Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo nekih 'sigurica' za danas:
PSV - Ajax 1X
Preston - A. Vila X2
Bilbao - Osasuna 1X
Inter - Udineze 1X
Frajburg - Union 1X
Estoril - Porto X2
Đoković - Menšik 1
Ukupna kvota je oko 2.70

Da analiziram svaki par u najbitnijim crtama.
- PSV je drugi i za vodećim Ajaksom zaostaje 6 bodova. PSV jednostavno mora ići na pobjedu ako želi da ostane u trci za titulom. PSV će biti oslabljen za 3 igrača, a Ajax za 4 ali su mu još 2 upitna. Mnogi tipsteri predlažu keca na PSV, GG&3+ i 4+.
- Preston i Aston Vila igraju četvrtfinale FA kupa. Razlika u kvalitetu je ogromna u korist A. Vile čiji protivnik dolazi iz niže lige. Prestonu neće igrati 3 igrača i 1 je upitan, dok je Vila u punom sastavu. Trebala bi doći glatko dvojka, ali na jači ulog je bolje sigurisati sa X2.
- Bilbao je jaka ekipa, pogotovo na domaćem terenu. Pobjedom nad Osasunom bi osigurao četvrto mjesto i približio se trećeplasiranom Atletiko Madridu na samo 2 boda. Bilbau neće igrati 2 igrača, a Osasuni 4 i 1 je upitan. Bilbao bi trebao rutinski pobjediti.
- U Italiji se za titulu bore Inter i Napoli, teško je zamisliti da inter kući protiv Udinezea izgubi bodove. Ipak na jači ulog sigurnije je 1X nego kec. Kod Intera je uvjek moguća drama, pa me ne bi čudio prelaz (da Udineze vodi na poluvremenu, a da Inter preokrene u drugom i pobjedi).
- Frajburg je trenutno sedmi. Ali itekako je u igri za plasman u LŠ, zaostaje za Majncom koji je četvrti samo 3 boda. Frajburg je bez poraza na prethodnih 7 utakmica. Frajburg će biti oslabljen za 3 igrača, a Union za 2 i 1 im je upitan.
- Porto je četvrti i za trećeplasiranom Bragom zaostaje trenutno 3 boda, ako dobije izjednačiće se. Estoril je na sredini tabele daleko i od zone ispadanja i od evrotakmičenja, tako da nema neki poseban motiv. Portu fale 2 igrača, a Estoril je kompletan. Porto bi trebao bez problema pobjediti.
- Finale mastersa u Majamiju. Ako Novak pobjedi biće mu to stota titula u karijeri, veliki je to motiv! Čeh jeste mnogo mlađi, ali Novak ima ogromno iskustvo u igranju bitnih mečeva. Za mladog Čeha finale Majamija je najveći uspjeh u karijeri i pitanje kako će se izboriti sa priskom igranja finala protiv najvećeg u tenisu ikad.

@kapetanmark @Belgradeboy
dobar tiket

Može se dodati još Barsa 1 ili D2+ ili 1&D2+, pa bi ukupna kvota bila blizu ili preko 3.5
требалло би, да одржи предност 3 бода прије овог кола...

мој ФИКС данас је хајдук 1

после пораза у прошлом колу пре тога у купу, време је да хајдук добије .

ријека је изгубила, ево прилике да хајдук буде први.

1.30

на 35 050

Evo nekih 'sigurica' za danas:
PSV - Ajax 1X
Da ti kažem pravo,prvo pa muško...
Verovatno, lako moguće i da grešim ali meni je miljama od sigurice. Radi se o tome da je PSV 2x puko od Go Ahead u poslednjih 10 mečeva a Ajax ih dobio 2:0... I ja tu ne mogu protiv sebe... Dosta mi što je Plimut dao gol u 90+6(od 90+7) a poslednji na tabeli kamoli ova 2 kluba. Smrznem se kad vidim, kamoli da odigram.

Ne, ja bih sa Barsu izbacio sa tiketa a dodao
1x na OFK i
Mushuc (tako nekako) već prošao na 1x.

