KLEROFASISTICKI POKRET PODRZAO NEONACISTE

Е, серб паган... ниси Ти добро прочитао Домановића... 'ајд прочитај још једном... па тек онда коментариши... а нарочито последњи пасус...хахахаааааааааа

To je, dakle: ponose se slobodom i gradjanskim pravima.
O tome moram ozbiljno razmisliti. Misli, misli, ali ne ide
nikako. U cemu su ta njihova prava? Ako im policija naredi
da glasaju, oni glasaju, a to toliko mogli bismo i mi
muknuti:"Zaaa|" a ako im ne naredi, ne smeju da glasaju
ni da se mesaju u politiku, isto kao mi. Trpe i oni hapsu
i udarce, cesto ni krivi ni duzni. Mi bar riknemo i mahnemo
repom, a oni ni toliko gradjanske kurazi nemaju...

evo jos necega od velikog radoja,citajte braco srbi,mozda se prepoznate,ko sto sam se i ja prepoznao

Nasa posla

Radoje Domanovic

Gube se mnogi narodni obicaji, ali se divni obicaj nasih vrlih predaka:
piti izjutra vrucu rakiju, potpuno odrzao u blagodarnom potomstvu, i
predavace se revnosno s kolena na koleno dokle tece sunca i meseca,
dokle dotraje poslednjeg Srbina. Mnoge su mudre izreke nasih starih
dotrajale, propale, upravo, ako se sme reci, izlapile, oglupele, i
nekladasnje se gluposti, malo pomalo, dugim nizom godina, promudrile.
The, sta vec mozemo kad je tako; sve ide s vremenom, menja se. Ali,
ima jedna izreka: Dogovor kucu ne obara, ili jos bolje: Dogovor kucu
gradi.

Mi Srbi nijedan posao ne preduzimamo na brzu ruku, onako tek natersume,
vec o svemu razmislimo, dogovorimo se s ovim, s onim: vise ociju, naravno,
vise vide. Obazriv pametan narod. Cuo sam da nijedan drugi narod, sem
Srba, nema ovu mudru izreku. Zato svima njima i ide tako dobro, te
dolaze, sto rekli nasi, sa sviju strana kod nas ovde, da se ishrane
hlebom. E, ali Srbin nece ni pljunuti dok se ne dogovori.

Imao sam ja u selu jednog suseda, koji nije hteo maci s mesta bez
dogovora.

- Hocemo li danas okopati kukuruz? - pitaju ukucani.
- Pa cekaj, da se dogovorimo.
- Dan ne ceka - veli zena. (To vec nije prava Srpkinja. Neki izrod!).
- Treba da nadjemo Marka, da se dogovorimo hocemo li danas kod njega
u pozajmicu, a sutra kod nas.
Ide i trazi Marka. Nadju se u mehani, i sednu da se dogovore. Srkcu
tako rakije, i dogovaraju se tako kao pametni ljudi. Pa razgovor, kao
razgovor, predje na druge stvari, dok tek pogledom Marko se prekrsti
i uze se nesto pravdati:
- Tako mi ovog krsta sto se krstim, i ovoga mi ****, ne naslo mi se
u kuci, i prolazio kud i ova rakija, ako ja budem ista protiv tebe
govorio!
Ispiju case i kucnu se.
I opet objasnjavanja, opet pravdanja, i uveravanje uzajamno o prija-
teljstvu i ljubavi, opet kucanje, i bezmalo, u tom prodje ceo dan.
- Pa sta rekosmo za ono? - pita Marko pri rastanku.
- Dogovoricemo se sutra. Doc'u ja kod tebe pre zore.
Tako se, dakle, moj sused dogovarao o svemu, pa i najsitnije stvari
nije bez temeljnog dogovora preduzimao.
Bio je to krasni covek, prava Srbenda.

...

Kad bi samo Francuzi, Englezi, Nemci i ostali narodi znali ko smo
mi Srbi, i sta vredimo, ja tvrdo verujem da bi se morali podaviti ili
pobiti od tuge i ocajanja sto i njih Bog nije udostojio te retke pocasti
i srece da se mogu zvati Srbima. Sta da radimo? Mi im ne mozemo pomoci!
Tako je Bog rekao da bude!

zox:
Biti protiv nazadnih ideja koje ispoljavaju fasisti nije isto sto i biti protiv Srba!Da li su tridesetih Nemci koji su bili protiv Hitlera bili i protiv Nemaca uopste?Tako rezonuju samo zatucani fasisti,sto je jos jedan dokaz da ste upravo to!Desnicari su jednom recju smece!

