Klasichna tema i nestandardni odgovori

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ego, plus inat, plus samoživost....

Kad sam imao curu koja je izgledala kao 2 razred srednje, ljudi nisam mogao da živim od ponuda intelektualki koje su me znale, jer preko nje sam bio proveren *****, a preko poznanstva miran, staložen, smislen...Preko nje sam bio zanimljiv spreman na zabavu i ludilo, a preko sebe dovoljno mudar da nikad ne preteram do nivoa da glavobolja traje više dana....

Nauči nešto iz ove priče......jer nije naduvavanje niti laž......

A i one na ulici su pola pola bile lude.....to već ne bih da objašnjavam....
Udjem u pekaru, radnica neprijatno slobodna u nabacivanju, udjem u palančikarnicu, dobra riba, za koju znam da je stalno spopadaju lepi , platežni momci iz Busa, koji je tu u blizini ....grize usne u potaji, hoće da se odradi na 15 minuta....

To je kao kad te prepoznaju kao člana nekog tajnog kluba.....
Diskretan, brzokapirajući, konkretan, brzoisparavajući....kao duh iz aladinove čarobne lampe....

Zasto zene svesno ulaze u kombinaciju sa tipom koji im otvoreno kaze da ima drugu (zenu, devojku...) ? Nada, zelja, hir...? Zasto veliki deo njih posle svega "kuka"?
Samo inteligentni odgovori i praktichni primeri, ako nije problem.
E ne preteruj..od takvih inteligentan odgovor:lol:zato sto je zabranjeno voce najsladje..vole se vozati po tankom ledu..svidi im se a posle j***** nema kajanja

Zasto zene svesno ulaze u kombinaciju sa tipom koji im otvoreno kaze da ima drugu (zenu, devojku...) ? Nada, zelja, hir...? Zasto veliki deo njih posle svega "kuka"?

Za takve akcije (imati dve zene/ljubavnice) je potreban smek, a nemaju svi muskarci smeka.
Ja sam bila u shemi sa tipom koji je imao devojku. Kada sam ga pitala zasto zeli da spava samnom kada ima devojku, rekao je da mu do nje nije vise bilo stalo, a da je u tom trenutku ona veoma daleko te ne moze da raskine sa njom. S obzirom na to da su moji motivi bili drugarsko-seksualne prirode, tj. nisam bila zaljubljena u njega, to je bilo dovoljno objasnjenje. "Kukala" sam (ali nisam stvarno kukala, nego mi se tip smucio) kada je devojka doputovala, a on izjavio da ipak MORA da bude sa njom ( :lol: ) samo dok ona ponovo ne otputuje, a da nas dvoje treba da nastavimo kada ona ode.
U cemu je problem? U tome sto je on KAO bio otvoren, ali je ipak slagao (a nije bilo potrebe da laze!), nije lepo i iskreno rekao da on tu svoju devojku voli (zasto se tucao sa drugom zenom ako nju voli ne znam, mozda je predugo bila odsutna).
Tako da zene mozda kukaju i zato sto biti otvoren ne znaci nuzno i reci istinu. A istinu u ovakvim situacijama muskarci uglavnom ne govore, jer im je tesko da sa ozbiljnim licem kazu "ja svoju devojku volim, i nemamo nikakvih problema, i ne planiram da je ostavim, a ipak bih da se ***** sa tobom".

Čitam te, Muvi, vrlo brzo i veoma pažljivo te čituckam, i pada mi na pamet jedna rečenica iz naslovljenog filma. Upućuje je profesor fizičkog jednom od svojih učenika, u trenutku nemoći, svestan i razljućen svojom inferiornošću. Ona glasi otprilike ovako:

- Možda ti i jesi Filozof, al' za sport si glup(a) k'o noć! :mrgreen:

Mladja djevojka(18,20g)....mislim da ulazi iz ljubavi....vjeruje mu da je ona posebna,padne na slatkorecivost...misleci da je on nesretan u braku,i da je ona ta koja ce ga usreciti....vremenom shvati gorku istinu....ili nikad ne shvati vec zivi u ubedjenju da ce se on razvesti i ozeniti nju....
Malo starija djevojka otprilike iz istog cilja kao on ulazi u vezu bez obaveza....ne racunajuci na osjecanja koja su u vecini slucajeva samo s njene strane....ali iz par prica shvatila sam da u jednu ruku zeli njegov razvod,da bude ona ta jedina....ali opet kroz neku pricu izjasni se da nikad ne bi imala povjerenja....i da se nikad ne bi udala za njega....

Opet nema tu generalizovanja....sve su price za sebe.....nekad je stvarno prava obostrana ljubav......

Back