Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sinoc sam prso da sam dobio popizditis.. na 200 kinti cekao 80.000 i narafski uradio ono sto nikad nisam, vezo meceve od 15 do 20h i sedim lepo ko majmun i cekam poslednju 4+ na interu :hahaha: ybt. kad pogledam koje kvote sam navatao od 6 i 7 a prsnes na providnim zabarima...nikad vise tako.

pravilo br. 1. uvek igrati meceve samo iz jednog termina...ni minut, pre ni minut kasnije.

Za sutra

W1ppw.png

Onda bi svi ziveli od kladionice, prosto bi bilo nezamislivo tako nesto, kladionice bi se zatvarale punom parom kad bi bilo sve tako sigurno i ocigledno.
Sl. vikend stavi kucu na tako nesto sigurno, dobices 7 kuca :mrgreen:

evo ti predlog pa ti kazi... kad ti na jak i velik tim stave kvotu 2,2 - do 3 u gostima ma u kakoj formi bio i ako igra sa takodje jakim timom a pre toga nije pobedio 5 ili vise igras na njega... 9/10 da dolazi. naravno da nikad nema nista sigurno jer je jedino smrt sigurna ali imas nesto sto se zove realnost. u britaniji je jedno vreme bilo pravilo da ako tim koji ima neko ime ako nema 7 utakmica pobedu 8 mora da dobije pa da ga ebes.. i to ne vazi sta ja znam za dag red il mensfild :lol: i kada dobija tu utakmicu po pravilu dobija iz znaka u znak sa 2+ prvo. ko sto rece jedan moj drugar nikad mi nije dosla pobeda 3:0 - 5:0 da mirno pratim... :lol: sledece pravilo, igraj minimum onoga sta propisuje kladionica a ne da vezes 10 parova jer ces uvek puci na jednom bas ko ja sto napisa u postu iznad. zato je singl jedina prava igra jer gde god da se kockas za veliku lovu kocka se samo tako. sledece pravilo, zaebi sigunjake ili male kvote posto ce jedne nedelje doci svi favoriti a sledecih 5 ce uvek jedan spasti kladionice i to po pravilu onaj koji igra u subotu ili nedelju uvece jer ljudi ko moroni vezuju parove za dva dana. trece, namestaljki ima kolko os jer postoje i interne kladionice na stadionima u svetu i ako nije o glavu a tim moze da zaradi na kvarno mnogo ce da se potresu ako ih izvizde navijaci. slovenacku ligu drzi jedan lik i moze da radi sta zeli, madjari i nasi su uvek bili muljare kake ne postoje, zato je i onom crnogorcini odletela glava jer je mislio da je pametniji i da moze mafiju da zahebe. ako igras za male pare igraj uslov i kvote od 3 do 6... ako igras za vecu lovu samo singl ili najvise dva do tri para. jedna igra koja je po meni bolje od bilo kog tipa 1 ili 2 je tim daje 2 gola i igraj je uvek ako je ta kvota veca od fiksa. takodje fina igra za uslov ko voli vece kvote je tim daje 2 gola u prvom i mnogo bolja od 1gg jer neko kad nekog odelje tako i bude. i osnovno :lol: zaebi kupove :lol: samo lige.

Kazem ti ovo jer ne znam vise sta i kako bih igrao, poceo sam jedno vreme samo singlove da igram, prvi sam dobio, posle par nisam i odustao sam od toga. Sad najvise jurim golove i ikseve, jer igrao sam svasta, vezem 4 sigurice, ili 4 kvote oko 2 i skoro uvek me jedna sjeb... Uglavnom nisam dobro prolazio, najvise para sam uzeo na golove kad sam igrao zato i forsiram to. 4 utakmice 2+ prvo napravi bas dobru kvotu. Evo sad u subotu odigrao 4 iksa, 3 sam pogodio. Kvota je bila 90 ali dzabe. Odigrao sam takodje i 9 utakmica gg, dve su me oborile. Te golove ne igram za velike pare, max 100-200 dinara jer naprave kvotu od 200 lagano, a znam da je tesko pogoditi toliko utakmica.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1190-4351482-935

