- Poruka
- 4.442
meni ne nedostaju,ni on ni onaj cetinjanin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zox:Biti protiv nazadnih ideja koje ispoljavaju fasisti nije isto sto i biti protiv Srba!Da li su tridesetih Nemci koji su bili protiv Hitlera bili i protiv Nemaca uopste?Tako rezonuju samo zatucani fasisti,sto je jos jedan dokaz da ste upravo to!Desnicari su jednom recju smece!
A ti to sledeći put reci kao čovek. Znači isto ovo, ali bez poslednje dve rečenice.zox:Biti protiv nazadnih ideja koje ispoljavaju fasisti nije isto sto i biti protiv Srba!Da li su tridesetih Nemci koji su bili protiv Hitlera bili i protiv Nemaca uopste?Tako rezonuju samo zatucani fasisti,sto je jos jedan dokaz da ste upravo to!Desnicari su jednom recju smece!
Slusaj ovakv dogadjaj koji se dogodio u Liku, Licki Srbin koji je bio zaljubljen u TITOVIZAM ,prije nego sto se rasta sa ovaj svet, jevo sta kaze!...radi bratstvo i jedinstvo ,do sada nikom nisam pricao o uStasko zverstvo nad Srpskog Svestenika i njegovu suprugu gde sam licno vido.najveci_izdajnik:Točno.
SPC je najjači instrument u rukama velikosrba koji su putem nje porobljavali druge narode i širili šizmu među hrvatskom populacijom okrećući je protiv Svetoapostolske Crkve
Adalv:То је НДХ+РКЦ решење. Малака, на му парис миа пипа!
Јомини, мислим да је довољан разлог да се овоме забрани учествовање постављени аватар.
jomini:Razlika je u tome da ako Srbin postavi Mladićevu sliku na srpskom forumu, onda to nije provokacija, a ako je postavi na hrvatskom ili nekom drugom, onda je stvarno za svaku osudu. I obrnuto, u ovom slučaju. Ovako, čin stavljanja npr. Mladića kao avatara može da se okarakteriše kao simpatija prema liku i delu. Lično i ja nisam za te stvari, ali dok nema teških reči, nek stoji.
Ono ''zločinci'' je relativna stvar. Za neke je dokazano, za neke ne. Bar još ne. Pitanje je u relevantnosti činjenica kojima baratamo i na osnovu kojih izvlačimo zaključke. Za neke od njih se već decenijama zna ko su i šta su bili, a za neke još ne smemo donositi nikakve zaključke. Bilo kako bilo, bolje je hvaliti ih (umereno), nego psovati ovako javno.analiticar:Lično meni, Mladić, Karadžić, Mihailović izazivaju isti animozitet kao i Ante Pavelić....Onda ili briši sve ili ne diraj....Jer sve su to ratni zločinci....A ti zločinci, nažalost još uvijek imaju svoje funove! :x :x :x :x
jomini:Ono ''zločinci'' je relativna stvar. Za neke je dokazano, za neke ne. Bar još ne. Pitanje je u relevantnosti činjenica kojima baratamo i na osnovu kojih izvlačimo zaključke. Za neke od njih se već decenijama zna ko su i šta su bili, a za neke još ne smemo donositi nikakve zaključke. Bilo kako bilo, bolje je hvaliti ih (umereno), nego psovati ovako javno.
ma ,zao mi je sto je otisao ali na ovakav uzas nad Srbe ,kako se dogdjao u Liku,dadam se da ce se javi!jomini:Ne može ti odgovoriti. Otišao je.
Nemoj sad da me nerviraš! Sve te stvari nisu ispitane niti dokazane i ZATO sam to napisao. Nemoj vaditi reči iz konteksta!!!! Poslednja ljudska opomena namenjena čoveku. Nemoj da prestaješ da budeš ČOVEK!analiticar:Klanje pola Srebrenice za tebe je za hvaliti!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa, sada mi je jasno ZAŠTO se ovakvi likovi skupljaju na Krstarici....![]()
![]()
![]()
jomini:Nemoj sad da me nerviraš! Sve te stvari nisu ispitane niti dokazane i ZATO sam to napisao. Nemoj vaditi reči iz konteksta!!!! Poslednja ljudska opomena namenjena čoveku. Nemoj da prestaješ da budeš ČOVEK!
Vidiš li ovo??? Šta dalje da pričamo...analiticar:Jomini, stvar je ispitana, dokazana i cijela svetska i naša javnost (uključujući i Saveznu i Republičku vladu saglasne su da su te persone ODGOVORNE ili postoji velika vjerojatnoća da su odgovorne za pripisana im djela....)
jomini:Vidiš li ovo??? Šta dalje da pričamo...
moram da se umesam, jer nemogu da podnosim ovakve klevete, kad znas da su domaci i strani teroriste dosli iz Afro-Asiskih zemalja, radi osvete da u Bosnu i Kosovo ,koljaju Srbe, a potom da se nasele ,kao sto je i slucaj u Bosnu, A Ti sto siris propagandu protiv Srba to je zasluga G.Soros...analiticar:Klanje pola Srebrenice za tebe je za hvaliti!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa, sada mi je jasno ZAŠTO se ovakvi likovi skupljaju na Krstarici....![]()
![]()
![]()
Ajde napiši post na bilo kom drugom jeziku (Engleski, Njemački, Francuski) da bi razumio, molim te....vzeoy7y9:moram da se umesam, jer nemogu da podnosim ovakve klevete, kad znas da su domaci i strani teroriste dosli iz Afro-Asiskih zemalja, radi osvete da u Bosnu i Kosovo ,koljaju Srbe, a potom da se nasele ,kao sto je i slucaj u Bosnu, A Ti sto siris propagandu protiv Srba to je zasluga G.Soros...
Pogledaj koje je godište čovek. Raspitaj se, potom, od kada je van zemlje. Zatim, s obzirom na godište preispitaj se šta je video i gde je to viđao u svom životu. Poštuj drugoga, nije ti se ni obratio, a vidi sebe!!!analiticar:Ajde napiši post na bilo kom drugom jeziku (Engleski, Njemački, Francuski) da bi razumio, molim te....
jomini:Pogledaj koje je godište čovek. Raspitaj se, potom, od kada je van zemlje. Zatim, s obzirom na godište preispitaj se šta je video i gde je to viđao u svom životu. Poštuj drugoga, nije ti se ni obratio, a vidi sebe!!!
pa ja pisem Srbima, a ne Nemcima i Amerikancima, jer Srbi imaju problem od takvi kao sto si Ti, radi svoj djep medju Srpski narod sirite nacisticku propagandu!...analiticar:Ajde napiši post na bilo kom drugom jeziku (Engleski, Njemački, Francuski) da bi razumio, molim te....
vzeoy7y9:pa ja pisem Srbima, a ne Nemcima i Amerikancima, jer Srbi imaju problem od takvi kao sto si Ti, radi svoj djep medju Srpski narod sirite nacisticku propagandu!...
ja pisem Srbima a ne Nemcima i Amerikanzima, pre svega, sta si sa strani jezik doprineo Srbima da svet uvidi njihove vecite patnje od takvi kao Ti?analiticar:Replicirao je meni, a imajući u vidu da govorim više svjetskih jezika neka mi se obrati na njima....OK?