gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Mozda dodati na tiket i neke od ovih nasih "indijanaca", mala kvota sve govori, recimo: Javor - Smederevo 0-2 @1.45
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ybt. kad pogledam koje kvote sam navatao od 6 i 7 a prsnes na providnim zabarima...nikad vise tako.
A govorili su pametni ljudi da mora Boka Juniors nekog napokon i da odvali... 

Al trebalo je singlovati Boku u raznim varijantama igara na golove, nisam smeo - prvoplasirani tim protiv poslednjeplasiranog na tebeli, to se izbegava po difoltu, i sad... 

Onda bi svi ziveli od kladionice, prosto bi bilo nezamislivo tako nesto, kladionice bi se zatvarale punom parom kad bi bilo sve tako sigurno i ocigledno.
Sl. vikend stavi kucu na tako nesto sigurno, dobices 7 kuca![]()
i kada dobija tu utakmicu po pravilu dobija iz znaka u znak sa 2+ prvo. ko sto rece jedan moj drugar nikad mi nije dosla pobeda 3:0 - 5:0 da mirno pratim...
sledece pravilo, igraj minimum onoga sta propisuje kladionica a ne da vezes 10 parova jer ces uvek puci na jednom bas ko ja sto napisa u postu iznad. zato je singl jedina prava igra jer gde god da se kockas za veliku lovu kocka se samo tako. sledece pravilo, zaebi sigunjake ili male kvote posto ce jedne nedelje doci svi favoriti a sledecih 5 ce uvek jedan spasti kladionice i to po pravilu onaj koji igra u subotu ili nedelju uvece jer ljudi ko moroni vezuju parove za dva dana. trece, namestaljki ima kolko os jer postoje i interne kladionice na stadionima u svetu i ako nije o glavu a tim moze da zaradi na kvarno mnogo ce da se potresu ako ih izvizde navijaci. slovenacku ligu drzi jedan lik i moze da radi sta zeli, madjari i nasi su uvek bili muljare kake ne postoje, zato je i onom crnogorcini odletela glava jer je mislio da je pametniji i da moze mafiju da zahebe. ako igras za male pare igraj uslov i kvote od 3 do 6... ako igras za vecu lovu samo singl ili najvise dva do tri para. jedna igra koja je po meni bolje od bilo kog tipa 1 ili 2 je tim daje 2 gola i igraj je uvek ako je ta kvota veca od fiksa. takodje fina igra za uslov ko voli vece kvote je tim daje 2 gola u prvom i mnogo bolja od 1gg jer neko kad nekog odelje tako i bude. i osnovno
zaebi kupove
samo lige.
i ono ako te oce oce te, pa makar kad popunjavas parove prekrijes ko igra i samo gledas ponudjene kvote
smesno je znam, ali bas tako sam nekoliko puta dobio kad zaboravis sve sto znas i samo pises po osecaju brojeva.
lavovi, neki likovi i jedan moj drugar sede i sad ono ******imo svi kao mudrujemo i jednom od njih mob zvoni i on klima glavom i kaze nam u madjarskoj namstena ta i ta utakmica iz 1 u 2.. mi poceli da se kidamo a znamo da covek ima ortaka u pesti ima firmu neku tamo i on lepo ode na kasu i singl... i sad ono klasika kao pratimo ta njegova utakmica pocela i nista 40 min. 0-0 i mi vec poceli da ga zaebavamo kad ono 44 min 1-0
i sad ybg pocesmo da malo sumnjamo ali ajde... drugo pol. 85 minut ili tako jos uvek 1-0 mi istu semu zaebancije, bolje da si za te pare kupio zeni i deci poklon za novu godinu
kad ono 90 min 1-1...
i stoji i stoji i stoji ...... i zacrveni na 1-2. :hahaha. ybt... posle coek otiso i kupio poklon al ne neki pacerski no bas ono....Za sutra
![]()

Probacu samo ovo: Chelsea - Valencia vishe golova u drugom poluvremenu (I<II) @2.05
@EDIT: A sto sam potrefio sta cu da odigram, 22' i vec 2:0...![]()
![]()

Veceras Sarloa - Partizan 2 (bez hendikepa) 2,10 , poklon kvota![]()