nasa liga nije namestena

pa dobro. to je real kako svi pucamo manje vise... sto vise novih igra uvode kladionicama je bolje a igraci su ubijeni u pojam jer ne znaju vise sta da igraju. treba se koncentrisati samo na nekoliko igara i to forsirati kao sto kazes jer kolko tolko mozes da pratis. ako neki tim igra golove jednu sezonu on igra golove celu sezonu ko pitereborou i zabole te kolku mu kvotu daju... juriti napr. 2+pp kod nekoga koji igra 0-2 20 utakmica je utopija bas kao da ce da pobedi iz znaka u znak a oni ga mrse. jedna od varijanti ko je spreman da igra sa buntom crvenih to je da sedne u kladionicu i prati na teletekstu sta ne dolazi... ako na jednoj strani napr nema 5+ ili 2+pp sta znam npr. da neko pobedi iz x-a to jednostavno treba da dodje. i zabole te ko igra dal' je prva engleska ili treca norveska u pitanju. igras singl po pravilu na najvecu kvotu jer se skoro uvek puca na onim najmanjim. :lol: i ono ako te oce oce te, pa makar kad popunjavas parove prekrijes ko igra i samo gledas ponudjene kvote :lol: smesno je znam, ali bas tako sam nekoliko puta dobio kad zaboravis sve sto znas i samo pises po osecaju brojeva.

al' to je vec pravo kockanje i to nije tema za ovde vec samo igra za malu lovu koja mozda daje i najlepsu draz kada dokono cekamo da nesto dodje. pa dobro sad mozda i nije ali to nikad ne mozes sa sigurnoscu da tvrdis. nikad necu zaboraviti onaj cirkus sa italijanskom drugom kad su 4 zabara dosla u podgoricu i zavila sve kladionice u crno sa pretposlednjim kolom koje je celo bilo namesteno pre nekoliko godina. uzeli im oko milion evra.

a ovaj tvoj tiket me podsetio na pricu od pre nekoliko godina :lol: lavovi, neki likovi i jedan moj drugar sede i sad ono ******imo svi kao mudrujemo i jednom od njih mob zvoni i on klima glavom i kaze nam u madjarskoj namstena ta i ta utakmica iz 1 u 2.. mi poceli da se kidamo a znamo da covek ima ortaka u pesti ima firmu neku tamo i on lepo ode na kasu i singl... i sad ono klasika kao pratimo ta njegova utakmica pocela i nista 40 min. 0-0 i mi vec poceli da ga zaebavamo kad ono 44 min 1-0 :lol: i sad ybg pocesmo da malo sumnjamo ali ajde... drugo pol. 85 minut ili tako jos uvek 1-0 mi istu semu zaebancije, bolje da si za te pare kupio zeni i deci poklon za novu godinu :lol: kad ono 90 min 1-1... :lol: i stoji i stoji i stoji ...... i zacrveni na 1-2. :hahaha. ybt... posle coek otiso i kupio poklon al ne neki pacerski no bas ono....

Poslednja izmena od moderatora:
Ajax-Real Madrid 2
Bazel-Mancester X-2
Inter-CSKA PX
Lil-Trabzon PX
Siti-Bajern 1 3+
Dinamo-Lion 2
Villareal-Napoli 2-2

kvota 597

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ajax-Real 2 3+
Bazel-Mancester 1+I & 2+II
Inter-CSKA 2PX
Juventus-Bologna 0-2
Siti-Bajern GG 3+
Dinamo-Lion 2-2
Villareal-Napoli 2P2

kvota 617

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pun mi je ***** vise,ili ce da dodje nesto od ovoga ili se hladim neko vreme (mada sumnjam u svoj karakter)

Back