Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kladže svašta rade da privuku zabludelu naciju.
Mala bara puno krokodila.

Jedni nude besne freebet-ove za prvo učlanjenje a neki gledaju kako da dodatno uvuku kocoše.

Na primer Mozzart, kladjenje bez uloženog dinara
Evo sad nude foru za 10.000 ko uspe tri dana zaredom da pogodi ćorave ponude
Uvale 5 koski ti biraš tri
Kako sam razumeo, prvi dan ako utrefiš dobijaš 100 dinara a ako ne povučeš onda se sa drugim danom kandiduješ za 1000 a treći dan ako te usere uzastopce časte 10.000

A ionako znaju da se "lake pare". vrate nazad ko ne ume da vlada sobom.
Ali zato dave o "odgovornom kockanju"
Kakvo bre odgovorno kockanje?
Ko je odgovoran taj ili ta se ne kockaju.

A jel ste primetili da je sve više žena dobitnika?
Ono, kad je veċ našla gde joj domaćin aj da uplati i ona
Pa ako joj prodje a da ga zajebava - žene biraju po broju slogova u imenu tima :lol:

evo da pogledamo današnje free koske koje nudila kladža

1759606813414.jpeg

Čelzi u poslednjem minutu zaustavnog vremena postiže pobedu - bravo ja. Birao sam srcem jer ne volim Liverpul.

Atalanta i Como upravo 1:1 dalje me ne zanima uslov ispunjen

Augsburg i Volfsburg sam srećno izbegao jer bih stavio Volfsburg medjutim cvrc 3:1 za domaćina
Poslednji put Augsburg pobedio nekog kad je Tito bio živ, pričao mi deda...

Marselj postiže tri gola od toga 2 u 64-om minutu, kilava utakmica i prvo poluvreme uopšte nije obećavalo a znate kakvi su Francuzi i u top terminima a kamoli kad ljudi idu kući s posla, e pa baš zato stavih u inat da će biti više od 2.5

Za poslednji par šta reći? Nije što su neke ekipe nego ti je tu "centriši Baki levi stativ" pa ko koga zezne, tek domaćin postiže jedan gol...

Poslednja izmena:
sad ostaje varijanta ili da povučem početni dobitak ili da se kandidujem za 1000 sa sutrašnjim ništa naivnijim koskama gde se ništa ne zna (valjda se ne zna, šta ga znam ja)

po meni utrefiti 3 visokorizična susreta pa još tri malo poziva matematiku i verovatnoću a za 10 soma treba pogoditi 9 visokorizičnih ponuda...

svaka čast ko ume ili koga posreći, vidim ja svakih desetak minuta Janko dobio 10.000 pa Marko, pa Petar pa Pavle... ložiona...

uzmem ja ovih 100 dinara pa live na golove
jako zabavno žickanje

evo da pogledamo današnje free koske koje nudila kladža

Pogledajte prilog 1795235

Čelzi u poslednjem minutu zaustavnog vremena postiže pobedu - bravo ja. Birao sam srcem jer ne volim Liverpul.

Atalanta i Como upravo 1:1 dalje me ne zanima uslov ispunjen

Augsburg i Volfsburg sam srećno izbegao jer bih stavio Volfsburg medjutim cvrc 3:1 za domaćina
Poslednji put Augsburg pobedio nekog kad je Tito bio živ, pričao mi deda...

Marselj postiže tri gola od toga 2 u 64-om minutu, kilava utakmica i prvo poluvreme uopšte nije obećavalo a znate kakvi su Francuzi i u top terminima a kamoli kad ljudi idu kući s posla, e pa baš zato stavih u inat da će biti više od 2.5

Za poslednji par šta reći? Nije što su neke ekipe nego ti je tu "centriši Baki levi stativ" pa ko koga zezne, tek domaćin postiže jedan gol...
Bravo!

Majstorski ko i skoro uvjek

Šteta što si ćaci, prodan

sad ostaje varijanta ili da povučem početni dobitak ili da se kandidujem za 1000 sa sutrašnjim ništa naivnijim koskama gde se ništa ne zna (valjda se ne zna, šta ga znam ja)

po meni utrefiti 3 visokorizična susreta pa još tri malo poziva matematiku i verovatnoću a za 10 soma treba pogoditi 9 visokorizičnih ponuda...

svaka čast ko ume ili koga posreći, vidim ja svakih desetak minuta Janko dobio 10.000 pa Marko, pa Petar pa Pavle... ložiona...
Lazu

Ja sam uzo na uloženih 40 neki dan na partizan Milano basket 1 i Zrinjski lincoln 1, tolko i zaradi skoro

To je moj stil.

A jbg ne znam dal bi ulozio ovako 10000 na tvoju majstorija jer jbg ipak...

Mozda bi u cetvrtak kad sam znao da cu dobiti te dve i 40 crvenih skoro

Onda bih 10 zrtvovao... Ovako samo na to retko ali jednom cu te ispratiti ako unapred das pa kud puklo

Jer znam da znas

Lazu

Ja sam uzo na uloženih 40 neki dan na partizan Milano basket 1 i Zrinjski lincoln 1, tolko i zaradi skoro

To je moj stil.

A jbg ne znam dal bi ulozio ovako 10000 na tvoju majstorija jer jbg ipak...