Hajduka ne bi dirao jer oni će razbiti Šibenik a Barsi može da uđe voda u uši, opuste se, ipak je i drugi klub član Primere pa možda nije za 1.

Kvota bi ostala isto preko 2...

требалло би, да одржи предност 3 бода прије овог кола...

мој ФИКС данас је хајдук 1

после пораза у прошлом колу пре тога у купу, време је да хајдук добије .

ријека је изгубила, ево прилике да хајдук буде први.

1.30

на 35 050
Ako rokaš Hajduk keca na 35.000 svaka čast na hrabrosti i srećno! :ok:
Jedan strani sajt predviđa 3-0 za Hajduk, a drugi daje 92% šansu Hajduku za pobjedu. Hajduku fale 4 igrača i 1 je upitan, a Šibenik je oslabljen za 2. Zadnjih 6 mečeva Hajduka i Šibenika je dobio Hajduk.

Jedan strani sajt predviđa 3-0 za Hajduk, a drugi daje 92% šansu Hajduku za pobjedu. Hajduku fale 4 igrača i 1 je upitan, a Šibenik je oslabljen za 2. Zadnjih 6 mečeva Hajduka i Šibenika je dobio Hajduk.
Pa poslednji put dobili 2021. A i sad su jaki ko zemlja.
IMG_20250330_113448.jpg

Nego, ja samo pizdim na Barsi zbog Lidsa juče.:mrgreen: Pu, Pu, Pu... Dobice ih glatko na keca. Opusteno:bye:

Da ti kažem pravo,prvo pa muško...
Verovatno, lako moguće i da grešim ali meni je miljama od sigurice. Radi se o tome da je PSV 2x puko od Go Ahead u poslednjih 10 mečeva a Ajax ih dobio 2:0... I ja tu ne mogu protiv sebe... Dosta mi što je Plimut dao gol u 90+6(od 90+7) a poslednji na tabeli kamoli ova 2 kluba. Smrznem se kad vidim, kamoli da odigram.

Ne, ja bih sa Barsu izbacio sa tiketa a dodao
1x na OFK i
Mushuc (tako nekako) već prošao na 1x.

Hajduka ne bi dirao jer oni će razbiti Šibenik a Barsi može da uđe voda u uši, opuste se, ipak je i drugi klub član Primere pa možda nije za 1.

Kvota bi ostala isto preko 2...
PSV je imao jedan loš period kad ga je Ajaks stigao i prestigao. Ali se stabilizovao u zadnja 3 meča (pobjeda-nerješeno-pobjeda). Sigurno je da će PSV krenuti silovito od početka meča, a to Ajaksu daje šanse za kontre. Kad igraju PSV i Ajax uglavnom bude dosta golova. Holanđani generalno igraju napadački fudbal, a ovaj meč ima još dodatni potencijal da bude efiksan. 2+ će sigurrno doći, tu je kvota 1.12. Prosto je nezamislivo da PSV i Ajaks odigraju 0-0 ili da neko dobije 1-0. PSV će sigurno biti bez 3 igrača i 2 su upitna, dok će Ajaks biti bez 4 a takođe 2 su upitna.

kilavci ako zele konacno titulu , moraju da dobiju i da iskoriste priliku da budu prvi na tabeli zbog kiksa rijeke.

dinamo je za petama hajduku. prisao je na TRI BODA

dakle ?

VECITI KILAVCI torcidasi moraju da dobiju. ako ne dobiju prezivecu ja kiks a oni nemaju titulu i idu u pm...

posle blamaze u rijeci od 3 0 za domacine, hajduk nema sta da misli...

ne mozes da dobijes bedni sibenik kod kuce ? e pa onda teraj se ...

imajuci to sve u vidu i cinjenicu da je dinamo ispao iz lige sampiona gde je bio super i imao 11 bodova (ispao zbog gol razlike) te je sve bacio na domace prvenstvo i prisao opasno, realno je da hajduk predstavlja FIKS KOLA...

Ulog 35 soma?
Ne gledam Hajduk, ali vidim na jednom četu maloprije kažu da igra mrtvo i kilavo.
чуј мртво и килаво...