Pravi cedista. Srbozderski manijak koji bi da pobije patriotske srbe. Pljuvanje na pravoslavlje, na srpske borce. Poklane, zverski mucene, silovane srbe i srpkinje to je za zveri komunjarske sasvim u redu kad je to pocinjeno nad srbima. Dokle se ne uniste srbozderski manijaci kao cedisti nema slobode Srbiji.

zox:
Biti protiv nazadnih ideja koje ispoljavaju fasisti nije isto sto i biti protiv Srba!Da li su tridesetih Nemci koji su bili protiv Hitlera bili i protiv Nemaca uopste?Tako rezonuju samo zatucani fasisti,sto je jos jedan dokaz da ste upravo to!Desnicari su jednom recju smece!
A ti to sledeći put reci kao čovek. Znači isto ovo, ali bez poslednje dve rečenice.

najveci_izdajnik:
Točno.
SPC je najjači instrument u rukama velikosrba koji su putem nje porobljavali druge narode i širili šizmu među hrvatskom populacijom okrećući je protiv Svetoapostolske Crkve
Slusaj ovakv dogadjaj koji se dogodio u Liku, Licki Srbin koji je bio zaljubljen u TITOVIZAM ,prije nego sto se rasta sa ovaj svet, jevo sta kaze!...radi bratstvo i jedinstvo ,do sada nikom nisam pricao o uStasko zverstvo nad Srpskog Svestenika i njegovu suprugu gde sam licno vido.
Dok je svestenik bio u zivotu odseklisu mu muski pol:stavili mu u usta a popadiju vezase za ruke na drvo i onda joj iz stomak izvadise bebu, jos puno slucajeva sam video o kojim od uzas nemogu da pricam.
Da pokojnik! ne odnese uzasnu tajnu u grob ,tako mi se izpovedao ,odma iza tog ,taj Srbin je umro.E sad! ,Kako bi moj najveci_izdajniku odgovorio na ovaka Ustaski zlocin nad Srbe i Srpske Svestenike iz Liku?...

Adalv:
То је НДХ+РКЦ решење. Малака, на му парис миа пипа!

Јомини, мислим да је довољан разлог да се овоме забрани учествовање постављени аватар.

Prvo, rimokatolička Crkva nije planski pokrštavala Srbe u Hrvatskoj već su to činili pojedinci iz njenog klerikalnog korpusa, a čime se Nadbiskup Zagrebački Kardinal Alojzije stepinac oštro suprostavio nekoliko puta pišući (uzaludno) pisma anti Paveliću i Papi Piju.....
Stepinac se javno zalagao za davanje lažnih uvjerenja Srbima da su pokatoličeni dok se rat ne završi, da bi se nakon toga ti tobož pokatoličeni Srbi vratili u pravoslavnu vjeru....Zato ga je, a i zbog montiranog komunističkog procesa RKC i kanonizovala....

Drugo, na ovome Forumu bi trebalo zabraniti korišćenje avatara sa SVIM ratnim zločincima, bili oni Srbi, Hrvati, Bošnjaci, ALI i lica koje su na listi međunarodnoga Haškoga suda, ili oni čije je suđenje u toku...Moramo bit dosledni i poštivat iste norme,ne???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Razlika je u tome da ako Srbin postavi Mladićevu sliku na srpskom forumu, onda to nije provokacija, a ako je postavi na hrvatskom ili nekom drugom, onda je stvarno za svaku osudu. I obrnuto, u ovom slučaju. Ovako, čin stavljanja npr. Mladića kao avatara može da se okarakteriše kao simpatija prema liku i delu. Lično i ja nisam za te stvari, ali dok nema teških reči, nek stoji.

jomini:
Razlika je u tome da ako Srbin postavi Mladićevu sliku na srpskom forumu, onda to nije provokacija, a ako je postavi na hrvatskom ili nekom drugom, onda je stvarno za svaku osudu. I obrnuto, u ovom slučaju. Ovako, čin stavljanja npr. Mladića kao avatara može da se okarakteriše kao simpatija prema liku i delu. Lično i ja nisam za te stvari, ali dok nema teških reči, nek stoji.

