kleptomanija; ili ako nikad nisi nista klepijo nema sanse da izrastes u...biznismena

samo se ti zaebavaj
bas si nesto razmisljam; ja nikad nista nisam ukrala...
mozda u tome lezi korijen mojih....problema
dakle, zapisujem u rokovnik;
- ukrasti zvaku u maxiju
- nazvati kevu telefonom da vidimo o cemu se tu radi...sto smo samo mi pogresno odgajani...

Nema ti to veze sa odgajanjem, ili imas to u sebi ili nemas, a zavisi i od okolnosti. Ja sam par puta maznula neke sitnice, dok sam bila osnovnoj skoli, al' bila '93, oskudacija. :mrgreen: Posle toga nikada vise, nije bilo potrebe.:D
A ucena sam da se to ne sme. :confused:

Nema ti to veze sa odgajanjem, ili imas to u sebi ili nemas, a zavisi i od okolnosti. Ja sam par puta maznula neke sitnice, dok sam bila osnovnoj skoli, al' bila '93, oskudacija. :mrgreen: Posle toga nikada vise, nije bilo potrebe.:D
A ucena sam da se to ne sme. :confused:

ebemu misha....ja nisam nikad...ni kad sam mogla, ni kad je "trebalo"...
prosto...ne mogu...
i sad me prijateljica prosvijetli...ustanovim da sam...defektna...:(

ebemu misha....ja nisam nikad...ni kad sam mogla, ni kad je "trebalo"...
prosto...ne mogu...
i sad me prijateljica prosvijetli...ustanovim da sam...defektna...:(

Pa ako za sve postoji gen, mozda nemas bas taj tj. nije aktiviran ili sta vec? :think:
Ako ti je krivo sto nisi nikada, cak i kada si mogla, mozda jos ima nade za tebe da se......popravis. :lol: A sad ozbiljno, ja sumnjam u to sto je tvoja prijateljica rekla, prvi put cujem. U tim godinama, koje je ona navela, nista nisam maznjavala.....koliko se ja secam. :think:

Pa ako za sve postoji gen, mozda nemas bas taj tj. nije aktiviran ili sta vec? :think:
Ako ti je krivo sto nisi nikada, cak i kada si mogla, mozda jos ima nade za tebe da se......popravis. :lol: A sad ozbiljno, ja sumnjam u to sto je tvoja prijateljica rekla, prvi put cujem. U tim godinama, koje je ona navela, nista nisam maznjavala.....koliko se ja secam. :think:

ma, ja sam malo iskarikirala stvar...
ne radi se tu o pravom...maznjavanju vec onako...prisvojis igracku, npr....
mada, i ja cujem prvi put za to i za..."konzekvence"...
znam da klinci imaju potrebu da...testiraju granice...
i da postupno usvajaju....sociijalne vjestine, nauce koncept "moje/tvoje" i tako...
al za ovo stvarno prvi put cujem...zato sam i pitala...

ma, ja sam malo iskarikirala stvar...
ne radi se tu o pravom...maznjavanju vec onako...prisvojis igracku, npr....
mada, i ja cujem prvi put za to i za..."konzekvence"...
znam da klinci imaju potrebu da...testiraju granice...
i da postupno usvajaju....sociijalne vjestine, nauce koncept "moje/tvoje" i tako...
al za ovo stvarno prvi put cujem...zato sam i pitala...

Nije bilo ni prisvajanja sa moje strane, u tim godinama, ali su zato moje hteli da prisvoje :evil:, i za moje sam se "krvavo" borila. Ako je trebalo da ujedam - ujedala sam.......bukvalno.
Ne znam, slavni psiholozi ovoga foruma cute.

Nije bilo ni prisvajanja sa moje strane, u tim godinama, ali su zato moje hteli da prisvoje :evil:, i za moje sam se "krvavo" borila. Ako je trebalo da ujedam - ujedala sam.......bukvalno.
Ne znam, slavni psiholozi ovoga foruma cute.

sine pa i ja sam jedared ujela...u vrtitju...:eek:
vise ne sjecam dal je u pitanju bio medo ili kocke...:think:

Back