па нису они ове сезоне ниакда лепршаво никога глат добили...

појачали су, кренуле су прилике од 28 минута... све више имају прилика , шутева... ливаја је имао зицер голман одбранио...

доће то не бринем ни најмање.

уосталом рекох , њима је титула у питању . ако ово прокоцкају...

по мени је ово 100 % сигурица

ФИКС КОЛА

чуј мртво и килаво...

па нису они ове сезоне ниакда лепршаво никога глат добили...

појачали су, кренуле су прилике од 28 минута... све више имају прилика , шутева... ливаја је имао зицер голман одбранио...

доће то не бринем ни најмање.

уосталом рекох , њима је титула у питању . ако ово прокоцкају...

по мени је ово 100 % сигурица

ФИКС КОЛА
Držim ti fige sa dobije Hajduk, pa da uzmeš pare. :)

o krishnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oj oj ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dva nulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oj krishnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rakiticccccccccccccccccc

o krishnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oj oj ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dva nulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oj krishnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rakiticccccccccccccccccc
ponistise majku im lopovsku

Ulog 35 soma?
Ne gledam Hajduk, ali vidim na jednom četu maloprije kažu da igra mrtvo i kilavo.
sta kazu ''strucnjaci'' sa chat ?

mrtvo i kilavo ? :rotf:

koji to tim igra leprsavo u regionu i ligama ?

pogotovo hajduk... ''strucnjaci'' sa chat-a ocito nisu odgledali ni jednu utkamicu hajduka do kraja u ovom prvenstvu...

vecina je kilavo...

skoro sve...

takva liga...

ali ej postenija, od nase... kod nas se samo ejdnom klubu igraju sklanjalice...

to je to

@Krishna

10500 zarade

na jednu utakmicu. TAKO SE TO RADI. na te slucjeve retk osam imao kikseve. tako da sam u debelom plusu po tom pitnaju kada su singlovi u pitanju

nije bitno kako ce igrati, takva je liga kakva je. bitno ej da ce sigurno dobiti jer moraju i jer su proslo kolo samarani od rijeke 3 0

tako da lagano zaradjena kinta i to za samo sat i po

ne igram vise po ko cetri pet na tiketu odavno

cak sam i po tri izbacio, ko ce to sve cekati rpatiti nervirati se...

bira se fiks kola i to je to dosta za vvikend ovaj.

10 500

ko je poslusao ovajdio se ko nije nek gircka nokte i igra na sitnije vise utakmica...

plus ovo

kum me pito za dve utakmice rekoh mu po meni su sigurice ovo kolo pod jedan hajduk

pod dva oviedo , jer je promenuo trenera zbog tri kiksa u tri kola pa je ispo sa mesta za prvu ligu...

mora bar 1x ako neces 1

odigracovek na 10 000
hajduk kec 1.30
ovideo 1 1.75

vodio oviedo izjednaicla malaga u poslednjem minutu nadoknade malaga dadne auto gol sada upravo

dakle, kako rekoh tako bilo....

to je to

@Krishna

10500 zarade

na jednu utakmicu. TAKO SE TO RADI. na te slucjeve retk osam imao kikseve. tako da sam u debelom plusu po tom pitnaju kada su singlovi u pitanju

nije bitno kako ce igrati, takva je liga kakva je. bitno ej da ce sigurno dobiti jer moraju i jer su proslo kolo samarani od rijeke 3 0

tako da lagano zaradjena kinta i to za samo sat i po

ne igram vise po ko cetri pet na tiketu odavno

cak sam i po tri izbacio, ko ce to sve cekati rpatiti nervirati se...

bira se fiks kola i to je to dosta za vvikend ovaj.

10 500

ko je poslusao ovajdio se ko nije nek gircka nokte i igra na sitnije vise utakmica...
Čestitam.

sta kazu ''strucnjaci'' sa chat ?

mrtvo i kilavo ? :rotf:

koji to tim igra leprsavo u regionu i ligama ?

pogotovo hajduk... ''strucnjaci'' sa chat-a ocito nisu odgledali ni jednu utkamicu hajduka do kraja u ovom prvenstvu...

vecina je kilavo...

skoro sve...

takva liga...

ali ej postenija, od nase... kod nas se samo ejdnom klubu igraju sklanjalice...
Oni su to govorili iz straha, ko zna koliko para su stavili na Hajduk. Ne bi ni meni bilo svejedno kad je pp završeno 0-0 da sam igrao 1 na jak ulog. Da Šibenik nije dobio crveni pitanje je bi li Hajduk pobjedio.

