Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opusti se, ne mračim nego kažem svoje mišljenje. Crveni karton je nešto što totalno može promjeniti tok utakmice.
necu dalje citati

ne interesuje me pravdanje NECEGA cega da nije bilo (prekrsaj sa ledja poslednjeg igraca odbrane sto ej automatski crveni karton) bi dovelo do sasvim sigurnog gola jer bi igrac bio sam na neki 17metara od gola upunom trku i resio to ...

i sad neko to pravda i kaze ,da nije iblo crvenog ?

pa da tu nije bilo starta na igraca sa ledja od poslednjeg igraca odbrane tu bi bio gol!

dakle , sprecio je siguran zicer 1 na 1 i gol...

dakle da nije bilocrvenog tj prekrsaja nbio bi gol...

drugo utkamica je sasvim sigurna bila za fiks vikenda

ako ne tog minutao nda bi doslo drugacije

glupo je sve ovo oko prekrsaja sa ledja i stopiranje igraca koji bi ostao ispred golmana sa zicerom...

necu dalje citati

ne interesuje me pravdanje NECEGA cega da nije bilo (prekrsaj sa ledja poslednjeg igraca odbrane sto ej automatski crveni karton) bi dovelo do sasvim sigurnog gola jer bi igrac bio sam na neki 17metara od gola upunom trku i resio to ...

i sad neko to pravda i kaze ,da nije iblo crvenog ?

pa da tu nije bilo starta na igraca sa ledja od poslednjeg igraca odbrane tu bi bio gol!

dakle , sprecio je siguran zicer 1 na 1 i gol...

dakle da nije bilocrvenog tj prekrsaja nbio bi gol...

drugo utkamica je sasvim sigurna bila za fiks vikenda

ako ne tog minutao nda bi doslo drugacije

glupo je sve ovo oko prekrsaja sa ledja i stopiranje igraca koji bi ostao ispred golmana sa zicerom...
Ama brate ne opravdavam ništa. Ti si dobio pare i svaka ti čast na hrabrosti prvenstveno, volio bih da si dobio još više. Nego pitam ovako je li moguće da Hajduk ne može dobiti Šibenik glatko 2/3-0.

Ama brate ne opravdavam ništa. Ti si dobio pare i svaka ti čast na hrabrosti prvenstveno, volio bih da si dobio još više. Nego pitam ovako je li moguće da Hajduk ne može dobiti Šibenik glatko 2/3-0.
ne bitno je to

ocito nis upucen u poznavanje liga na ovom prostoru a kamoli hrvatske lige

sve je to kisela voda. vise leprsavosti nema. hajduk ove godine nikoga nije leprsavom igro glat dobio...
ali dobija cesto...

to je poenta mog fiksa vikenda.

i on se naravno ostvario.

u ovoj utkamici uopste ne vidim moju hrabrost. bila je sigurica.

ne bitno je to

ocito nis upucen u poznavanje liga na ovom prostoru a kamoli hrvatske lige

sve je to kisela voda. vise leprsavosti nema. hajduk ove godine nikoga nije leprsavom igro glat dobio...
ali dobija cesto...

to je poenta mog fiksa vikenda.

i on se naravno ostvario.

u ovoj utkamici uopste ne vidim moju hrabrost. bila je sigurica.
Dobro.

Lično bih prije 32 soma stavio na Barsu nego Hajduk. Kvota na Barsu je bila skoro identična kao na Hajduk, dobila je 4-1.

Sad pošto dođe i Olimpijakos, tiket mi je prišao i nadoknadio sam štetu od juče.:p

Ali nije samo to već se ispostavilo da sam ubo 9/9 mečeva, što valjda znači da se uhodavam,u "maliće" pa biće valja nečega sličnog i ubuduće...

Hvala @Krishna još jednom, sve najbolje, i sportski pozdrav:D
Ja čekam Noleta (da dobije) za neke pare sa kojima prokrivan današnje pucanje (minus) i idem 2000 u plus za današnji dan. Međutim meč je odložen zbog kiše u Majamiju. Izgleda da će padati i u narednih 5-6 sati. Baš bezveze.

sutra imam jedan predlog pa ko hoce

kopenhagen randers 1

pocinje plej of danske

u poslednja dva kola lige , kopenhagen je imao kiks, u poslednjem kolu je doziveo poraz od viborga 3-2 , pre toga igrao nereseno kod kuce ...

dakle, posto imaju tri boda minusa naspram mitjilanda vise se prava na kiks nema. pobeda je neophodna pogotovo na svom terenu kako bi se ostalo u trci za titulom...

ne kazem da randers nema kvaliteta da se suprostavi ali dosta je kikseva kopenhagena u poslednjim kolima zbog kojih je izgubio lidersku poziciju...

1.7

ko hoce ziceraski 1x 1.16

sutra imam jedan predlog pa ko hoce

kopenhagen randers 1

pocinje plej of danske

u poslednja dva kola lige , kopenhagen je imao kiks, u poslednjem kolu je doziveo poraz od viborga 3-2 , pre toga igrao nereseno kod kuce ...

dakle, posto imaju tri boda minusa naspram mitjilanda vise se prava na kiks nema. pobeda je neophodna pogotovo na svom terenu kako bi se ostalo u trci za titulom...

ne kazem da randers nema kvaliteta da se suprostavi ali dosta je kikseva kopenhagena u poslednjim kolima zbog kojih je izgubio lidersku poziciju...

1.7

ko hoce ziceraski 1x 1.16
Pardon, kopenhagen 4 boda manje stim sto je mitjiland danas kod kuce imao kiks 0-2 od brondbija

Sansa idealna da se pridje na bod...

Pardon, kopenhagen 4 boda manje stim sto je mitjiland danas kod kuce imao kiks 0-2 od brondbija

Sansa idealna da se pridje na bod...
као сто сам рекао тако је и било

КОПЕНХАГЕН :heart: 1-0 , јес да није по кришнином као барса 4-1 али је победа њој се у зубе не гледа...

ко је послушао овајдио се...

Ja čekam Noleta (da dobije) za neke pare sa kojima prokrivan današnje pucanje (minus) i idem 2000 u plus za današnji dan. Međutim meč je odložen zbog kiše u Majamiju. Izgleda da će padati i u narednih 5-6 sati. Baš bezveze.
1743453336548.png

pao si ali ovo ce ti ulepsati ...

iako profi kladioci sve van sporta smatraju smaranjem, ipak ima dosta njih koji kombinuju igre

dok čekam Denver za 2200 bacih 400 din na brojeve
bilo je tu pogodaka za 40 i 300 dinara i eto htela prva dva broja:

Stojko-Tombo.jpg

pošto iz iskustva znam šta znači oskrnaviti dobitak pa kad se prepolovi ne znaš dal da nastaviš, iskustveno ODMAH povukao glavni dobitak na račun

ne idem u kladionice
em prljave izgužvane pare em ti za vratom dišu patološki slučajevi koje zovem "kradljivci tudje sreće", svašta rade kad si za šalterom.

mislim da mi dosta za ovaj mesec
nisam ti ja od profesionalaca
ni ovolicko

razlika izmedju grčkog kina i tomba je u tome što su u kinu kvote fiksne a u tombu zavisi kad koji broj izadje, izvlačenje je isto.
Par u kinu bi bio 280 u svim varijantama a ovde eto 2X40 + 2X300 + premija

:hvala:

p.s. ako dodje Denver eto meni sportskih zanimacija za vikend

Poslednja izmena:

Back