Mozda bi u cetvrtak kad sam znao da cu dobiti te dve i 40 crvenih skoro

Onda bih 10 zrtvovao... Ovako samo na to retko ali jednom cu te ispratiti ako unapred das pa kud puklo

Jer znam da znas
pazi, neverovatno ali istinito..

nekoliko puta sam unapred postavljao tikete na Krsti da vide škiljave zavidne oči i ni jedan nije prošao

čak ni onaj, a jako čudno, gde je od 8 parova prošlo 7 i kod osmog se čekao bilo čiji gol više...

tako da ako bude bilo nešto, javim ja tebi na PP pa ćemo posle da kačimo kako smo stručni
:smeker:

pazi, neverovatno ali istinito..

nekoliko puta sam unapred postavljao tikete na Krsti da vide škiljave zavidne oči i ni jedan nije prošao

čak ni onaj, a jako čudno, gde je od 8 parova prošlo 7 i kod osmog se čekao bilo čiji gol više...
Taj se vodi kao prošao, jer da sam isao sa pet crvenih bar, zna se posle 7og se tiket BRANI
Lepo će se zaraditi ma sta bilo jer si 7 pogodio ej!

Ko to ne brani taj je budala. Dakle i to računam kao dobitak
tako da ako bude bilo nešto, javim ja tebi na PP pa ćemo posle da kačimo kako smo stručni
:smeker:
❤️

Bravo!

Majstorski ko i skoro uvjek

Šteta što si ćaci, prodan
jbg, nisam savršen ko ti :lol:
Taj se vodi kao prošao, jer da sam isao sa pet crvenih bar, zna se posle 7og se tiket BRANI
Lepo će se zaraditi ma sta bilo jer si 7 pogodio ej!

Ko to ne brani taj je budala. Dakle i to računam kao dobitak

❤️
Šta da branim za tiket od 50 dinara?
Dobitak je trebao da donese 2 pljeskavice
Danas je drugo vreme
pljeke se dele po mitinzima, samo dodješ i ne pričaš da si bio :D

Šta da branim za tiket od 50 dinara?
више то није 50 динара
колко сам разумео осам погођених има.

Dobitak je trebao da donese 2 pljeskavice
е то је друга ствар, помислио сам можда си опет играо све високо ризичне па онда би и на улог од 50 динара када погодиш толико била лепа сума...

да си уложио макар 1000 динара , сигурно би га бранио после осам погођених...

Zašto ne koristit AI umjetnu inteligenciju da izbaci svoje podatke u vezi određeni utakmica? Ja sam uz pomoć Google Gemini sastavio jedan listić na Neobet pa ako prođe staviti ću ga kasnije ovdje
evo zašto:

u profi ligama su milionski igrači jer žmureći umeju da potrefe prečku ako penal ne treba da prodje

u običnim ligama nikad ne znaš koja će buzdovančina umesto lopte da šutne protivničkog igrača u napadu i da ispadne penal i pokvari podelu poena.

Ba primer Sarajevo - Zrinjski, ćorav bi video fa je to utakmica za X
Medjutim, eto, Pele iz Mostara šutno Muju i Sarajevo iz penala postiže gol. Da bi bio X, golman se malo izmakao u zaustavnom vrijemenu oa gle čuda 1:1, eto baš juče

a nek celo selo uplati "statistiku" - kladže to vide

Poslednja izmena:
posle malo šale, evo rešena još jedna dnevna koska

Koska2.jpg

e sad, u medjuvremenu sam razbistrio neka pravila

1) koska ponude se biraju najkasnije 48h od poslednje pogodjene, dakle ako za sledeću niste sigurni a ono možete da nastavite niz prekosutra

2) ne možete zaraditi kako je Mali Djokica mislio - najviše tri naplate mesečno

3) nagrade idu ovim redom 100 pa 1000 pa 10.000 ali ne u dinarima nego u freebetu
nažalost, to znači sledeće: vi taj freebet tek treba da osvojite u dinarima

4) freebet se kod mozzart-a obračunava po sistemu: dobitak - uloženi freebet = isplata
to znači da morate pogoditi minimum kvotu 2 da bi dobili iznos freebet-a

5) za spašavanje freebet-a su jako zgodne tombole a ima raznih sa različitim načinima funkcionisanja pa sad...

Poslednja izmena:
ako su postavljene koska situacije i imate sreće da namirišete ćorak ponudu onda vredi da to i iskoristite

pošto je prag bio 3 gola koja su postignuta već u prvom poluvremenu - a zašto se ne ofajditi malo?
sve ponude o više golova su pogodjene kao i najskuplja - na ovoj ponudi NEĆE biti više golova pošto je u drugoj Barselona oprala Bajern (7:1 sa sve jednim poništenim)

Koska2b.jpg

ne igram na milione samo na zezanje, mada to neki put košta... jbg...

Pre podne STOJKO MEDIJER mi poslao par utakmica koje je gledao

Ja uzeo ove dve

cape verde kod x2 , kvota 1.32
esvatini angola GG kvota 2.55
Ukupna kvota 3.37

Igro samo na crvenu i prošlo, plus 2300

Kvota ako esvatini da makar gol je bila 2.15

Dao je 2...

Hvala i bravo STOJKO!!!
BIće još lepe muzike iz Afrike, obrati pažnju na tablice automobila :bye:

:zurka:

Back