Lično meni, Mladić, Karadžić, Mihailović izazivaju isti animozitet kao i Ante Pavelić....Onda ili briši sve ili ne diraj....Jer sve su to ratni zločinci....A ti zločinci, nažalost još uvijek imaju svoje funove! :x :x :x :x

analiticar:
Lično meni, Mladić, Karadžić, Mihailović izazivaju isti animozitet kao i Ante Pavelić....Onda ili briši sve ili ne diraj....Jer sve su to ratni zločinci....A ti zločinci, nažalost još uvijek imaju svoje funove! :x :x :x :x
Ono ''zločinci'' je relativna stvar. Za neke je dokazano, za neke ne. Bar još ne. Pitanje je u relevantnosti činjenica kojima baratamo i na osnovu kojih izvlačimo zaključke. Za neke od njih se već decenijama zna ko su i šta su bili, a za neke još ne smemo donositi nikakve zaključke. Bilo kako bilo, bolje je hvaliti ih (umereno), nego psovati ovako javno.

jomini:
Ono ''zločinci'' je relativna stvar. Za neke je dokazano, za neke ne. Bar još ne. Pitanje je u relevantnosti činjenica kojima baratamo i na osnovu kojih izvlačimo zaključke. Za neke od njih se već decenijama zna ko su i šta su bili, a za neke još ne smemo donositi nikakve zaključke. Bilo kako bilo, bolje je hvaliti ih (umereno), nego psovati ovako javno.

Klanje pola Srebrenice za tebe je za hvaliti!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa, sada mi je jasno ZAŠTO se ovakvi likovi skupljaju na Krstarici.... :roll: :roll: :roll:

analiticar:
Klanje pola Srebrenice za tebe je za hvaliti!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa, sada mi je jasno ZAŠTO se ovakvi likovi skupljaju na Krstarici.... :roll: :roll: :roll:
Nemoj sad da me nerviraš! Sve te stvari nisu ispitane niti dokazane i ZATO sam to napisao. Nemoj vaditi reči iz konteksta!!!! Poslednja ljudska opomena namenjena čoveku. Nemoj da prestaješ da budeš ČOVEK!

jomini:
Nemoj sad da me nerviraš! Sve te stvari nisu ispitane niti dokazane i ZATO sam to napisao. Nemoj vaditi reči iz konteksta!!!! Poslednja ljudska opomena namenjena čoveku. Nemoj da prestaješ da budeš ČOVEK!

Jomini, stvar je ispitana, dokazana i cijela svetska i naša javnost (uključujući i Saveznu i Republičku vladu saglasne su da su te persone ODGOVORNE ili postoji velika vjerojatnoća da su odgovorne za pripisana im djela....)
A da je Mihailović u istočnoj Bosni zatirao po čitava Bošnjačka sela za nekoliko minuta i njihova tjelesa puštao niz Drinu izlišno je i govoriti..... :???: :???: :???: :???: :???:

analiticar:
moram da se umesam, jer nemogu da podnosim ovakve klevete, kad znas da su domaci i strani teroriste dosli iz Afro-Asiskih zemalja, radi osvete da u Bosnu i Kosovo ,koljaju Srbe, a potom da se nasele ,kao sto je i slucaj u Bosnu, A Ti sto siris propagandu protiv Srba to je zasluga G.Soros...

vzeoy7y9:
moram da se umesam, jer nemogu da podnosim ovakve klevete, kad znas da su domaci i strani teroriste dosli iz Afro-Asiskih zemalja, radi osvete da u Bosnu i Kosovo ,koljaju Srbe, a potom da se nasele ,kao sto je i slucaj u Bosnu, A Ti sto siris propagandu protiv Srba to je zasluga G.Soros...
Ajde napiši post na bilo kom drugom jeziku (Engleski, Njemački, Francuski) da bi razumio, molim te....

vzeoy7y9:
pa ja pisem Srbima, a ne Nemcima i Amerikancima, jer Srbi imaju problem od takvi kao sto si Ti, radi svoj djep medju Srpski narod sirite nacisticku propagandu!...

JA Srpski nacionalista! :shock: :shock: :shock: :shock:
O Gospode Bože, što sve čovjek neće pročitati ovdje....Brate, definitivno se vrati Engleskom....Podsećaš na Aleksandra Karađorđevića...

Back