Oni su to govorili iz straha, ko zna koliko para su stavili na Hajduk. Ne bi ni meni bilo svejedno kad je pp završeno 0-0 da sam igrao 1 na jak ulog.
ocito nisi gledao hajduka ove godine puno puta

ja sam bio maksimalno opusten jer sam znao daovde 100 % dolazi 1

Da Šibenik nije dobio crveni pitanje je bi li Hajduk pobjedio.
bla bla bla

CRVENI JE BIO KAO KUCA , da NIJE BILO PREKRSAJA SA LEDJA STO JE DIREKTAN CRVENI KARTON PO PRAVILIMA FUDBALA IMAO BI OTVOREN PUT ka golu i bio bi gol ...

ne znam ali ti cesto imas ta iskazivanja neke zavisti ili ti nekog sumnjicanja.

vidi tvoje predloge ja nikada nisam osporavao, kad mi se svidjaju ja napisem dobar, sto mi se ne svidja necu uzeti ali ne navlacim sumnje

ti to cesto radis ovde... nije ovo prvi put

te strcunjaci sa chata

te crveni karton koji je apsolutno zasluzen i kojeg dan iej bilo imao bi hajduk zicer 1 na 1 sa golmanom...

ovo je prosto bio FIKS VIKENDA

a to sto neko ocekuje od hajduka da bude leprsav ili bilo kog kluba iz regiona gde su lige uzasne je drugi par cipela...

postuj i tudje predloge, nemoj da mracis sokole...

ocito nisi gledao hajduka ove godine puno puta

ja sam bio maksimalno opusten jer sam znao daovde 100 % dolazi 1

bla bla bla

CRVENI JE BIO KAO KUCA , da NIJE BILO PREKRSAJA SA LEDJA STO JE DIREKTAN CRVENI KARTON PO PRAVILIMA FUDBALA IMAO BI OTVOREN PUT ka golu i bio bi gol ...

ne znam ali ti cesto imas ta iskazivanja neke zavisti ili ti nekog sumnjicanja.

vidi tvoje predloge ja nikada nisam osporavao, kad mi se svidjaju ja napisem dobar, sto mi se ne svidja necu uzeti ali ne navlacim sumnje

ti to cesto radis ovde... nije ovo prvi put

te strcunjaci sa chata

te crveni karton koji je apsolutno zasluzen i kojeg dan iej bilo imao bi hajduk zicer 1 na 1 sa golmanom...

ovo je prosto bio FIKS VIKENDA

a to sto neko ocekuje od hajduka da bude leprsav ili bilo kog kluba iz regiona gde su lige uzasne je drugi par cipela...

postuj i tudje predloge, nemoj da mracis sokole...
Opusti se, ne mračim nego kažem svoje mišljenje. Crveni karton je nešto što totalno može promjeniti tok utakmice. Kad mi je prije neki dan prošao tiket, pomogao mi je crveni. Igrao sam neke Peruance X2. Do 70 i nekog minuta domaći vode 2:1 i imaju igrača više, zato što su gosti krajem pp dobili crveni. Meni treba X ili pobjeda gostiju. Do 70 i nekog djeluje nemoguća misija da gosti izvuku X sa igračem manje. A onda 15-ak minuta prije isteka regularnog toka i domaći dobijaju crveni. Minut ili 2 nakon toga gosti izjednačuju na 2:2, što mi odgovara. A onda oko 90-og 2:3 za goste. Eto da nije bilo tog drugog crvenog vrv. bi domaći tim dobio, a ja bih pao samo na to (igrao sam 10-ak parova). Crveni nekad pomogne, a nekad odmogne.

Nego šta ti misliš za Napoli - Milan večeras?

Back