao onaj sa slikom ante pavelica i zapalio ih...koga ne zanima tema neka ide na chat za praznjenje otvorio lepo jomini...
ko hoce da diskutuje o obrazu i njihovoj podrsci neonacistima ok,ko nece,neka pali sa moje teme...ni ja ne smaram na drugim temama sa pricama koje su bezveze i van teme

postoji dosta ovih organizacija slicnih obrazu izniklih iz jedne bolesne klime..tu je ta standardna prica o "duhovnoj obnovi(kako god to mislili da izvedu),tradiciji,starim vrednostima(kao da samo u okviru starih mozes ziveti:))i sve ce biti lepo...pa jos dodamo i anti abortus,******,i slicne zvake i to je to..
elem,danas sam slusao lika,urednika dveri u klopci,koji je prilicno umiven i nekih,relativno prihvatljivih stavova..i u toj prici o duhovnim vrednostima bez nekih konkretnih smernica,on rece nesto sa cim se potpuno slazem-da nije u srpskom fazonu nikada bilo ubijanje i genocid,sve do pocetka rata u sfrj,i da su tu i srbi cinili zlocine...dakle,covek u pravoslavnom maniru zaista rece ono sto ovdasnji obrazovci vazda poricu-i mi,srbi smo cinili strasne stvari i to nije lepo od nas..:) i jos se na neki umeren nacin prilicno ogradio od ljotica...
dilema koja stoji je kako to obrazovci povezuju jednog lazara,koji,bar tako epika kaze izabra carsktvo nebesko,sa jednim radovanom ili ratkom?
uz to,lepa je ta prica o sv.savi kao idolu,pa su tu jos i nikolaj,bodiroga i ko jos,ali kako to sv.sava moze biti uzor,kao svetac moze bit uzor,idol nekome danas,od 20-ak godina?
ja razumem da bodiroga moze biti uzor,recimo nekom mladom kosarkasu,ali sta je sa savom?
ili obraz varijante bas vole da petljaju sa onim sto nije za petljanje...:)
trazim samo objasnjenje...

i meni smeta povezivanje sv.save sa ideologijom koju zastupa obraz,moje licno misljenje je da obraz uopste ne shvata sustinu hriscanstva i pravoslavlja,pravoslavlje je religija mira i miroljubivih ljudi,makar na papiru...

moram da se slozim da je gospodin iz dveri stvarno zastupao vrlo umerene i prihvatljive stavove,dao je odlicnu ocenu uzroka zlocina koje su pocinili neki srbi

Back