Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oko 1.4 ali uglavnom za "lige petice".Druge lige,osim engleske i prve lige istocne evrope ne mozes da igras u singlu u vecini "zemaljskih" kladionica.
Na internet kladionicama su mnogo bolji uslovi.
NIsam uplacivao singlove ispod 1.4 tako da ne znam sigurno,mada mislim da ne moze ispod toga.

e8bc6ffdb143.png

Nigde nije sigurno.:mrgreen:
Uf,odakle da krenem-ima puno toga a iskreno mrzi me da kucam.
Idi na https://www.bet-at-home.com/start.aspx jedna od retkih koja je prevedena na srpski.Koristi nju za pocetak.
Najbolje je kad daju bonus,mozes odmah da krenes sa uplatama.Skoro je bila akcija,ka bude sl.put obavesticu vas.
1.Prvo se registrujes na sajtu
2.Otvoris devizni racun u Rajfajzen banci i izvadis Visa Virtuon karticu/na njoj moras da uplatis min.20e,ali to ce tisve objasniti oni/
3.Prebacis pare na racun u kladionici /imas da izaberes opcije/ i kladis se
4.Kad skupis dovoljno/nadam se :D/,zatrazis isplatu na dev.racun-karticu,sacekas par dana i to je to.
Sve imas detaljno objasnjeno na sajtu,na srpskom je-da ne pisem dzabe.
Bet-at-home ima nesto slabije kvote i ponudu za golove i prelaze ali za pocetak je dobra dok vidis kako sve to funkcionise.
Ako nesto ne razumes tamo-pitaj.:bye:

Poslednja izmena:
Prvo da te pitam jer moram da budem punoletan za otvaranje tog deviznog racuna,
i pare kad mi dolaze jese placa neka postarina ili tako nesto(ne znam mora da proverim da nema zamka neka :D)i posle kad imas svoj racun u kladionici jer mozes da uplacujes na racun koliko hoces?

Prvo da te pitam jer moram da budem punoletan za otvaranje tog deviznog racuna,
i pare kad mi dolaze jese placa neka postarina ili tako nesto(ne znam mora da proverim da nema zamka neka :D)i posle kad imas svoj racun u kladionici jer mozes da uplacujes na racun koliko hoces?

1.Moras i za jedno i drugo.
2.Za jednu isplatu mesecno kladionice ne uzimaju proviziju,za vise od jedne u mesec dana oko 2%.

Back